Asigurați-vă de intrare într-adevăr conta ca un student postuniversitar în cadrul Departamentului de Informatică și Inginerie . Traditional alt = "Cercetarea în domeniul informaticii acoperă hardware-ul și programele informatice ale sistemelor informatice și aplicațiilor acestora. Programele de informatică de la HKUST subliniază o abordare integrată a studiului computerelor și a metodelor de calcul pentru colectarea, procesarea, analiza și transmiterea informațiilor pentru a sprijini relevanța și utilitatea aplicații în viața modernă.

Informatica este încă un domeniu tânăr. Lumea abia începe să realizeze potențialul tehnologiei informației. Departamentul și programele sale pregătesc studenții pentru a răspunde provocărilor interesante pe care le așteaptă și pentru a genera noi progrese în domeniul computerelor, care vor stimula progresele viitoare.

Programul de doctorat are scopul de a dezvolta abilitățile necesare pentru a identifica aspecte de cercetare legate de o aplicație practică, de a formula un plan de cercetare original care abordează unele dintre aceste aspecte și de a crea în mod independent o soluție bazată pe calcul.

Foci de cercetare

Cercetarea Departamentului implică multe domenii diferite:

Inteligență artificială

Învățarea în mașină, exploatarea datelor și recunoașterea modelului, reprezentarea și raționamentul cunoașterii, robotica și recunoașterea activității bazate pe senzori, teoria multi-agent și a jocului și procesarea limbajului și a limbajului.

Gestionarea datelor, a cunoștințelor și a informațiilor

Gestionarea, modelarea și distribuția de date pe scară largă, care cuprind procesarea interogărilor web, recuperarea informațiilor și căutarea pe web, exploatarea datelor, sistemele de întreprindere, sistemele de gestionare a datelor de înaltă performanță pe computerele moderne și suportul bazelor de date pentru aplicațiile științifice.

Interactiune umana cu computerul

Realitatea augmentată, interacțiunea multi-touch, mulțimea de servicii, comunicarea multimodală, calculatorul eficient, analiza vizuală a datelor, interfața inteligentă pentru roboți, e-learning, asistență medicală și comerț electronic.

Rețele și sisteme informatice

Rețele de calcul computerizate și senzori, computere peer-to-peer, computere grid, switch-uri și routere de înaltă performanță, livrare video și multicasting, rețele multimedia, protocoale MAC pentru rețele ad-hoc, gestionarea și alocarea în rețelele optice.

Tehnologia și aplicațiile software

Ingineria software-ului, exploatarea datelor pentru analiza și depanarea software-ului, muzica pe calculator, criptografia și securitatea, calculul internetului.

Calcul teoretic

Optimizarea combinatorică, tehnicile de analiză a performanței, geometria computațională, limbile și mașinile formale, algoritmii grafurilor și teoria algoritmică combinatorică a jocurilor.

Viziune și grafică

Viziune pe computer, grafică computerizată, analiză medicală a imaginii, sisteme biometrice și procesare video.

Concentrația tehnologiei energetice

Energia a fost considerată un domeniu de cercetare central în cadrul disciplinelor bazate pe știința și tehnologia mediului. Este una dintre cele mai importante discipline emergente printre multe în domeniile ingineriei, științei și științei sociale. Cercetarea privind tehnologia energetică acoperă multe domenii, inclusiv tehnologia durabilă, tehnologia convențională și eficiența energetică și conservarea. Programul interdisciplinar de cercetare postuniversitară în Tehnologia Energiei în Școala de Inginerie de la The Hong Kong University of Science and Technology oferă sprijin pe termen lung pentru formarea noastră continuă de învățământ și dezvoltarea rapidă în domeniul tehnologiei în general.

Datorită naturii multidisciplinare a tehnologiei energetice, cercetarea și formarea în domeniu sunt integrate cu diferite discipline astfel încât elevii să poată fi echipați cu cunoștințele și experiența necesare.

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic) Scorul general: 6.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare February 5, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
pe an
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date