cs

Departamentul de Informatică oferă un doctor de filosofie în informatică. Programul este conceput pentru a spori cunoștințele fundamentale ale studenților și pentru a oferi îndrumarea studenților și experiența în cercetare. Un student absolvent urmărește aceste obiective prin participarea la cursuri avansate, participarea la seminarii, realizarea și raportarea proiectelor de cercetare. Departamentul oferă avantajul unei asociații personale strânse între studenții absolvenți și facultate, acordând o atenție deosebită nevoilor și intereselor individuale.

Curriculum

Ph.D. gradul în Informatică poate fi finalizat într-un minim de trei ani și un maxim de șapte ani de studii post-universitare.

Cerințele de bază de bază includ finalizarea a 90 de ore de credit, inclusiv un minim de 36 de credite de cursuri, un minim de șase ore de credit în seminarii de cercetare, și un proiect de cercetare teza de doctorat original depus ca o disertație scrisă apărate oral și aprobat de un comitet de cinci Ph.D. membri ai facultăților, din care cel puțin patru sunt membri ai facultății Clarkson.

85310_10-22-07-FallColor_006.jpg

Cerințe specifice cursului

  • Patru cursuri absolvite de bază de 3 credite fiecare (CS 541 Teorie, CS 547 (Teorie), CS 544 (Sisteme) și CS 545 (Limbi)),
  • un curs de 3 credite în fiecare din cele patru zone de lățime (teoria și algoritmii, sistemele și rețelele de calculatoare, dezvoltarea limbajelor și software-ului, inteligența artificială și aplicațiile)
  • și patru cursuri de 3 credite orientate spre cercetare pe 600 de niveluri CS,
  • șase semestre de Seminar de Informatică (6 credite),
  • și teze de cercetare (1-10 credite pe semestru).

Un minim de doi ani de studiu trebuie să aibă reședința la Clarkson.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Clarkson University Graduate School »

Ultima actualizare March 11, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
3 - 7 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Quality Education that Shows on Your Resume

Why do so many businesses recruit at Clarkson University?

Clarkson University Campus Tour

Clarkson university aerial view

Activities Fair 2018

Clarkson Students get hired