Doctor în Istorie Internațional

The Graduate Institute of International and Development Studies

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Istorie Internațional

The Graduate Institute of International and Development Studies

Doctor în istorie International este un grad provocare adaptate pentru studenți cu merite deosebite, cu un puternic angajament pentru aceste zone și o abilitate dovedită de a efectua lucrări de cercetare independentă. El ajută pregăti absolvenți pentru o carieră academică sau pentru poziții de cercetare-orientate în sectorul public sau privat.

Doctor în istorie International

Doctor în istorie International este un grad provocare adaptate pentru studenți cu merite deosebite, cu un puternic angajament pentru istorie și politică internațională și o capacitate dovedită în activitatea de cercetare independente. El ajută pregăti absolvenți pentru o carieră academică, sau pentru poziții de cercetare-orientate în sectorul public sau privat.

Programul de doctorat este mic prin design și admite un număr limitat de studenți în fiecare an. Dimensiunea programului și contactul apropiat cu profesori oferă un mediu intim și foarte stimularea în care să crească intelectual. Aceasta specializare este o platformă recunoscută și bine stabilite pentru cercetare avansată absolvent de istorie și politică internațională. Cu o mare diversitate de interese de cercetare și profesionale, membrii facultății oferta de supraveghere de cercetare într-o gamă largă de subiecte.

În afară de supravegherea formală de cercetare de la supraveghetorul lor de doctorat (profesor al unității academic de Istorie International), doctoranzi pot aștepta sprijin intelectual larg în toate etapele lor de cercetare.

În timpul studiilor de doctorat, candidații sunt obligați să obțină 24 credite ECTS pentru cursuri și de a prezenta și apăra o teză preliminară. Programul, care a culminat în prezentarea și apărarea unei teze de doctorat încorporează o piesă originală și semnificative de cercetare, este conceput pentru a lua un maxim de patru ani.

Cerințele de admitere

Doctor în istorie International: Diploma de Studii Avansate (DEA) sau o diplomă de master în istorie sau științe politice sau într-o disciplină legate, precum și că a încheiat, în măsura posibilului, o disertație diaconii sau de masterat la nivel de cercetare (vă rugăm să includeți o copie cu cererea dumneavoastră).

Cerințe lingvistice


Institutul este o instituție bilingv engleză-franceză; elevii sunt, prin urmare, trebuie să demonstreze cunoștințele lor din aceste limbi prin includerea certificatelor relevante cu formele lor de aplicare.

Englez

* Nivelul necesar: candidații sunt obligați să demonstreze comanda excelente de limba, atât scrisă cât și vorbită, atestată printr-un certificat de limbă

* Candidații din limba engleză în limba maternă și cei care au absolvit învățământul secundar sau post-secundar în limba engleză, absolvite cu diplomă, sunt scutiți de această cerință.

franceză

* Nivelul necesar: o cunoaștere pasivă a limbii franceze poate fi dobândită în primul semestru de studiu.


* Candidații din franceză în limba maternă, candidații care au absolvit învățământul secundar sau post-secundar în limba franceză, absolvite cu diplomă, sau candidații care au obținut o diplomă echivalentă francez la un DELF B2 sunt exceptate de la această cerință.

* Cererea de renunțare: candidati fara cunostinte anterioare de limba franceză poate solicita o derogare. După acceptarea de succes la Institutul li se va cere să participe la un curs intensiv de limba franceză în timpul de 3 săptămâni care preced începerea semestrului de toamnă și pe durata primului semestru; La finalizarea cursului vor fi obligate să ia un test de limbă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,500 CHF
pe termen; CHF 2.500 de student internațional
Locations
Elveţia - Geneva, Geneva
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Statele Unite ale Americii - Cambridge, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Elveţia - Geneva, Geneva
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Statele Unite ale Americii - Cambridge, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala