Doctor în istorie economică și socială

Istoria economică și socială de doctorat a fost stabilit de către Universitatea Tehnică din Lisabona în 1991 și adaptată la Spațiul european al învățământului superior , în 2009. Acest lucru treilea curs de ciclu își propune să ofere pregătire academică de înaltă calitate în istoria economică și de a produce cercetare originală în acest domeniu.


Cursul își propune să pregătească profesioniști, cu o capacitate mare de interpretare și ca răspuns la schimbările economice și sociale pe termen lung și la interacțiunea dintre aspectele cronologice, geografice și sociale ale acestor modificări.


Cercetările întreprinse în centrele de cercetare ISEG lui - și anume GHES - Centrul de Cercetare Istorie Economică și Socială - oferă un sprijin important pentru studenți în acest program. Acest centru și alte centre de cercetare din ISEG, care au fost evaluate ca fiind foarte bune sau excelente, sunt centrele de gazdă pentru studenții de doctorat Istorie economică și socială.

Cine este de doctorat Economie și Istorie socială?

Oricine este interesat de obtinerea de formare academice avansate și de a face cercetare cu scopul de a lucra în locuri de muncă legate de dezvoltarea internațională și națională în sectorul public, sectorul privat, sau sectorul non-profit. absolvire doctorat va permite studenților să lucreze în posturi didactice și de cercetare, funcții de conducere și executive în cadrul organizațiilor internaționale și naționale, consultanță, training, proiecte de cercetare, jurnalism, planificare, proiecte de dezvoltare, planificarea politicilor publice și de evaluare, precum și proiecte sociale și politice.

Lauguage instruirii

Portugheză

Cum este structurat cursul?


Istoria economică și socială de doctorat este un program de trei ani, în care elevii trebuie să obțină un total de 180 ECTS (credite), corespunzând unui trei ani de muncă cu normă întreagă. Acesta cuprinde:


• unități de curs predate, 60 ECTS;
• Pregătirea, prezentarea și apărare a tezei, 120 ECTS.

Unități de curs sunt predate în primul an al programului de peste 2 semestre. Sunt:


• Metode de cercetare (semestrul 1), 10 ECTS;
• Seminar de cercetare I (semestrul 1), 10 ECTS;
• Unitate de elecție de curs (semestrul 1), 10 ECTS;
• Unități de curs (semestrul Elective doilea), 20 ECTS;
• Seminar de Cercetare II (semestrul 2-a), 10 ECTS.

Cine poate aplica?


Oricine deține o diplomă de masterat în domeniile economie, management și finanțe, precum și istoria și capabilități care exprimă pentru a realiza programul. Studenților care au obținut un GPA de 16 sau mai mult (din 20) sau, în circumstanțe speciale, studenții a căror GPA este mai mică decât 16, dar au demonstrat pregătire științifică adecvată sau experiența profesională se pot aplica, de asemenea.

Ce criterii sunt folosite pentru a selecta candidați?


Comitetul științific pentru programul de doctorat va alege candidați pe baza următoarelor criterii:


• gradul de masterat și de gradul său final


• Primul ciclu (licență) grad (AAP) și gradul său final


• academică și experiența profesională relevantă


• Propunere de cercetare

Aplicatii pentru Economic și doctorat istorie socială sunt făcute on-line pe site-ul ISEG. Solicitanții trebuie să furnizeze dovada că acestea îndeplinesc cerințele de admitere.


Acestea ar trebui să atașeze de asemenea, o propunere de cercetare pentru proiectul lor tezei de doctorat. Acceptarea unui solicitant depinde de evaluarea experienței lor academică și profesională și aprobarea propunerii de cercetare. solicitanții acceptați vor fi atribuit un supraveghetor și să fie integrate într-unul dintre cele care găzduiesc centre de cercetare.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi
Price
7,000 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare