Doctor în ingineria mediului

Generalități

Programul de descriere

43917_1379138038_p.jpg

Există o preocupare tot mai mare pentru conservarea mediului și dezvoltarea durabilă pe tot globul. Pentru a atinge durabilitatea ecologică pe termen lung, aceasta necesită soluții inovatoare pentru multe probleme cauzate de oameni. Aceste probleme includ prezența micropollutanților în apa de băut, aerosolii nocivi și fumul în aer, metalele grele și substanțele organice toxice în deșeurile solide care vor copleși în cele din urmă depozitele noastre de deșeuri. Scăderea resurselor de apă, calitatea aerului din ce în ce mai deteriorată în multe metropole, amenințarea cu creșterea cantităților de deșeuri fără locurile adecvate de depozitare și o lungă listă de alte probleme critice trebuie soluționate prin inovațiile oamenilor de știință și inginerilor.

Problemele de mediu sunt în esență probleme interdisciplinare. Aceste aspecte includ procesul fizic de amestecare și diluare, procese chimice și biologice, modelare matematică, achiziție de date și măsurare. Programul de Ingineria Mediului (EVNG) oferit de Școala de Inginerie de la The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) este unul dintre cele mai de succes programe de cercetare interdisciplinară din acest domeniu de studiu. Membrii facultății sunt experți principali angajați în cercetarea inovatoare într-o gamă largă de domenii de inginerie ecologică. Programul de Ingineria Mediului oferă un curriculum cuprinzător care oferă o bază solidă pe care elevii pot construi o carieră în cercetare.

Programul de doctorat are ca scop dezvoltarea și consolidarea competențelor studenților în identificarea aspectelor-cheie legate de ingineria mediului, formularea planurilor și metodologiilor originale de cercetare și implementarea planurilor și metodologiilor pentru a produce rezultate utile pentru reducerea poluării mediului și pentru promovarea conservării mediului și dezvoltare durabilă. Elevii sunt obligați să efectueze cursuri și să finalizeze cu succes o disertație pentru a demonstra competența în cercetare.

Foci de cercetare

Programul se concentrează pe tehnologii inovatoare pentru diferite aplicații în domeniul ingineriei mediului și urmărește să ofere studenților de cercetare o înțelegere a strategiilor eficiente de management de mediu.

Principalele domenii de cercetare includ:

  • Tehnologii avansate de tratare a apelor și a apelor reziduale
  • Gestionarea deșeurilor solide / periculoase și reciclarea / reutilizarea deșeurilor
  • Teritoriul contaminat și remedierea apelor subterane
  • Calitatea aerului interior și exterior
  • Sustenabilitatea durabilă a mediului și energia regenerabilă

env eng

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Candidații care doresc admiterea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanței remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale muncii satisfăcătoare la nivel postuniversitar, cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu normă parțială timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul revizuit cu hârtie revizuit TOEFL 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin