Read the Official Description

Doctor în Fizica Plasmei si Fuziune Nucleara

Programul de doctorat a fost distins cu o distincție de calitate de către Educației spaniolă și Ministerul Culturii.

Scopuri

Programul de doctorat in Fizica Plasmei si Fuziune Nucleara își propune să ofere studenților cu un background solid în fizica plasmei și fuziunii nucleare, precum și în metodele de cercetare utilizate în domeniul cu o capacitate competente pentru a evalua rezultatele. De asemenea, este de așteptat ca elevii să publice contribuțiile originale (inclusiv articole în reviste științifice) și că ele arată capacitatea de lucru în echipă și aptitudinile necesare pentru a spori progresul științific și tehnologic, în contexte profesionale și academice.


În strânsă colaborare cu Master în Nucleare Fusion Știință și Inginerie Fizică (sau grade echivalente), urmărește instruire avansată în domeniul fizicii plasmei și fuziunii nucleare, în scopul de a fi încorporate la echipele din universități sau proiecte specifice din Uniunea Europeană de cercetare . În plus, decizia finală de a construi următorul pas mare ITER instalare internațională în Cadarache, Franța nevoie de o cantitate mare de capital uman specializat. Elevii vor achiziționa o bază solidă într-o zonă specifică în fizica plasmei și fuziunii nucleare, ei vor învăța metodele de cercetare adecvate și vor fi în măsură să realizeze o muncă de cercetare independentă și originală, în strânsă colaborare cu echipe de lucru în domeniu.

Cerințe minime

* Diploma in Studii Avansate (diploma de Estudios Avanzados (DEA) sau grad echivalent.


* În cazuri speciale, admiterea ar putea fi considerate în cazul în care candidații să aibă cel puțin 60 de credite realizate în programele postuniversitare oficiale sau o diplomă de master. În fiecare caz, este necesar un minim de 300 de credite realizate în ambele programe universitare și postuniversitare.


* Optima Candidatul este un student cu un Master in Nuclear Fusion Știință și Inginerie Fizică în cadrul Programului de studii postuniversitare Oficial la Universitatea Carlos III.

Studenții internaționali

Ei trebuie să dețină un grad echivalent cu cel necesar pentru studenți naționale. Solicitanții trebuie să furnizeze dovezi că gradul lor face le permite să se înscrie într-un program de studii postuniversitare în țara în care a fost obținută diploma.


Toate documentele trebuie să fie legalizate academice, fie prin mijloace diplomatice sau de Apostila de la Haga Acordurile, cu excepția documentelor în cadrul Uniunii Europene sau Spațiului Economic European.


Toate documentele trebuie să fie traduse în mod oficial în limba spaniolă.


Formularul de cerere trebuie să cuprindă:

  •     O copie certificată a gradului deja obținute.
  •     Foi matricole.
  •     Curriculum vitae.
  •     O copie a naționale de identificare număr / pasaport.
  •     Două fotografii de identitate.
  •     Scrisoare de motivatie.
  •     Două scrisori de referință.
Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Carlos III University of Madrid »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Price
106 EUR
PhD taxa elaborarea
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date