Doctor în Fizica Materiei Condensate și Tehnologii Quantum

Generalități

Programul de descriere

Descriere:

Programul este destinat tinerilor cercetători care doresc să-și urmeze educația în domeniul fizicii teoretice și aplicate, precum și a altor științe naturale și inginerie interdisciplinare. Veți desfășura cercetarea despre fenomenele fizice, despre principiile și procesele lor.

Programul este lansat sub capitolul 03.06.01 "Fizică și astronomie" și este supervizat de doctorul științelor fizice și matematice, profesorul Serghei Mukhin - cercetător internațional în domeniul parametrilor de ordin cuantic, tranzițiile în faze cuantice și teoria electronică fenomenele cuantice din nanosisteme, student al laureatului premiului Nobel Alexey Abrikosov.

Predarea se desfășoară în întregime în limba engleză.

Procesul educațional implică oameni de știință și profesori internaționali: doctor în științe chimice, șeful laboratorului de separare și MISiS în diagnosticarea chimică a materialelor funcționale și a obiectelor de mediu Petr Fedotov; Ph.D., șef al Laboratorului de Nanomateriale Biomedicale Maxim Abakumov; Doctor în științe fizico-matematice, șef al NUST MISiS Laboratorul de metode fizice, acusto-Optic și un aparat cu laser pentru Cancer Diagnostic si Terapie Efim Khazanov.

În plus, în cadrul programelor de mobilitate academică, studenții absolvenți vor putea să urmeze stagii la una dintre universitățile partenere, printre care Universitatea din Johannesburg, Universitatea din Tor Vergata și Universitatea din Copenhaga.

Fiecare student postuniversitar internațional admis la MISiS va avea ocazia să participe la un concurs pentru o poziție de cercetător-inginer la unul dintre laboratoarele de conducere ale Universității. Câștigătorii concursului vor putea să efectueze cercetări, să conducă activitatea de cercetare a studenților masteranzi internaționali și să pregătească materiale metodologice. Având un articol științific publicat în cel puțin al doilea jurnal al cartelului, este o cerință obligatorie.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

With over 100 years of experience educating in the fields of scientific research, technology, and metallurgy, The National University of Science and Technology MISIS has a proud and distinguished hist ... Citeste mai mult

With over 100 years of experience educating in the fields of scientific research, technology, and metallurgy, The National University of Science and Technology MISIS has a proud and distinguished history. Established in 1918, the University originated as the Department of Metallurgy in the Moscow Academy of Mines, and in the following decades has undergone several transformations before achieving its current designation as a national research university. Citește mai puţin