Lucrând la vârful terenului cu oameni de știință internaționali de top, programele noastre postuniversitare încearcă să se asigure că fiecare student:

  • atinge o înțelegere aprofundată a subiectelor fundamentale și avansate ale ingineriei chimice;
  • exercită curiozitate intelectuală în cercetarea subiecților de inginerie chimică la frontierele ingineriei chimice;
  • dezvoltă abilitățile de a urmări noi cunoștințe, atât de bază, cât și aplicate, independent; și
  • se angajează în cercetarea de pionierat în acest domeniu și în disciplinele conexe.

Departamentul accentuează excelența academică și relevanța industrială și, ori de câte ori este posibil, programele sunt stabilite în contextul nevoilor industriei locale și explorează potențialul creării cererii de noi tehnologii.

Programul de doctorat are scopul de a instil în studenții competențele necesare pentru a identifica aspecte de cercetare în Inginerie chimică , formula un plan de cercetare original, și de a dezvolta soluții creative și inovatoare care abordează problema de cercetare. Elevii sunt obligați să efectueze cursuri și să finalizeze cu succes o disertație pentru a demonstra competența în cercetare.

Foci de cercetare

Ingineria chimică și biomoleculară este o disciplină foarte inginerică și științifică diversificată. Cercetările Departamentului pot fi clasificate în patru domenii majore:

Materiale avansate

Nanomateriale, zeoliți, polimeri noi, compozite polimerice, interfețe polimerice și suprafețe, precum și membrane polimerice / ceramice. Studiile aprofundate se desfășoară în domeniul reologiei, al fluxului non-newtonian, al transportului termic și al maselor și al controlului procesului asociat procesului de turnare prin injecție.

Bioprocess Engineering

Biotehnologia mediului, medicina tradițională chineză (extracție nouă, uscare, ambalare), biosenzori (aplicații pentru tratarea apelor reziduale, gips-uri genetice), industria alimentară (prelucrarea loturilor), modelarea / simularea matematică și controlul proceselor. Activitățile de cercetare sunt susținute de Institutul de Cercetare Biotehnologică al HKUST .

Inginerie de mediu

Formarea și reducerea poluării aerului, aerosolii, deodorizarea aerului interior, oxidarea catalitică și avansată, electrocoagularea și electrooxidarea, metode avansate de tratare a apelor reziduale, deșeuri periculoase și micro-contaminare, minimizarea deșeurilor și tehnologii mai curate.

Proiectarea produselor și proceselor

Procese chimice, procese biochimice, destinul și transportul mediului, fenomene și efecte de suprafață. Designul produselor cu valoare adăugată ridicată, cum ar fi celulele de combustie, aditivii alimentari, produsele farmaceutice, este, de asemenea, un domeniu activ de cercetare.

Concentrația nanotehnologiei

Nanoștiința și tehnologia au devenit una dintre cele mai vizibile și mai rapide domenii de cercetare multidisciplinare. Nanoștiințele și cercetarea în domeniul tehnologiei, de la materiale nanostructurate la nanoelectronică, acoperă diverse domenii în multe discipline, cum ar fi medicina și asistența medicală, aeronautică și spațiu, studii de mediu și energie, biotehnologie și agricultură, securitatea națională și educația. Un program postuniversitar comun în domeniul științei și tehnologiei , inițiat de Școli de Știință și Inginerie, poate oferi sprijin pe termen lung pentru cercetarea și formarea în curs de desfășurare, precum și pentru dezvoltarea tehnologiei și a eforturilor de comercializare. Datorită naturii diverse, multidisciplinare a nanotehnologiei, cercetarea și formarea ei pot fi cel mai bine integrate în diferite discipline. Scopul concentrării este de a oferi studenților cunoștințele necesare în domeniile pe care doresc să se concentreze asupra lor.

HKUST" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/47/47001_W1907_0726.jpg" alt="HKUST" />

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic) Scorul general: 6.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare February 5, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
pe an
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date