Doctor în limba engleză

University of Ostrava

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în limba engleză

University of Ostrava

Obiectivele programului:

  • pentru a pregăti experți lingvistice de înaltă calificare, care vor fi în măsură să se ocupe în mod independent, cu probleme metodologice și practice în lingvistică sincronic și diacronice.
  • pentru a îmbunătăți structura actuală a echipelor de cercetare / predare la universitate și de a oferi cadrelor didactice existente posibilitatea de a dobândi calificări suplimentare.

Proceduri de admitere:

Condițiile de mai jos sunt stipulate de către decanul Facultății de Arte, Universitatea din Ostrava, în conformitate cu secțiunea 49, subsecțiunile 1-5, Legea nr. 111/1998 Sb. asupra instituțiilor de învățământ superior, cu modificările ulterioare.

Formularul de cerere (în format electronic, cu o versiune prescurtată care urmează să fie imprimate după completarea formularului, termenul limită de depunere este, în general, la data de 31 august a fiecărui an) trebuie să fie însoțită de următoarele documente justificative:

  • Curriculum Vitae al solicitantului
  • un document care să ateste cetățenia solicitantului
  • o copie autentificată a unui document care să ateste că solicitantul este titularul unei diplome universitare la nivel de master (mons. / MA sau echivalent)
  • o trecere în revistă a activităților de cercetare ale solicitantului până în prezent (de exemplu, publicații, vizite de studiu, cursuri, conferințe etc.)
  • un plan care descrie subiectul și structurii tezei solicitantului (în limba engleză)
  • o referință la un membru al comunității de predare / cercetare

Procedura de admitere implică un interviu (în limba engleză). Solicitanții trebuie să explice alegerea lor de subiect pentru disertație lor planificat, arătând o bună cunoaștere a literaturii lingvistice relevante cu privire la acest subiect în discuție; teza de doctorat se pot concentra pe teme legate de limbaj profesional și a discursului profesional. De asemenea, este de așteptat ca solicitantul să fie capabil să demonstreze un nivel excelent de cunoștințe atunci când răspunde la diferite întrebări cu privire la discipline lingvistice care fac în mod tradițional, o parte din programa filologic la nivel de universitate departamentele de limba engleză lingvistică.

Interviul este realizat în persoană; aceasta nu poate fi realizată prin corespondență sau comunicare electronică. Data interviului (de obicei, în septembrie) este anunțată de către decanul Facultății, la recomandarea președintelui Comitetului pentru programul de doctorat.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Republica Cehă - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Cehă - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala