Scopul programului de absolvent în Informatică este de a facilita studenților continuarea dezvoltării profesionale și academice. Programele de Doctor în Filosofie (Ph.D.) sunt concepute pentru a pregăti elevul să desfășoare activități de cercetare și dezvoltare într-o zonă de concentrare.

Zonele tipice de concentrare includ:

 1. Sisteme de calcul: procesarea paralelă, managementul calității serviciilor și a resurselor în sistemele distribuite, programarea și echilibrarea încărcării pentru sistemele paralele și distribuite, instrumente de programare paralelă, evaluarea performanțelor, calculul tolerant la erori, rețelele de interconexiune, sistemele multimedia, sisteme de timp, design de sistem de memorie;
 2. Sisteme inteligente: rețele neuronale, învățare automată, planificare, vizualizare științifică, recunoașterea modelului, procesarea limbajului natural, medii multi-agent, suport decizional;
 3. Ingineria software-ului: ingineria cerințelor, livrarea incrementală, modelarea conceptuală, tehnicile bazate pe scenarii, specificațiile formale, ingineria software orientată pe obiecte, metodologiile de proiectare, testarea software-ului, întreținerea software-ului, re-engineeringul software-ului, procesele software;
 4. Baze de date: baze de date temporale, baze de date orientate pe obiecte, modele de baze de date și limbi, sisteme de baze de date distribuite, tehnici de indexare și hashing, modelare conceptuală, securitatea datelor, logică și baze de date, optimizarea interogărilor, teoria designului relațional, interfețele utilizatorilor, depozitele de date.
 5. Comunicații: rețele, comunicații fără fir, computere distribuite, computere mobile, sisteme multimedia.

Ph.D. în Informatică continuă dezvoltarea capacității de cercetare a studenților. Selectarea cursurilor în programul fiecărui elev este concepută pentru a susține zona de disertație selectată de student.

Un minim de două semestre de studiu cu normă întreagă este necesar în timpul fazei de disertație. Nu există o limbă străină.


Cerințe de bază și cursuri

Ph.D. în Informatică continuă dezvoltarea capacității de cercetare a studenților. Selectarea cursurilor în programul fiecărui elev este concepută pentru a susține zona de disertație selectată de student.

Un minim de două semestre de studiu cu normă întreagă este necesar în timpul fazei de disertație. Nu există o limbă străină.

Cerințele de absolvire se încadrează în trei categorii: finalizarea unui număr specificat de credite de absolvent la disciplinele corespunzătoare, cu o medie acceptabilă a punctului de referință, demonstrarea înțelegerii disciplinei informatică, evidențiată prin examinare, și finalizarea unui efort substanțial de cercetare documentat în o disertație doctorală.

Ph.D. cronologia oferă o foaie de parcurs detaliată cu limitele de timp preconizate care trebuie îndeplinite pentru diferitele etape. Ph.D. lista de verificare prezintă etapele majore pentru îndeplinirea cerințelor de diplomă pentru studenții cu și fără diplome de master în știința calculatoarelor. Comisia de studii postuniversitare preferă candidații cu diplome de master, dar nu necesită o diplomă de masterat pentru admitere. Reperul pe care elevul îl trece în cursul unui program de doctorat este: evaluarea diagnosticului, cursuri de bază și avansate, examinare cuprinzătoare, propunere de cercetare, cercetare și documentare în disertație și apărarea disertației. Sunt necesare cel puțin două semestre consecutive de ședere, iar GPA finală trebuie să fie de cel puțin 3,5 pe o scară de 4,0.


Consultanță inițială

La intrarea în program, elevii ar trebui să vadă consultantul absolvent pentru a decide cu privire la cursurile inițiale și pentru a discuta despre calendarul lor anticipat.


Cerințe de credit pentru MS-to-Ph.D. candidați

Toți elevii care intră în program trebuie să dețină cunoștințe echivalente cursurilor CSE și de fundație matematică, așa cum se specifică în broșura master.

Un student trebuie să se înscrie pentru cel puțin 18 ore de semestru de cursuri dincolo de gradul de masterat. Cursurile care implică o diplomă de scrisă constituie cursuri. Un student obișnuit ar avea nevoie de aproximativ 24 de ore pentru a îndeplini lățimea și adâncimea necesară pe care comisia de supraveghere le atribuie. Cursurile de curs (cursuri de deficiențe de licență) nu fac parte din cele 18 credite.

Nu există o procedură formală pentru transferarea cursurilor efectuate la o altă universitate pentru obținerea unui credit în cadrul unui program de doctorat.

Un student trebuie, de asemenea, să se înscrie pentru o perioadă de cel puțin 18 ore semestru de cercetare de disertație (CSE 6399, 6699, 6999) cu 6999 necesare în semestrul în care teza de doctorat este apărat.


Cerințe de credit pentru BS-to-Ph.D. candidați

Toți elevii care intră în program trebuie să dețină cunoștințe echivalente cursurilor CSE și de fundație matematică, așa cum se specifică în broșura master.

Un doctorat la doctorat. studentul trebuie să se înscrie pentru o perioadă de cel puțin 30 de ore de semestru de cursuri după cum urmează:

 • CSE 5311 - Proiectarea și analiza algoritmilor și a algoritmilor
 • și 3 dintre următoarele
  • CSE 5301 - Tehnici de analiză și modelare a datelor
  • CSE 5306 - Proiectarea sistemelor de operare
  • CSE 5317 - Proiectarea și construirea compilatoarelor
  • CSE 5350 - Arhitectura sistemelor informatice

Nu există o procedură formală pentru transferarea cursurilor efectuate la o altă universitate pentru obținerea unui credit în cadrul unui program de doctorat.

