Doctor în informatică și inginerie

Generalități

Programul de descriere

computer science

Asigurați-vă de intrare într-adevăr conta ca un student postuniversitar în cadrul Departamentului de Informatică și Inginerie . Traditional alt = "Cercetarea în domeniul informaticii acoperă hardware-ul și programele informatice ale sistemelor informatice și aplicațiilor acestora. Programele de informatică de la HKUST subliniază o abordare integrată a studiului computerelor și a metodelor de calcul pentru colectarea, procesarea, analiza și transmiterea informațiilor pentru a sprijini relevanța și utilitatea aplicații în viața modernă.

Informatica este încă un domeniu tânăr. Lumea abia începe să realizeze potențialul tehnologiei informației. Departamentul și programele sale pregătesc studenții pentru a răspunde provocărilor interesante pe care le așteaptă și pentru a genera noi progrese în domeniul computerelor, care vor stimula progresele viitoare.

Programul de doctorat are scopul de a dezvolta abilitățile necesare pentru a identifica aspecte de cercetare legate de o aplicație practică, de a formula un plan de cercetare original care abordează unele dintre aceste aspecte și de a crea în mod independent o soluție bazată pe calcul.

Foci de cercetare

Cercetarea Departamentului implică multe domenii diferite:

Inteligență artificială

Învățarea în mașină, exploatarea datelor și recunoașterea modelului, reprezentarea și raționamentul cunoașterii, robotica și recunoașterea activității bazate pe senzori, teoria multi-agent și a jocului și procesarea limbajului și a limbajului.

Gestionarea datelor, a cunoștințelor și a informațiilor

Gestionarea, modelarea și distribuția de date pe scară largă, care cuprind procesarea interogărilor web, recuperarea informațiilor și căutarea pe web, exploatarea datelor, sistemele de întreprindere, sistemele de gestionare a datelor de înaltă performanță pe computerele moderne și suportul bazelor de date pentru aplicațiile științifice.

Interactiune umana cu computerul

Realitatea augmentată, interacțiunea multi-touch, mulțimea de servicii, comunicarea multimodală, calculatorul eficient, analiza vizuală a datelor, interfața inteligentă pentru roboți, e-learning, asistență medicală și comerț electronic.

Rețele și sisteme informatice

Rețele de calcul computerizate și senzori, computere peer-to-peer, computere grid, switch-uri și routere de înaltă performanță, livrare video și multicasting, rețele multimedia, protocoale MAC pentru rețele ad-hoc, gestionarea și alocarea în rețelele optice.

Tehnologia și aplicațiile software

Ingineria software-ului, exploatarea datelor pentru analiza și depanarea software-ului, muzica pe calculator, criptografia și securitatea, calculul internetului.

Calcul teoretic

Optimizarea combinatorică, tehnicile de analiză a performanței, geometria computațională, limbile și mașinile formale, algoritmii grafurilor și teoria algoritmică combinatorică a jocurilor.

Viziune și grafică

Viziune pe computer, grafică computerizată, analiză medicală a imaginii, sisteme biometrice și procesare video.

students

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Candidații care doresc admiterea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanței remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale muncii satisfăcătoare la nivel postuniversitar, cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu normă parțială timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul revizuit cu hârtie revizuit TOEFL 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin