Citește Descrierea Oficială

Doctor în Inginerie Mecanică

Departamentul de Inginerie Mecanică oferă programe care să conducă la Master of Science (MS), Maestru de Inginerie (), și Meng doctorat în inginerie mecanică. Curriculum-ul nostru include teorie, design si experienta de laborator in domeniul fluidelor termice, mecanica, sisteme dinamice, precum si design si materiale. Programul nostru urmărește să antreneze pe elevi să devină viitori lideri ai industriei.

Pista de SM oferă un curs echilibrat de studiu, care include teoria avansată și aplicarea practică a cunoștințelor. Elevii vor fi pregătite în mod corespunzător să urmeze o carieră în industrie sau de a introduce un program de doctorat. Pista de pregătește studenții pentru Meng practica profesională și nu necesită nici o teză sau proiect. Programul de doctorat este un program de cercetare intensivă, multidisciplinare. Finanțarea este disponibil sub formă de alocații didactice și de cercetare. Multe dintre noastre includ unire alocațiilor și de sănătate beneficii.

Add-on certificate și programe accelerate, cum ar fi un BS + MS și un BS cale rapidă + MBA sunt de asemenea disponibile.

De Absolvent Academic Programul de Informare

Departamentul de Inginerie Mecanica ofera programe postuniversitare în domeniul larg al ingineriei mecanice, și face parte din universitate la nivel, interdisciplinare Materials Science & Engineering. Programul de doctorat pregătește studenții pentru cercetarea de bază și aplicată în inginerie mecanică, prin arii de cercetare multidisciplinare ce reflectă interesele ME facultății.

Programe doctorale

Programele de doctorat pregătesc studenții pentru cercetarea de bază și în inginerie sau materiale mecanice științei și ingineriei aplicate. Domeniile de cercetare sunt multidisciplinare și să reflecte interesele facultății Watson School.

Studenții se pot specializa în una din următoarele domenii:

 • Mecanica Aplicata si Design
 • Sisteme dinamice si acustica
 • materiale
 • fenomene de transport

Dezvoltare profesională

Programul de absolvent în inginerie mecanică oferă un curriculum flexibil și interdisciplinar, care încurajează elevii să exploreze oportunitățile care pot îmbogăți experiența lor academică. În același timp, ea favorizează relațiile cu giganți din industrie, cum ar fi Samsung precum și programele de colaborare cu universități de peste mări. Facilitățile de laborator în campus sunt noi si state-of-the-art.

Programul de doctorat cuprinde următoarele domenii de cercetare:

 • Mecanică și design, cu accent pe mecanica solide / analize de stres, vibratii si Tribologie
 • Thermofluids, cu accent pe transferul de căldură, de ungere, de prelucrare a materialelor și a fenomenelor de transport ecologice / biologice
 • Materiale, cu accent pe relațiile microstructu / proprietate și materialele de ambalare electronice
 • Mecanica computationala, cu accent pe metodele asimptotice și metode hibride analitice / de calcul

Watson Cariera și Alumni Connections oferă consiliere și servicii, cum ar fi de orientare interviu, critici scrisoare de intentie si oportunitati de networking profesional. Organizația Student Mechanical Engineering Graduate este de asemenea disponibil pentru a ajuta pe elevi noi și actuale pentru întrebări academice sau generale despre comunitate.

După ce ați Absolvent

Din cauza vandabilitatea unui grad avansat în inginerie mecanică, absolventii de tranziție cu ușurință într-o gamă diversă de cariere. Absolvenții programului au obținut poziții în companii competitive, cum ar fi Apple, Microsoft, Samsung, Ford, Texas Instruments, General Electric, Toyota, Lockheed Martin și CISCO. absolvenți de doctorat pot intra în mediul academic devenind profesori în instituții, cum ar fi Universitatea Northeastern.

Cerințe de admitere

Pentru a fi eligibil pentru studii postuniversitare, trebuie:

 • Oferi un set complet de licență (și, dacă este cazul, absolvent) transcrieri care prezintă una dintre următoarele:
  • Ați obținut o diplomă de licență (sau echivalentul acestuia) de la un colegiu sau universitate acreditate la nivel național sau regional
  • Sunteți în termen de un an academic de a câștiga o diplomă de licență (sau echivalentul acestuia) de la un colegiu sau universitate acreditate la nivel național sau regional
  • Sunteți eligibil să se aplice, ca parte a unui memorandum de înțelegere între instituția dumneavoastră curentă și Universitatea Binghamton
 • Au câștigat, cel puțin una dintre următoarele:
  • Un 3.0 GPA asupra întregii cariere universitare
  • Un 3.0 GPA în cursul ultimelor 60 de credite semestru sau 90 de credite trimestru de gradul dumneavoastră de licență, cu cele mai multe cursuri gradate în mod regulat (nu ca "pass / fail")
  • Un 3.0 GPA într-un grad absolvent, cu cele mai multe cursuri gradate în mod regulat (nu ca "pass / fail")
  • Având în vedere diferitele scale de clasificare utilizate în întreaga lume, fiecare departament academice evaluează transcrieri internaționale pentru a determina, de la caz la caz, dacă acestea demonstrează una dintre cerințele de mai sus.

Pentru a aplica, trebuie să prezinte următoarele materiale. Pentru liniile directoare generale pentru aceste materiale, a se vedea site-ul web Cerințe de admitere.

 • Online cerere grad absolvent cu taxa de cerere de studii postuniversitare
 • Transcrieri de la fiecare colegiu sau universitate pe care le-ați participat
 • Declarație personală de la 2 la 3 pagini care descriu motivele pentru urmărirea absolvent de studiu, aspirațiile de carieră, interese speciale în domeniul dvs., precum și orice caracteristici neobișnuite ale fundalului, care ar putea avea nevoie explicații sau să fie de interes pentru comisia de admitere absolvent
 • CV-uri sau un CV
 • Trei scrisori de recomandare
 • Scoruri GRE oficiale

Studenții internaționali trebuie să prezinte, de asemenea, următoarele materiale. Pentru mai multe informații despre aceste materiale, a se vedea secțiunea International Students a site-ului Cerințe de admitere.

 • International Student Declarație financiară (ISFS) Formular
 • Documente justificative financiare (cum ar fi declarații bancare, burse sau scrisori de sponsor, etc.)
 • Dovada de competență engleză (cum ar fi scorurile academice oficiale TOEFL / IELTS / PTE)

Aceste informații sunt supuse schimbării. Deși depunem toate eforturile pentru a actualiza aceste pagini de program, vă recomandăm să contactați departamentul de întrebări cu privire la cerințele specifice programului,.

Clasa de profil

GRE verbală: 95% GPA: 3.44

* Aceste scoruri reprezintă media pentru clasa recent admise; scor mai mic nu are ca rezultat respingerea automată și de notare mai mare nu garantează acceptarea.

Termenele limită

Fall: Laminare (1 februarie Finanțare)

Spring: Laminare (15 octombrie Finanțare)

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Binghamton University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 - 6 anii
La zi
Price
12,921 USD
(Rezident); $ 24261 (non-rezident)
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019