Un student trebuie, de asemenea, să se înscrie pentru o perioadă de cel puțin 18 ore semestru de cercetare de disertație (CSE 6399, 6699, 6999) cu 6999 necesare în semestrul în care teza de doctorat este apărat.


Cerințe de admitere

Comisia de admitere a absolventului CSE își bazează decizia pentru doctorat. admiterea absolvenților pe următoarele criterii (în nici o ordine specifică):

 • Un GPA total de 3,0 sau mai mare în cursuri de licență.
 • Un GPA de 3,2 sau mai mare pe cursuri legate de CS în ultimii doi ani de gradul de licență.
 • Pentru studenții care dețin o diplomă de MS, se aplică criterii similare.
 • Relevanța gradului (lor) studenților (fundal) la curriculumul CS.
 • Rigor al gradului de licență al studenților și al gradului MS, dacă este cazul.
 • Reputația universității / colegiului la care studentul a obținut diplomele anterioare.
 • GRE Test general: elevii admiși câștigă de obicei următoarele scoruri pe GRE
  • GRE cantitativ de cel puțin 160 pentru doctorat
  • GRE scor verbal de cel puțin 150 pentru doctorat
  • O sumă de scoruri verbale și cantitative GRE de cel puțin 310 pentru doctorat solicitanți.
 • Pentru doctorat solicitanților, sunt necesare trei scrisori de recomandare, precum și o declarație de intenție. Acestea trebuie adresate șefului de doctorat. Admitere și prin e-mail la khalili@uta.edu
 • Pentru doctorat solicitanților, următoarele sunt opționale. Respectarea acestor criterii va îmbunătăți atât șansele studenților de a asigura admiterea, cât și de a beneficia de sprijin financiar.
 • Publicarea în conferințe / jurnale științifice.
 • Un percentil de 80 de scoruri sau mai mare la disciplina informatică GRE.

Criteriile de mai sus sunt utilizate după cum urmează în ceea ce privește cele trei posibile decizii de admitere, adică statutul necondiționat; Starea de probă; și Denunțat.

 • Condiție necondiționată: Se aplică unui solicitant care îndeplinește primele șase criterii de mai sus într-un grad satisfăcător pentru comitetul de admitere absolvent.
 • Statutul de probă: Se aplică unui solicitant care îndeplinește cel puțin cinci din cele șase criterii într-un grad satisfăcător pentru comitetul de admitere absolvent și al cărui dosar arată promisiunea succesului în cadrul programului sau unui solicitant care nu îndeplinește toate cerințele privind cursul de deficiențe.
 • Denunțat: Se aplică unui solicitant care nu îndeplinește cinci din primele șase criterii într-un grad satisfăcător pentru comitetul de admitere absolvent.


Cerințe de la BS la Ph.D. Programul accelerat

 • O diplomă de licență în CS sau CpE sau domeniu apropiat.
 • Un GPA total de 3,0 sau mai mare în cursuri de licență.
 • O medie de punctaj de 3,2 grade (pe o scară de 4,0) în ultimii doi ani de studii universitare de licență. În mod special, se subliniază performanța pentru cursurile legate de CS.
 • Rigor al gradului de licență al studenților. Un grad de trei ani nu este considerat suficient de riguros.
 • Reputația Universității / Colegiului pe care elevul și-a primit diplomele anterioare.
  • Scorul cantitativ GRE - 160 sau mai mare
  • GRE scor verbal - 150 sau mai mare
  • O sumă de scoruri verbale și cantitative de 310 sau mai multe pe GRE1:
  • (Solicitanții internaționali)
   Un test de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) scor - 90 sau mai mare (iBT)


Continuare

Pentru a-și îndeplini responsabilitatea de a absolvi profesioniști cu înaltă calificare, Departamentul a stabilit anumite cerințe pe care trebuie să le îndeplinească studenții care continuă programele de absolvent. Pe lângă cerințele Școlii Universitare listate în altă parte în catalog, Departamentul de Știință și Inginerie Informatică a stabilit cerințe suplimentare detaliate în Ghidul său pentru programe postuniversitare.


Asistenți

Elevii admiși fără nici o probă pot beneficia de sprijin financiar în următoarele forme:

 • Absolvent Asistent de predare (GTA)
 • Absolvent Asistent de Cercetare (GRA)
 • Prioritatea se acordă doctoranzilor. elevi.


Taxe și taxe

Toamna anului 2018 de școlarizare nerezident și taxe

Toamna 2018 absolvent rezident de școlarizare și taxe


Studenții internaționali vor dori să depună documente / declarații financiare, deoarece depun și materiale de înscriere pentru admitere.

Formularul declarației financiare internaționale


Datele de prioritate a aplicației noastre sunt:

Toamna: 15 martie
Primăvară: 15 octombrie
Vara: 1 aprilie


Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o examinare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să se aplice cu mult timp înainte de data de începere planificată pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult și unele programe necesită aplicații cu până la un an în avans.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University of Texas Arlington »

Ultima actualizare August 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
10,126 USD
$ 10,126 pe semestru pentru nerezidenți (timp de 9 ore pe semestru). 4.577 dolari pe semestru pentru non-rezidenți (care durează 9 ore pe semestru).
Deadline
Contactează şcoala
application priority deadline
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal