Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Suntem una dintre cele mai importante universități publice politehnice ale națiunii și o instituție de cercetare de vârf. Cu o înscriere de peste 11.000 de studenți universitari și absolvenți, oferim intimitate mică în campus cu resursele unei universități publice de cercetare majore. NJIT este un lider global în domenii precum cercetarea solară, bazele de date multimedia, datele importante, rețelele de vehicule, informatica medicală, bioinformatica, sistemele informatice și securitatea cibernetică, printre altele. Ne aflăm pe locul cinci printre universitățile politehnice din SUA în cheltuielile de cercetare, depășind 100 de milioane de dolari, și se numără printre primele unu din colegii publice și universități pentru returnarea investițiilor educaționale, potrivit PayScale.com.NJIT ocupă un campus de 45 de hectare în Heights University secțiunea din centrul orașului Newark împreună cu Rutgers - Universitatea de Stat Newark Campus, Rutgers Medical School și Essex County College. NJIT este situat la 20 de minute de New York City.

Mediul academic

Organizațiile noastre studențești sunt active în departamentul nostru de informatică, făcând experiența dvs. elevilor mai bogată și mai plină de satisfacții. Aceste organizații includ un capitol al studenților din cadrul Asociației pentru echipamente informatice (ACM), un capitol al studenților de la ACM, un capitol al NJIT al Societății pentru femei în computere (WICS), precum și o asociație de studenți absolvenți în domeniul informaticii (DeepCS) și o asociație la nivel de institut de studenți absolvenți. Împreună, aceste organizații sunt responsabile pentru finanțarea călătoriilor elevilor la conferințe, organizarea de evenimente profesionale pe campus (cum ar fi seminarii, ateliere de lucru, concursuri), precum și vizite corporative în afara campusului și evenimente în rețea.

Mediul profesional

Situat în nordul New Jersey, în zona mai mare a metropolei New York, NJIT face parte dintr-un ecosistem vibrant de jucători de înaltă tehnologie, inclusiv companii farmaceutice majore (de exemplu, Pfizer), companii de telecomunicații (de exemplu Avaya Labs) Deutsche Bank, Bloomberg, Goldman Sachs), centre de cercetare corporatiste (de exemplu, Panasonic, Siemens, NEC) și agenții federale (de exemplu, Administrația Federală a Aviației din Atlantic City). Aceasta oferă absolvenților noștri și studenților oportunități excelente pentru stagii, antreprenoriat și ocuparea forței de muncă.

Cerințe de admitere

Solicitanții sunt de așteptat să aibă o experiență superioară în matematică, teoria și practica științelor informatice, precum și științele de bază. Ei trebuie să aibă o diplomă de licență de la o instituție acreditată și să demonstreze competența în limba engleză. Elevii care nu îndeplinesc aceste cerințe trebuie să își consolideze experiența înainte de a fi eligibili pentru admitere. GRE este necesar pentru candidații la acest program.

Cerințe de diplomă

Elevii trebuie să completeze toate cursurile necesare, să petreacă un an universitar în rezidență cu normă întreagă, să participe la instruirea unui curs de informatică sub supravegherea unui membru al facultății și să prezinte o propunere finală acceptabilă a disertației cu o apărare de disertație reușită.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la New Jersey Institute of Technology »

Ultima actualizare June 15, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019