Doctor în fizica materiei condensate

International School for Advanced Studies (SISSA)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în fizica materiei condensate

International School for Advanced Studies (SISSA)

1

SISSA salută cererile de până la 6 poziții pentru un nou doctorat în Fast Track Condensate Fizica incepand din octombrie 2016

SISSA tocmai a lansat un nou program pentru un acces mai rapid la un doctorat în fizica materiei condensate. Cei mai buni elevi vor fi capabili să participe la cursuri la SISSA în timp ce încă mai participa lor de anul trecut a cursului de Master în Fizică la Universitatea din Trieste.

Cursul de doctorat în "Teoria și simularea numerică a materiei condensate" este un program bogat și complet post-universitare de până la 4 ani de formare și de cercetare care să acopere diversele aspecte ale domeniului. Programul de cale rapidă permite studenților să înceapă cariera lor de cercetare un an mai devreme, studiind și lucrând într-un mediu internațional vibrant. Studenții de la SISSA au o strânsă interacțiune permanentă cu autoritățile de supraveghere lor, precum și cu mai mulți oameni de știință și specialiști în domeniul lor de studiu.

Pentru a accesa acest doctorat Fast Track program studenții vor fi selectați pe baza planului de învățământ și două examene de admitere, unul înainte de înscrierea de Master și unul după doi ani pentru a fi admis la doctorat. Cei doi studenți, care vor avea rangul cel mai bine în selecție, se va acorda până la 750 de euro pe lună pentru a acoperi costurile de trai în Trieste și taxele universitare.

info

SISSA este un centru științific în domeniile fizicii, matematica si Neurosciences, situate într-un campus cu vederi uimitoare asupra orașului și golfului.

Cum se aplică

Aplicațiile vor fi acceptate de la 6.cincisprezece - 09.un.2016 de e-mail: cm@sissa.it

"SISSA este un vis pentru un om de știință tânăr. Este centrul unuia dintre cele mai mari și mai pline de viață poli de excelență în Fizica materiei condensate. "

Massimo Capone, profesor titular la SISSA

"Un mediu de susținere și relații strânse cu colegii făcut să mă simt acasă. Amestec de mare și punctele de vedere la munte este o sursă imensă de idei. "

Mariani Rusishvili, doctorand SISSA

"SISSA este un mediu minunat, din punct de vedere științific și uman de opinii. Am fost mult îmbogățit și pregătite pentru a face față cercetarea și viața în general. "

Angelo Russomanno, post-doc la ICTP

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Italia - Trieste, Friuli-Venezia Giulia
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Trieste, Friuli-Venezia Giulia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala