Puteti merge mai departe si faceti studiile postuniversitare cu adevarat in cadrul Departamentului de Inginerie Electronica si Calculatoare . Evoluția recentă a Ingineriei Electronice și a Calculatoarelor a fost dezvoltată într-o disciplină largă care acoperă tehnologiile critice pentru creșterea economiei bazate pe cunoaștere.

Rețelele, comunicațiile wireless, procesarea semnalelor multimedia, microelectronica, microprocesoarele, designul IC, optoelectronica, tehnologiile de afișare, controlul și robotica toate intră în această disciplină interesantă. Formarea avansată în aceste domenii deschide o multitudine de oportunități de carieră în industria prelucrătoare, sectorul de afaceri, guvern și universități din întreaga lume.

Scopul Departamentului este de a pregăti elevii să devină lideri universitari, ingineri de top de calitate sau manageri de produse în lumea în continuă schimbare a tehnologiilor înalte.

Gradul de doctorat se adresează celor care doresc să urmeze o carieră în cercetare și dezvoltare industrială avansată sau în cercetare și predare universitară. Acesta subliniază instruirea în gândirea originală și cercetarea independentă. Elevii trebuie să completeze cu succes cursurile și o teză de cercetare originală semnificativă.

Foci de cercetare

Cercetarea Departamentului se concentrează pe sase piloni:

Solid State Electronics și Photonics

Subiecte legate de microelectronică, nanoelectronică, electronică de mare spațiu, dispozitive electronice de putere și eficiență energetică, electronică de mare viteză, materiale semiconductoare, dispozitive și tehnologii de fabricație, sisteme microelectromecanice (MEMS), afișaje, optoelectronice, Diode (OLED), iluminare solid-state, afișaje cu cristale lichide, fotonică lichid-cristal, fotonică siliconică, comunicații optice și interconectări, celule solare, epitaxia compusilor semiconductori de către MOCVD.

Circuite și sisteme integrate

Subiecte legate de proiectarea circuitelor integrate (IC) digitale, analogice și mixte, proiectare VLSI, sisteme integrate, rețea pe chip și sisteme de simulare și verificare a circuitelor și sistemelor multiprocesoare pe circuit. Temele avansate includ semnale RF și mm-Wave IC și sisteme, convertoare de date, IC de management al puterii, transmițător de comunicare optică de mare viteză, senzori de imagine și bio-medicale, procesare semnale și arhitecturi de sistem, automatizare de proiectare, arhitectură computerizată, sistem reconfigurabil și hardware / Software Codesign.

Comunicații fără fir și rețele

Subiecte legate de stratul fizic, procesarea semnalelor, codificarea și teoria informațiilor, crearea rețelelor și noua arhitectură pentru comunicațiile wireless de generație următoare 5G, rețelele MIMO și Cloud Radio de acces masiv, gestionarea interferențelor, rețelele heterogene, comunicațiile verde, sistemele tactile wireless pentru tipul de mașină (MTC), Device-To-Device (D2D) și comunicații multimedia, integrarea teoriei comunicațiilor și controlului wireless, comunicații mobile și interacțiuni mobile, teoria și aplicațiile de codificare în rețea, optimizarea stochastică cross-layer, algoritmi distribuiți și optimizări Sistemele de date, mediile sociale și sistemele de calcul ciber-fizic și social, rețelele de auto-organizare, computingul cloud și virtualizarea.

Inginerie biomedicala

Subiecte legate de imagistică medicală, optică biomedicală și biofotonică, neuroindustrie, electronică medicală, bioinformatică / biologie computațională și microdepozite biomedicale și BioMEMS.

Sisteme de control și robotizare

Subiecte legate de control și optimizare (inclusiv teoria sistemelor, teoria optimizării, detecția și estimarea, sistemele financiare, analiza în rețea și controlul), robotică și automatizare (inclusiv UAV, roboți industriali de generație următoare, robotică medicală / sănătate și sisteme autonome) .

Semnal, informare și prelucrare multimedia

Subiecte legate de procesarea digitală a semnalelor video, 3D, imagine, grafică, audio, vorbire, limbă, date biomedicale, date financiare și date de rețea. Subiecte specifice includ captarea semnalului, condiționarea, compresia, transformarea, redarea și vizualizarea, analiza datelor, teoria informațiilor, corecția erorilor, criptografia, viziunea calculatorului, recunoașterea modelelor, învățarea în mașină, înțelegerea limbilor, traducerea, sumarizarea, regăsirea, -Procesarea modului și sistemele încorporate.

Concentrația nanotehnologiei

Nanoștiința și tehnologia au devenit una dintre cele mai vizibile și mai rapide domenii de cercetare multidisciplinare. Nanoștiințele și cercetarea în domeniul tehnologiei, de la materiale nanostructurate la nanoelectronică, acoperă diverse domenii în multe discipline, cum ar fi medicina și asistența medicală, aeronautică și spațiu, studii de mediu și energie, biotehnologie și agricultură, securitatea națională și educația. Un program postuniversitar comun în domeniul științei și tehnologiei , inițiat de Școli de Știință și Inginerie, poate oferi sprijin pe termen lung pentru cercetarea și formarea în curs de desfășurare, precum și pentru dezvoltarea tehnologiei și a eforturilor de comercializare. Datorită naturii diverse, multidisciplinare a nanotehnologiei, cercetarea și formarea ei pot fi cel mai bine integrate în diferite discipline. Scopul concentrării este de a echipa elevii cu cunoștințele necesare în domeniile pe care doresc să se concentreze asupra lor.

HKUST" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/47/47008_W2302_02_559_Lowres.JPG" alt="HKUST" />

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic) Scorul general: 6.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare February 5, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
pe an
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date