Programul INF de doctorat pregătește studenții absolvent pentru a lucra în transformare "a patra paradigmă" a științei și ingineriei, un domeniu interdisciplinar bazându-se pe Big Data și software-ul avansat, hardware și abilități de statistici. După un plan simplificat de cinci ani de studiu, absolvenții vor fi gata să fie lideri în industrie și guvern laboratoare de cercetare, facultate și de cercetare oameni de știință din mediul academic, și întreprinzători în domenii de aplicare informatică de ultimă oră. Absolvenții vor aduce contribuții la proiecte interesante, care se adresează domeniilor critice de necesitate națională în bioinformatica, sănătatea populației, durabilitatea mediului, ecologie, inginerie software, de calcul ușor de purtat, sistemele cibernetice fizice și securitatea informatică.

cercetare și educație al elevilor sunt consolidate prin colaborari largi, cu o varietate de academice, guvernamentale și entități private.

Noi acceptăm elevi din medii educaționale formale largi, cum ar fi biologia, ecologia, știința calculatoarelor, inginerie electrică, și statistică, cu toate acestea toți studenții trebuie să aibă stăpânirea suficientă a zonelor fundamentale cheie, pentru a se angaja în mod semnificativ și de a contribui la cercetarea inițială. Aceste domenii includ programare, structuri de date, metode de dezvoltare de software și statistici. Programul de facultate poate solicita ca studenții admiși în program corecta orice deficiențe în aceste domenii, prin înscrierea la cursuri suplimentare universitare sau postuniversitare.

Domenii Accentul disponibile:

 • Bioingineriei Informatica - Sublinierea
 • Cyber ​​și Sisteme Software - Sublinierea
 • Accentul - ecologică și Informatică de Mediu
 • Sănătate și Bioinformatică - Sublinierea

Gradul de doctorat în informatică și Computing permite studenților să se angajeze într-un curs de cercetare intensivă, de studiu într-o gamă largă de informatică și a zonelor de calcul, inclusiv sănătatea populației, bioinformatica, teledetecție, senzor wireless de modelare ecologică și sistemele de comunicații, sistemele cibernetice fizice , arhitectura software si vizualizare, grafica pe calculator, condusă de model de proiectare, de învățare mașină, de calcul ușor de purtat și securității cibernetice.

Programul nostru de studii de cinci ani, este întărită de mentorship angajată și de formare de dezvoltare profesională, cu studenții care beneficiază de o gamă largă de colaborări și parteneriate, inclusiv, dar fără a se limita la: Centrul pentru Bioinginerie Inovare, Centrul pentru Microbial Genetica si Genomics, Centrul pentru Ecosistem Stiinta și Societatea, Merriam-Powell Centrul de Cercetare a mediului, Departamentul de Stiinte biologice, Departamentul de Fizică și Astronomie, Facultatea de Științe ale Pământului și al durabilității mediului, și Școala de Silvicultură.

colaboratori de cercetare regionale includ, dar nu sunt limitate la: translationala Genomics Institutul de Cercetare, Northern Arizona Sănătate și Flagstaff Medical Center, North Country HealthCare, US Geological Survey si Northern Arizona Alliance Știință planetară.

Ce pot face cu un doctor în Filosofie în Informatică și Computing?

Ph.D. Program în Informatică și Computing se pregătește absolvenți pentru o carieră semnificative și care îndeplinesc în aplicarea informaticii și de calcul pentru zonele critice de nevoie naționale. Scopul nostru este de a pregăti studenții să fie lideri în industrie și guvern laboratoare de cercetare, facultate și de cercetare oameni de știință din mediul academic, sau antreprenori în domenii de aplicare informatică de ultimă oră.

Cerințe universitare

Pentru a primi un doctor în Filosofie (doctorat) la Northern Arizona University, trebuie să completeze un grup planificat de cursuri, de la una sau mai multe discipline, variind de la cel puțin 60-109 unități de cursuri la nivel de absolvent. Cele mai multe planuri de cercetare necesită, o disertație, și examene cuprinzătoare. Toate planurile au cerințe de rezidență în ceea ce privește timpul petrecut în campusul Flagstaff implicat în studiu full-time.

În plus față de cerințele universitare:

Complet cerințele de plan individual.

CERINȚE SUPLIMENTARE ADMITEREA

Cerințele de admitere și superioare de admitere la NAU sunt necesare.

 • aplicație NAU De Absolvent Online este necesar pentru toate programele. Detalii cu privire la cerințele de admitere sunt incluse în aplicația on-line.
 • diplomă de licență de la o instituție acreditată la nivel regional
 • Grad mediu Punctul (AAP) de 3.00 (scala este 4.00 = "A"), sau echivalent.
 • Admiterea la multe programe postuniversitare este pe bază de concurs, iar programele pot avea standarde mai ridicate decât cele stabilite de Colegiul Universitar.
 • Transcrieri

Pentru detalii cu privire la politicile de absolvent de admitere, vă rugăm să vizitați Admitere Graduate solicitanții politici internaționale au cerințe suplimentare de admitere. Vă rugăm să consultați Politica de Admitere International Graduate

Cerințe individuale Program de admitere includ:

 • GRE® revizuit un test general
 • 3 scrisori de recomandare
 • Declarație personală sau un eseu
 • CV-uri sau un CV
 • Expertiză în domeniile fundamentale cheie în domeniul informaticii, inclusiv subiecte de bază, cum ar fi programarea, structuri de date, metode de dezvoltare de software și statistici, precum și zone care susțin sublinieri specifice, cum ar fi biologia, ecologia și sistemele cibernetice.

Student rezultatelor învățării

Absolvenții acestui program de formare vor demonstra următoarele competențe avansate și a rezultatelor învățării programului (Plos): PLO1: Identificarea, explica și evalua teoriile majore, metodele de cercetare și abordările tehnice de conducere știință și inginerie condus și Informatica impactul acestor elemente asupra societății.

PLO2: Identificarea, explica, sintetiza și să aplice conceptele fundamentale ale informaticii, inclusiv reprezentarea la scară largă a datelor și de organizare, diverse tipuri de limbaje de programare, metode de dezvoltare de software, de prelucrare a datelor, extragerea de informații și de învățare de mașini, precum și analiza statistică.

PLO3: Identificarea, explica, sintetiza, și aplicați combinația interdisciplinare de informatică de bază și în profunzime expertiza disciplinară care definește una dintre următoarele domenii de accent:

 • Sănătate și Bioinformatica, concentrându - se analiza genetica si genomica, sănătatea populației, precum și de transmitere a bolilor;
 • Informatică ecologice și de mediu, cu accent pe analize ecologice și de mediu și teledetecție;
 • Cyber ​​și Software Systems, concentrându - se pe proiectarea și implementarea sistemelor informatice-fizice și software pe scară largă.
 • Bioinginerie informaticii, concentrându - se pe analiza datelor și de control în aplicațiile bioinginerie.

PLO4: Identificarea, sondaj, analiza, organiza, și critic distileze informații din literatura de specialitate într-o zonă informatică accent și de a identifica în mod creativ întrebări de cercetare deschise.

PLO5: se aplică în mod independent de expertiză corespunzătoare, metode și instrumente pentru design creativ, execuție, precum și evaluarea unei investigații care se adresează informatice originale întrebări de cercetare.

PLO6: Compune și să se angajeze în comunicare extrem de eficiente în scris și oral în zonele informatice; demonstrează o argumentare clară și coeziunea logică într-o varietate de comunicări scrise și orale, inclusiv diseminarea academice, cereri de finanțare, industrie, și pune-comunicare.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Northern Arizona University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
5 anii
La zi
După locații
După dată