Asigurați-vă de intrare într-adevăr conta ca un student postuniversitar în cadrul Departamentului de Informatică și Inginerie . Traditional alt = "Cercetarea în domeniul informaticii acoperă hardware-ul și programele informatice ale sistemelor informatice și aplicațiilor acestora. Programele de informatică de la HKUST subliniază o abordare integrată a studiului computerelor și a metodelor de calcul pentru colectarea, procesarea, analiza și transmiterea informațiilor pentru a sprijini relevanța și utilitatea aplicații în viața modernă.

Informatica este încă un domeniu tânăr. Lumea abia începe să realizeze potențialul tehnologiei informației. Departamentul și programele sale pregătesc studenții pentru a răspunde provocărilor interesante pe care le așteaptă și pentru a genera noi progrese în domeniul computerelor, care vor stimula progresele viitoare.

Programul de doctorat are scopul de a dezvolta abilitățile necesare pentru a identifica aspecte de cercetare legate de o aplicație practică, de a formula un plan de cercetare original care abordează unele dintre aceste aspecte și de a crea în mod independent o soluție bazată pe calcul.

Foci de cercetare

Cercetarea Departamentului implică multe domenii diferite:

Inteligență artificială

Învățarea în mașină, exploatarea datelor și recunoașterea modelului, reprezentarea și raționamentul cunoașterii, robotica și recunoașterea activității bazate pe senzori, teoria multi-agent și a jocului și procesarea limbajului și a limbajului.

Gestionarea datelor, a cunoștințelor și a informațiilor

Gestionarea, modelarea și distribuția de date pe scară largă, care cuprind procesarea interogărilor web, recuperarea informațiilor și căutarea pe web, exploatarea datelor, sistemele de întreprindere, sistemele de gestionare a datelor de înaltă performanță pe computerele moderne și suportul bazelor de date pentru aplicațiile științifice.

Interactiune umana cu computerul

Realitatea augmentată, interacțiunea multi-touch, mulțimea de servicii, comunicarea multimodală, calculatorul eficient, analiza vizuală a datelor, interfața inteligentă pentru roboți, e-learning, asistență medicală și comerț electronic.

Rețele și sisteme informatice

Rețele de calcul computerizate și senzori, computere peer-to-peer, computere grid, switch-uri și routere de înaltă performanță, livrare video și multicasting, rețele multimedia, protocoale MAC pentru rețele ad-hoc, gestionarea și alocarea în rețelele optice.

Tehnologia și aplicațiile software

Ingineria software-ului, exploatarea datelor pentru analiza și depanarea software-ului, muzica pe calculator, criptografia și securitatea, calculul internetului.

Calcul teoretic

Optimizarea combinatorică, tehnicile de analiză a performanței, geometria computațională, limbile și mașinile formale, algoritmii grafurilor și teoria algoritmică combinatorică a jocurilor.

Viziune și grafică

Viziune pe computer, grafică computerizată, analiză medicală a imaginii, sisteme biometrice și procesare video.

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic) Scorul general: 6.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare February 5, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
pe an
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date