Doctor în Istorie

Lingnan University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Istorie

Lingnan University

doctor în istorie

Durata: 3 sau 4 ani (full-time) Loc: Hong Kong Departamentul de istorie de la Lingnan are in prezent noua pe deplin membri ai facultăților de timp, iar domeniile lor de cercetare acopere pre-moderne și istoria modernă chineză, istoria Hong Kong-ului, britanice moderne și istoria europeană, istoria Rusiei și Asia Centrală, și istoria americană. Departamentul este deosebit de interesat în recrutarea studenților care sunt interesați de istoria transnațională.

Profesorul Han Xiaorong este un specialist al istoriei secolului 20 chineză și vietnameză, concentrându-se pe mișcările țărănești, relațiile etnice, precum și interacțiunile și integrarea regională.

Profesorul Liu Guanglin, cercetarea lui William se concentreaza pe istoria Chinei economică, economia politică a Chinei târziu imperiale, istorie militară chineză, neo-confucianismul și economia de piață într-o perspectivă istorică.

Profesor asociat Grace Ai-Ling Chou este un specialist în Hong Kong și istoria intelectuală și educațională chineză. Munca ei recent a extins pentru a include Imperiul Britanic și a patrimoniului său educațional în alte foste colonii din Asia în Asia de Sud, cu accent comparativ pe Marea Mediterană. Ea cercetari, de asemenea, aspectele culturale și educative ale Războiului Rece, în Asia, în contextul mai larg al istoriei interacțiunilor Est-Vest.

Profesor asociat Mark Hampton este un specialist de 19 și secolul 20 Marea Britanie, istorie media în special. Munca sa recenta a trecut la cultura imperial: Locul Hong Kong-ului în cultura britanica secolului 20, atunci când Hong Kong a fost o colonie a Marii Britanii. El face parte dintr-un grup de Istorie facultate care lucrează cu Hong Kong și China de Sud.

Profesor asociat Lau Chi-Pang este un specialist de Istorie Hong Kong, Ming și Qing China, Modern China, chineză istoriei intelectuale.

Profesor asociat Niccolò Pianciola specializată în istorie târziu țaristă și sovietică începutul în Asia Centrală. Lucrările sale au ocupat de managementul diversității etnice, transferurile forțate ale populației, precum și politicile de colonizare agricolă și de transformare socio-economică.

Asistent universitar Diana Lemberg este specializat în istoria secolului al XX-lea din SUA, istoria europeană a secolului XX, formațiunile coloniale și imperiale, istoria de drepturile omului, istoria culturii, istoria tehnologiei, și la nivel mondial în limba engleză.

Metode de aplicare

Solicitanții pot solicita admiterea la programul de doctorat în două moduri, după cum urmează:

1. Aplicați pentru Programe de doctorat prin intermediul sistemului de doctorat Fellowship Hong Kong (HKPFS)

Lingnan este una dintre universitățile care pot nominaliza candidații genial pentru Fellowship să fie acordat de Consiliul granturi de cercetare (RGC) prin HKPFS. Fiecare awardee Fellowship vor fi furnizate cu HK 240.000 dolari / an (20.000 / HK $ lună) și o conferință / legate de cercetare indemnizație de călătorie de până la HK 10.000 dolari / an pentru o perioadă maximă de 3 ani. (US $ 1 = HK $ 7.8).

Cererile de admitere, prin acest sistem sunt acum invitați. Pentru a aplica pentru admitere, vă rugăm să faceți o cerere inițială în Sistemul de admitere al RGC la adresa www.rgc.edu.hk/hkphd în perioada 1 septembrie - 1 decembrie 2017 (ora Hong Kong 12:00 la ora 12:00) . Fiecare solicitant va fi alocat un număr de referință. Apoi, solicitantul trebuie să depună o cerere completă direct la sistemul electronic al Lingnan, la adresa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline, înainte sau înainte de 3 decembrie 2017 . Late cererile nu vor fi luate în considerare.

2. Aplica pentru Programe de doctorat direct

Solicitanții pot solicita, de asemenea, admiterea la programele de doctorat prin aplicarea la Universitatea direct. Full-time studenții vor fi în mod normal furnizat cu postuniversitare Burse de. Studentul postuniversitar pentru un doctorat va fi de 16.690 HK $ / lună * (rata supusă revizuirii)
* Să fie ridicat la HK 16.720 / lună după confirmarea candidaturii.

Universitatea invită cereri de la 1 noiembrie 2017 până la 26 ianuarie 2018 . Solicitanții pot aplica on-line, prin intermediul www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Cerințe generale de admitere

  1. Un solicitant de admitere la candidatura pentru gradul de doctorat ar trebui în mod normal:
  • A. dețină o diplomă de master eliberată de o instituție de învățământ terțiar recunoscută în acest scop de către Universitate; sau
  • b. dețin o diplomă de licență relevant cu onoruri prima sau a doua clasă sau la un standard echivalent, și s-au înregistrat într-un program de studiu pentru o diplomă de master la o instituție de învățământ terțiar recunoscute pentru cel puțin un an și au dovezi de realizare de cercetare; sau
  • c. au obținut o calificare echivalentă de a) sau b) de mai sus; sau
  • d. au furnizat dovezi satisfăcătoare a nivelului de academice și profesionale.

Notă: În primul rând gradul absolvenți cu calificare de cercetare dovedite sau experiență ar putea fi admiși direct la studii de doctorat numai în circumstanțe excepționale. În mod normal, un candidat fără o diplomă de master nu vor fi admiși la studii de doctorat și el / ea ar trebui să se înregistreze ca un student MPhil în primă instanță.

  1. În plus față de cele de mai sus, un solicitant a cărui grad nu este de la o instituție terțiar în Hong Kong sau o țară vorbitoare de limba engleză trebuie să obțină un scor minim de 550 (testul pe suport de hârtie) sau 213 (testul pe bază de calculator) sau 79 (internet pe baza de testare) în testul de limba engleza ca limba straina (TOEFL), sau un scor bandă de 6,5 sau mai sus, în International English Language Testing System (IELTS), sau un scor echivalent într-un test recunoscut, sau o calificare echivalentă cu dovedi lui / ei de competență limba care vor fi considerate de la caz la caz la caz. Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințe suplimentare, dacă este cazul, stabilite de programele la care se aplica pentru admitere.
  2. Pentru admiterea la programele de doctorat Lingnan prin intermediul HKPFS, RGC stipulat că pentru un solicitant de la un non-vorbitori de limba engleza universitate, cu excepția cazului în care el / ea face dovada că limba engleză este limba de predare pentru toate cursurile de calificare de intrare (e) din sale / program de doctorat propusă (e), el / ea are obligația de a atașa rezultatele scor de TOEFL sau IELTS în cererea de doctorat. Această cerință (prezentarea obligatorie a TOEFL / IELTS scor rezultate) pot fi scutite de solicitanții ale căror propus de doctorat studii sunt în mod special într-un mediu non-engleză, de exemplu chineză. Cu toate acestea, reclamanții încă mai trebuie să îndeplinească cerințele lingvistice ale Universității în condițiile prevăzute la punctul 2 de mai sus.

Programul Cerințe specifice de admitere

În locul Test de limba engleza ca limba straina (TOEFL) / sistemului internațional de testare limba engleza (IELTS) scorurile, un solicitant poate obține gradul C sau mai sus, în testul Cambridge de Competență în limba engleză; sau gradul C sau mai sus, în limba engleză în Certificatul General de peste mări al Educației (GCE).

Un solicitant poate fi necesare pentru a demonstra / capacitatea sa în limba engleză și / sau prin mijloace de chineză un interviu.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare September 8, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Hong Kong - Tuen Mun, New Territories
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Hong Kong - Tuen Mun, New Territories
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala