Doctor în Informatică

Generalități

Programul de descriere

APEL

pentru admiterea studenților în programele de studii postuniversitare (doctorale) pentru obținerea gradului academic de doctor în filosofie în domeniul științelor inginerești în anul universitar 2019/20:

În subiectele de informatică pentru module

  • Informatică

Numărul de studenți acceptat: 10.

Alegerea de cursuri cu îndrumarea supervizorului său, fiecare student poate ajusta programul la interesele sale de cercetare.

Programele postuniversitare de studii universitare (doctorale) acceptă candidații cu următoarele diplome: Inginer absolvent, Master în Inginerie sau Maestru de Științe Inginerie (în disciplinele Inginerie Mecanică, Arhitectură Navală, Inginerie Electrică și Informatică). Programul este, de asemenea, deschis pentru solicitanții cu o diplomă în domenii conexe, caz în care ar putea fi necesar să treacă examenele în cursuri suplimentare. Solicitanții trebuie să fi absolvit un program de studii superioare universitare cu 300 de credite ECTS, inclusiv partea de licență a programului sau un program universitar de studii universitare de cel puțin 4 ani. Solicitanții care au obținut o diplomă de la o instituție de învățământ străină sunt obligați să atașeze o decizie a unei autorități competente privind recunoașterea diplomei străine.

Cererile de admitere trebuie depuse la University of Rijeka, Faculty of Engineering , Vukovarska ulica 58, 51000 Rijeka, Croația, în perioada 2-6 septembrie 2019 . La cerere, solicitanții vor fi chemați la un interviu cu o comisie desemnată de Consiliul Facultății (planificată pentru jumătatea lunii septembrie). Admiterea la program este aprobată de Consiliul Facultății.

Înregistrarea se va desfășura între 30 septembrie și 4 octombrie 2019 . Clasele vor începe la 14 octombrie 2019 .

Solicitanții trebuie să prezinte următoarele informații cu formularul de cerere PDS-1:

  • formularul Curriculum Vitae completat PDS-2
  • o copie certificată a gradului din programul finalizat anterior, un document oficial care conține note obținute pe examene și teza de absolvent și o notă medie
  • două recomandări din Formularul de recomandare PDS-3
  • aprobarea de supraveghere de către un potențial supraveghetor și curriculum vitae al supraveghetorului și o listă de publicații
  • certificatul de naștere și certificatul de cetățenie
  • nota de la persoana juridică în care este angajat reclamantul, spunând că acesta va acoperi taxele de școlarizare ale solicitantului sau o declarație din partea reclamantului că acesta va acoperi onorariile.
  • planul de cercetare durabilă a studenților doctoranzi, semnat de supraveghetor (PDS-15).

Pentru a obține aprobarea de supervizare, solicitanții trebuie mai întâi să vorbească cu șeful modulului și cu potențialul supervizor care trebuie să îndeplinească condițiile pentru supraveghetori, în conformitate cu articolul 18 al Regulamentului Facultății de Inginerie privind programele postuniversitare de doctorat.

Programul de studii doctorale durează șase semestre. Taxa de școlarizare pe semestru este de 500 EUR în echivalentul HRK la cursul de schimb de mijloc al Băncii Naționale a Croației în ziua plății, cu cheltuieli suplimentare (2500 EUR în HRK) privind revizuirea tezei de doctorat și apărarea tezei, în conformitate cu decizia specială privind valoarea compensației financiare.

Toate celelalte informații privind programele de studiu, postuniversitare (doctorat), regulamentele privind programele postuniversitare de doctorat , formularele etc. pot fi obținute de la Oficiul Studenților de Studii personal sau prin telefon, sunând la numărul 385 51 651 410 sau pagina web http://www.riteh.uniri.hr/en/education/postgraduate-doctoral-study/ .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The tradition of Higher Education in Rijeka dates back as far as 1627, whereas the first milestone of the systematic education of engineering personnel in this area is laid by the displacement of the ... Citeste mai mult

The tradition of Higher Education in Rijeka dates back as far as 1627, whereas the first milestone of the systematic education of engineering personnel in this area is laid by the displacement of the Navy Academy from Trieste to Rijeka in 1854. Citește mai puţin