Read the Official Description

Doctor în Fizica Semiconductorilor

Limba de predare: rusă

Departamentul de fizică și tehnologie a nanostructurilor este destinat să pregătească specialiști de înaltă calificare în acest domeniu.

Noțiunea modernă de nanostructuri cuprinde o gamă largă de materiale și dispozitive aplicabile în sfere absolut diferite: de la electronică și mecanică la biotehnologii.

În afara laboratoarelor departamentului, facilitățile pentru cursanți sunt oferite de Universitatea Academică, Institutul Ioffe și Centrul Științifico-Inginer de Microelectronică.

Departamentul oferă următorul program postuniversitar:

  • Fizica semiconductorilor.

Folosirea unei baze experimentale și tehnologice unice a laboratoarelor institutelor academice în cursul formării creează condiții favorabile pentru a stăpâni cercetarea și metodele tehnologice moderne.

Șef al departamentului este Academicianul Zhores I. Alferov.

Taxa de scolarizare

  • Nicio taxă de școlarizare pentru cetățenii din Rusia, Khazakstan și Belarus;
  • 20 000 RUB pe semestru pentru cetățenii altor foști membri ai CSI;
  • 30 000 RUB pe semestru pentru alți studenți internaționali.

Despre Universitatea Academică

Centrul de Învățământ Superior al Universității Academice este singura instituție de învățământ superior afiliată Academiei de Științe din Rusia. Centrul pentru Învățământul Superior are ca scop pregătirea de masteranți și doctoranzi și oferirea de educație profesională continuă și formare avansată.

Universitatea Academică este situată la str. Khlopin. 8/3, St Petersburg, Rusia. Sălile de clasă și laboratoarele Universității Academice sunt echipate frumos. La Universitatea Universitară există, de asemenea, cursuri de calculator, o sală de conferințe, o sală de spectacole de teatru, o bibliotecă, o cantină, un post de prim ajutor, un complex hotelier și un complex sportiv, care include o piscină interioară, teren de tenis, și o sală de gimnastică. Elevii și personalul Universității Academice pot folosi serviciile Spitalului Clinic de la St. Petersburg al RAS. Dormitorul Universității Academice este situat pe bulevardul Maurice Toreza. 37/2.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019