Doctor în Informatică și Inginerie Sisteme

Generalități

Programul de descriere

Lucca

2019/20 programe de doctorat la Școala IMT pentru Studii Avansate alt = "Lucca

Data limită pentru cereri - 10 iulie 2020 , ora 12:00 CEST

Cererile sunt acum acceptate pentru programele de doctorat din 20120/21 la IMT School for Advanced Studies alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), una dintre cele șase școli de excelență din Italia și una dintre cele mai bine cotate școli absolvite din Europa conform sondajului U-Multirank.

Candidații extrem de motivați din toate disciplinele sunt invitați să solicite una dintre cele 33 de burse finanțate integral pe patru ani, în cadrul a două programe de doctorat care integrează competențele științifice de economie, inginerie, informatică, neuroștiință și psihologie comportamentală, fizică, matematica aplicată, statistică, istoria și științele patrimoniului cultural.

Piesa în Informatică și Inginerie Sisteme oferă studenților doctorat cu un background solid interdisciplinar pentru a analiza sistemele ciber-fizice și pentru a dezvolta soluții pentru o varietate de probleme complexe de inginerie. Oferă trei domenii de specializare:

Cercetarea în domeniul informaticii se ocupă de dezvoltarea de limbi, modele, algoritmi și metode de verificare pentru sistemele distribuite moderne. Se pune accentul pe cercetarea de ultimă oră asupra sistemelor adaptive, verificării automate, cloud computing, metodelor computaționale în științele naturii, securității cibernetice, sistemelor dinamice, sistemelor mobile și evaluării performanței.

Cercetarea în sistemele de control se concentrează pe controlul optimizat al sistemelor dinamice. Accentul se pune pe algoritmii de optimizare încorporată în timp real pentru controlul modelului predictiv al sistemelor dinamice liniare, neliniare, stochastice, distribuite și pe scară largă, pe învățarea modelelor dinamice și a controlorilor din date și pe aplicații la probleme de interes practic, cum ar fi cele care provin din industria automobilelor.

Cercetarea în mecanica computațională se referă la dezvoltarea de metode computaționale pentru studierea problemelor avansate ale mecanicii solide și ale mecanicii fluidelor pentru caracterizarea, simularea și prototiparea materialelor și structurilor. Abordarea urmărește o integrare originală a metodologiilor aparținând mecanicii, analizei numerice, științei materialelor și chimiei aplicate, pentru a avansa asupra problemelor fundamentale ale durabilității, durabilității și fiabilității materialelor. Facilitățile experimentale pentru testarea materialelor în laboratorul MUSAM vor completa cercetarea metodelor computationale.

Programul de studii se bazează pe un set de cursuri comune, care acoperă fundamentele algebrice numerice numerice și metode numerice pentru ecuații diferențiale, programare computerizată, sisteme dinamice și control, optimizare numerică, procese stocastice și învățare mecanică. Acestea sunt urmate de o serie de cursuri avansate și de seminarii de cercetare legate de diferitele specializări.

Candidații de doctorat în știința informatică și ingineria sistemelor sunt încurajați să-și desfășoare cercetările în cadrul unităților de cercetare SYSMA (informatică), DYSCO (sistemele de control) și MUSAM (mecanica computațională). O selecție de subiecte de doctorat sugerate este disponibilă aici. Doctoranzii sunt totuși bineveniți să propună un subiect de cercetare propriu, care să fie aliniat la principalele competențe și interese ale Școlii.

Facultatea și personalul creează o rețea puternică, care oferă îndrumări și sprijin esențial pe tot parcursul programului de doctorat și permite elevilor să atingă cele mai înalte niveluri de realizare științifică. Majoritatea absolvenților de școli IMT au obținut roluri proeminente în cadre universitare, instituții guvernamentale, companii publice sau private sau profesii de pe tot globul.

Toți studenții se află în complexul San Francesco restaurat recent, un campus complet integrat în centrul istoric al frumosului oraș toscane al Lucca. Campusul include facilități rezidențiale reînnoite, cantină, bibliotecilor de ultimă oră și spațiilor de recreere în aer liber, care promovează un mediu cultural, profesional și social unic pentru programul nostru de doctorat. Studenții eligibili, în plus față de camera și bordul gratuit , vor primi, de asemenea, o bursă de cercetare care se ridică la aproximativ € 15.300 / an Bursa este finanțată integral de până la patru ani , cu posibilitatea absolvirii după al treilea an.

Programul de doctorat la Școala IMT atrage studenți din întreaga lume, oferind un mediu cu adevărat internațional. Engleză este limba oficială a școlii. În plus, toți studenții vor avea ocazia să petreacă perioade în străinătate la institute de cercetare, laboratoare sau universități, atât în ​​cadrul Erasmus, cât și prin acorduri ad-hoc de mobilitate.

Pentru a afla mai multe despre școală, cerințele de admitere și cum să aplici, consultați https://www.imtlucca.it/ro

Data limită pentru depunerea cererilor - 10 iulie 2020 , ora 12:00 CEST

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems.

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems. Citește mai puţin