doctoranzi vor descoperi unic de gradul său de cercetare natură și să participe la ele, oferindu-le o experiență valoroasă, mari oportunități pentru locuri de muncă bune și minunate și profitabilă în domeniul Informatică și Inginerie, care crește cererea pentru aceasta zi după zi.

Acesta oferă un program de doctorat în Informatică și Inginerie, Hamad bin Khalifa Universitatea special, o educație fundamentală și avansat puternic pentru studenți, precum și experiența de cercetare și înțelegere a domeniilor legate de informatică și arhitectura în continuare. Programul are drept scop de a dota studenții cu cunoștințe și de ultimă oră avansate în domeniul Informatică și Inginerie, în plus față de mijloacele tehnologice și instrumentele și tehnicile necesare pentru a explora acest domeniu, care evoluează rapid. Programul prevede, de asemenea, educația pe un domeniu de aplicare largă și multidisciplinară și se concentrează pe cercetare intensivă pe informatică și arhitectură, permițând tendințele de specializare în domeniile contemporane de mare importanță pentru lume, și mari legate de Stat din Qatar, cum ar fi: sisteme de securitate informatică, inginerie software, știință calculatoare și arhitectura de calculator, circuite electronice integrate, robotică, tehnologia senzorilor, precum și interacțiunea dintre om și computer, precum și analiza datelor masive, de învățare automate, inteligență artificială, viziune de calculator, desene și modele grafice și de calcul mobile, și Alihus De rețele fără fir. Studenții au avut posibilitatea de a desfășura activități de cercetare sub auspiciile unui personal didactic de clasă mondială, care sunt considerate lideri, atât în ​​domeniul său. Elevii pot avea acces la cele mai noi laboratoare și facilități din cadrul Hamad bin Khalifa Universitatea, inclusiv Hamad bin Khalifa University Institute de cercetare speciale. Studenții lucrează la abilitățile lor, care le califică să-și asume cele mai înalte poziții în acest domeniu activ în mod excepțional, care concurează puternic în dezvoltarea pieței forței de muncă.

În ceea ce privește studenții care nu au primit o diplomă de master, și oferă performanțe remarcabile în obținerea o diplomă de licență aprobat, ei pot înscrie program de doctorat, cu condiția ca accesul la o serie de cursuri (9) ore suplimentare de credit (inclusiv 3 cursuri opționale).

Studenții trebuie să doresc să se înscrie la doctorat trece testul pentru a rula programul după sfârșitul celui de al doilea semestru, și succesul în discuția științifică Otrouhthm prezentat la discuția Comitetului, după al patrulea semestru pentru ei la universitate.

focalizare programului:

Programul se concentrează pe competențele-cheie necesare pentru a construi o cariera de succes avansat în domeniul Informatică și Inginerie, și domeniile conexe ale tehnologiei. În plus, explorează metodele de cercetare și algoritmi avansați și structuri de date, și arhitectura de calculator, circuit integrat, etica și scrierea tehnică, precum și un număr de discipline conexe.

Elevii ar trebui să realizeze o cercetare originală și direcționată sub supraveghere facultate, cu accent pe problemele contemporane în domeniul informaticii și arhitectură, de mare importanță pentru lume, și de stat legate de mari din Qatar.

Programul califică elevii să înțeleagă acest domeniu într-un mod cuprinzător, precum și să ofere o flexibilitate de a se specializa în oricare dintre domeniile științei computer privat și arhitectură contemporană și modernă.

Nu există nici o îndoială că abordarea multidisciplinară în vigoare în luarea deciziilor, cu scopul de a construi o bază de cunoștințe evoluează în funcție de evoluțiile care au loc în domeniul Informatică și Inginerie, și dotarea absolvenților cu instrumentele și tehnicile necesare, permițându-le pentru a obține oportunități mari și o varietate de locuri de muncă.

Cerințele de admitere și cererile de depunere

Solicitantul trebuie să fi obținut o diplomă de master sau o diplomă de licență de la o instituție de învățământ recunoscută, în oricare dintre următoarele domenii: informatică sau inginerie calculator sau inginerie electronică, sau inginerie electrică, sau sisteme informatice, sau orice alt domeniu legat de știință arhitectura de calculator. Elevii pot disciplinele relevante pentru domeniile proprietarilor de inginerie și matematică, ar trebui să se aplice, de asemenea, la acest program. Solicitantul trebuie, de asemenea, deține o universitate academice record de preferință distinctă pentru solicitanții cu experiență în cercetare anterioară și în cazul în care solicitantul să aibă dovezi puternice că el are atributele să-l califica pentru a deveni un om de știință și cercetător și inventator de succes.

Solicitanții trebuie să treacă testul (IELTS) sau (TOEFL), să demonstreze competență în limba engleză. Reclamanții pot fi exceptate de la această cerință în cazul în care îndeplinesc una dintre condițiile enumerate mai jos:

  • Faptul că solicitantul a finalizat studiile universitare într-o instituție de învățământ în limba maternă a țării este limba engleză.
  • Studentul trebuie să prezinte o scrisoare oficială de la universitate, care a finalizat studiile în care, confirmă faptul că a primit o diplomă de la o instituție să fie limba de predare este engleza. (În cazul în care nu sunt scutite de altfel).
  • Că limba maternă este engleza avansat.

Trebuie remarcat faptul că testul GRE (GRE) nu este o condiție prealabilă pentru admiterea la program, dar pentru a obține scoruri mari care contribuie la promovarea acceptării student al documentelor.

Program predat în:
  • Engleză
Hamad bin Khalifa University

Vezi 2 mai multe cursuri de la Hamad bin Khalifa University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date