Read the Official Description

Scopul principal al curriculum-ului în fizica astroparticulelor este de a asigura punctele de intrare și instrumentele științifice și culturale pentru a participa cu succes la cercetările din fizica particulelor, fizica nucleară și astrofizica, astrofizica de mare energie, gravitația și cosmologia. O atenție deosebită va fi acordată aspectelor experimentale și fenomenologice. În plus, studentul doctorand în Fizica Astroparticulelor la GSSI va avea ocazia specială de a urmări și de a participa la cercetarea efectuată la Laboratoarele Naționale Gran Sasso (LNGS), cu comunitatea largă de oameni de știință din întreaga lume.

Curriculumul Fizicii Astroparticulelor constă în 4 ani de studiu și cercetare. În primul an, o gamă largă de cursuri vor acoperi un spectru larg de subiecte, iar anul va fi încheiat cu un examen final. Elevii vor lucra la un proiect de cercetare sub supravegherea unuia sau mai multor profesori și oameni de știință ai GSSI, ai Laboratorului Național INFS Gran Sasso și / sau ai profesorilor Universității din L'Aquila. Abordările interdisciplinare ale studiilor și cercetărilor, schimburile de idei și inovații sunt puternic încurajate.

Comitet

Felix Aharonian (Max Planck și DIAS), Roberto Aloisio (GSSI), Veniamin Berezinsky (GSSI), Pasquale Blasi (INAF și GSSI), Eugenio Coccia (GSSI), Fernando Ferroni (Universtà La Sapienza romi și INFN), Stefano Ragazzi (Università Milano Bicocca și INFN), Guido Martinelli (Universtà La Sapienza Roma), Antonio Masiero (Università di Padova și INFN), Sergio Petrera (Università dell'Aquila și GSSI), Carlo Rubbia (GSSI și Max Planck), Francesco Vissani LNGS și GSSI).

Institutul de Științe Gran Sasso oferă 34 de doctorat. burselor în fizică, matematică, informatică și științe sociale.

href = "http://www.gssi.it/phd/


Institutul de Științe Gran Sasso (GSSI), fondat în 2012 în L'Aquila (Italia) ca Centrul de Studii Avansate al Institutului Național de Fizică Nucleară (INFN) și apoi înființat în martie 2016 ca Școală de Studii Avansate care oferă postuniversitare educație, oferă 34 de doctorat pentru anul universitar 2018/19.


GSSI ( www.gssi.it ) invită la 10 burse în "Astroparticle Physics", 8 în "Matematică în științele naturale, sociale și de viață", 8 în "Informatică" și 8 în "Studii urbane și științe regionale". Limba oficială a tuturor doctoranzilor cursurile sunt engleza.


Bursele sunt acordate pe o perioadă de 4 ani, iar suma anuală este de 16.159,91 EUR brut. Tot Ph.D. studenții au cazare gratuită la facilitățile GSSI și utilizarea cantinei.


Cererea trebuie depusă prin intermediul formularului online disponibil la adresa www.gssi.it/phd/ până la data de 20 iunie 2018, ora 18.00 (fusul orar italian).


Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Cererea de candidatură la adresa www.gssi.it/phd/ sau să scrieți un e-mail la info@gssi.it

Cursuri Fizica

MODEL STANDARD DE FIZICA PARTICULELOR
Carlo Rubbia (GSSI și Max Planck)
Program taught in:
Engleză

See 3 more programs offered by GSSI - Gran Sasso Science Institute »

Last updated April 15, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Noem. 2019
Duration
4 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Noem. 2019
End Date
Aug. 1, 2021
Application deadline

Noem. 2019

Location
Application deadline
End Date
Aug. 1, 2021