Doctor în Informatică

Generalități

Programul de descriere

Scopul programului de absolvent în Informatică este de a facilita studenților continuarea dezvoltării profesionale și academice. Programele de Doctor în Filosofie (Ph.D.) sunt concepute pentru a pregăti elevul să desfășoare activități de cercetare și dezvoltare într-o zonă de concentrare.

Zonele tipice de concentrare includ:

 1. Sisteme de calcul: procesarea paralelă, managementul calității serviciilor și a resurselor în sistemele distribuite, programarea și echilibrarea încărcării pentru sistemele paralele și distribuite, instrumente de programare paralelă, evaluarea performanțelor, calculul tolerant la erori, rețelele de interconexiune, sistemele multimedia, sisteme de timp, design de sistem de memorie;
 2. Sisteme inteligente: rețele neuronale, învățare automată, planificare, vizualizare științifică, recunoașterea modelului, procesarea limbajului natural, medii multi-agent, suport decizional;
 3. Ingineria software-ului: ingineria cerințelor, livrarea incrementală, modelarea conceptuală, tehnicile bazate pe scenarii, specificațiile formale, ingineria software orientată pe obiecte, metodologiile de proiectare, testarea software-ului, întreținerea software-ului, re-engineeringul software-ului, procesele software;
 4. Baze de date: baze de date temporale, baze de date orientate pe obiecte, modele de baze de date și limbi, sisteme de baze de date distribuite, tehnici de indexare și hashing, modelare conceptuală, securitatea datelor, logică și baze de date, optimizarea interogărilor, teoria designului relațional, interfețele utilizatorilor, depozitele de date.
 5. Comunicații: rețele, comunicații fără fir, computere distribuite, computere mobile, sisteme multimedia.

Ph.D. în Informatică continuă dezvoltarea capacității de cercetare a studenților. Selectarea cursurilor în programul fiecărui elev este concepută pentru a susține zona de disertație selectată de student.

Un minim de două semestre de studiu cu normă întreagă este necesar în timpul fazei de disertație. Nu există o limbă străină.

Cerințe de admitere

Comisia de admitere a absolventului CSE își bazează decizia pentru doctorat. admiterea absolvenților pe următoarele criterii (în nici o ordine specifică):

 • Un GPA total de 3,0 sau mai mare în cursuri de licență.
 • Un GPA de 3,2 sau mai mare pe cursuri legate de CS în ultimii doi ani de gradul de licență.
 • Pentru studenții care dețin o diplomă de MS, se aplică criterii similare.
 • Relevanța gradului (lor) studenților (fundal) la curriculumul CS.
 • Rigor al gradului de licență al studenților și al gradului MS, dacă este cazul.
 • Reputația universității / colegiului la care studentul a obținut diplomele anterioare.
 • GRE Test general: elevii admiși câștigă de obicei următoarele scoruri pe GRE
  • GRE cantitativ de cel puțin 160 pentru doctorat
  • GRE scor verbal de cel puțin 150 pentru doctorat
  • O sumă de scoruri verbale și cantitative GRE de cel puțin 310 pentru doctorat solicitanți.
 • Pentru doctorat solicitanților, sunt necesare trei scrisori de recomandare, precum și o declarație de intenție. Acestea trebuie adresate șefului de doctorat. Admitere și prin e-mail la khalili@uta.edu
 • Pentru doctorat solicitanților, următoarele sunt opționale. Respectarea acestor criterii va îmbunătăți atât șansele studenților de a asigura admiterea, cât și de a beneficia de sprijin financiar.
 • Publicarea în conferințe / jurnale științifice.
 • Un percentil de 80 de scoruri sau mai mare la disciplina informatică GRE.

Criteriile de mai sus sunt utilizate după cum urmează în ceea ce privește cele trei posibile decizii de admitere, adică statutul necondiționat; Starea de probă; și Denunțat.

Informații suplimentare despre cerințele de admitere.

Cerințe de diplomă

Ph.D. în Informatică continuă dezvoltarea capacității de cercetare a studenților. Selectarea cursurilor în programul fiecărui elev este concepută pentru a susține zona de disertație selectată de student.

Un minim de două semestre de studiu cu normă întreagă este necesar în timpul fazei de disertație. Nu există o limbă străină.

Cerințele de absolvire se încadrează în trei categorii: finalizarea unui număr specificat de credite de absolvent la disciplinele corespunzătoare, cu o medie acceptabilă a punctului de referință, demonstrarea înțelegerii disciplinei informatică, evidențiată prin examinare, și finalizarea unui efort substanțial de cercetare documentat în o disertație doctorală.

Doctoratul cronologia oferă o foaie de parcurs detaliată cu limite de timp preconizate care trebuie îndeplinite pe diferitele repere. Doctoratul lista de verificare arată repere majore pentru completarea cerințelor de grad pentru studenții cu și fără masterat în informatică. Comitetul de studii superioare preferă candidații cu diplome de master, dar nu necesită un master pentru admitere. Reperele pe care un student le trece pe parcursul unui program de doctorat sunt evaluarea diagnosticului, cursurile de bază și avansate, examinarea cuprinzătoare, propunerea de cercetare, cercetarea și documentarea disertației și apărarea disertației. Cel puțin două semestre consecutive de reședință sunt necesare și GPA final trebuie să fie de cel puțin 3,5 pe o scară 4.0.

Pregătire și accesibilitate

Informații despre școlarizare și accesibilitate UTA

Datele de aplicare prioritare

Cădere | 15 martie
Primăvara | 15 august
Vara | 15 februarie

Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o evaluare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să aplicați cu mult timp înainte de data prevăzută pentru început pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult, iar unele programe necesită aplicații cu un an înainte.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Citeste mai mult

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Citește mai puţin