Doctor în lucrare (dmin) în studii înțelepciune

The Wisdom School at Ubiquity University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în lucrare (dmin) în studii înțelepciune

The Wisdom School at Ubiquity University

Cerințe de admitere

  1. Studenții trebuie să aibă o diplomă de master sau echivalențe acestuia. O echivalență constă în formarea documentată dincolo de o diplomă de licență, care este echivalent în ore și cerințele unui masterat.

  2. Un completat Admitere Universitatea Ubicuitate Cererea trebuie prezentată la Oficiul de Admitere.

  3. Elevii sunt încurajați să aparțină unei biblioteci de cercetare academică în zona în care trăiesc.

Cerințe de ieri

O programul dmin include 40 de credite semestru, plus o disertație pe care ar trebui să fie finalizată într-o perioadă de cinci ani de la inițierea studiului. Extensii pentru o varietate de motive profesionale personale, de familie și sunt permise. Suntem conștienți de faptul că toți studenții noștri sunt profesioniști cu numeroase obligații și responsabilități, și suntem pregătiți să lucreze cu fiecare elev pentru a se asigura că există suficient timp pentru a finaliza cursul de studiu și disertație. Cererile de continuare trebuie să fie prezentate decanul studiilor de doctorat, atunci când un student necesită timp suplimentar pe parcursul celor cinci ani.

Fiecare finalizat la cinci zile contează intensive sau al pelerinajelor ca 4 credite, iar fiecare sfârșit de săptămână contează intensiv ca 2 credite spre orice grad Universitatea Ubiquity. Cursuri on-line și Retreats virtuale pot conta ca 2 credite sau 4 credite. Patruzeci de credite de prezență clasă sunt necesare pentru un grad dmin. Un număr suplimentar de 14 credite sunt acordate pentru pregătirea tezei în sine, pentru un total de 54 de credite necesare pentru gradul dmin.

Jumatate din creditele de curs trebuie să fie în persoană experiențe de învățare (intensives sau pelerinaje), iar restul de 50% poate fi luată ca Retreats virtuale. Se pot face excepții pentru anumiți studenți internaționali.

Studii phd înțelepciune

intensives obligatorii

Următoarele patru seminare sunt necesare pentru programul Dmin: 1. Înțelepciunea și civilizație, predate anual 2. Doctorat Scrierea și metode de cercetare, predate anual 3. Orice curs desemnat ca aparținând Înțelepciune Pământului și Primordială Mintea 4. Orice curs desemnat ca aparținând uneia dintre Mistici sau tradiții specifice Wisdom Seminariile elective rămase pot fi selectate dintre oricare dintre ofertele de curs universității. Elevii ar trebui să selectați intensives Pelerinaje, Spirituale virtuale care într-un fel contribuie la subiectul lor de disertație sau de o zona de interes.

Dr. Judith Yost servește ca decan al studenților. În această calitate, ea va recomanda, în general, studenții dmin înmatriculați despre selectarea unui consilier principal, iar ea poate servi ca maiorul Consilier, de asemenea. Dr. Carolyn Atkinson, decan de Studii Doctorale, se va consulta, de asemenea, cu studentul de îndată ce elevul a ales să înceapă disertație lor.

candidat Review

Odată ce un student a finalizat cel puțin trei (3) Cursurile universitare Înțelepciunea, a decis asupra unui focar de anchetă, și a încheiat un acord Avizarea cu un consilier major, decanul studiilor universitare de doctorat se va convoca o opinie candidat. Această întâlnire include student, decanul, Consilierul Major, și un membru al facultatii selectate adecvat temei tezei și poate fi fie personal, fie prin telefon, în funcție de proximitatea geografică între persoanele implicate.

Scopul revizuirii candidat este pentru decan și studentului de a evalua împreună gradul de pregătire al studentului să se angajeze într-un studiu de cercetare. În plus, întrebările de student și Consultantul va fi abordat. Studentul trebuie să demonstreze o înțelegere de bază a procesului de cercetare și să fie în măsură să identifice principalii autori care va sta la baza revizuirii literaturii. În cazul în care un student are nevoie de consiliere sau sprijin suplimentar în vederea pregătirii pentru revizuirea candidat, el / ea ar trebui să contacteze decanul studiilor universitare de doctorat.

Domenii de dmin Concentrare

Există o serie de domenii de concentrare economică în care elevii pot câștiga un grad dmin, atâta timp cât este în domeniul general al "Spiritualitate înțelepciunii." În cele din urmă, alegerea este intens personală și poate fi un subiect pe care cineva a întrebat despre pentru ceva timp sau este o zonă de ardere interes pentru explorarea în continuare. dizertații de succes poate varia de la cercetare pura la proiecte artistice creative și / sau activism social. De exemplu, se poate cerceta un anumit mistic, eveniment istoric sau zona de interes spiritual. Se poate dezvolta un proiect artistic, cum ar fi o bucată de muzică sau de artă și scrie-l în sus. Se poate angaja într-un anumit act de activism social, cum ar merge în India pentru a lucra cu copiii dezavantajați și scrie-l. Aceasta este o decizie pe care trebuie să facă pentru că, în cele din urmă, lucrarea este lucrarea ta și trebuie să reflecte cine sunteți și ceea ce considerați important pentru creșterea ta academică și spirituală.

Pe măsură ce crezi despre domenii de interes, vă rugăm să știu că există un număr de facultate la Universitatea Ubicuitate cu expertiză semnificativă într-o gamă largă de domenii de interes, care ar putea servi drept consilieri majore.

Se poate întâmpla ca zona dvs. de cercetare se află în afara domeniului oricărei facultăți la Universitatea Ubiquity. Contactati directorul Student Avizare, Judith Yost, de îndată ce vă înscrieți, astfel încât să puteți obține îndrumări cu privire la ceea ce s-ar putea dori să exploreze pentru subiectul disertație și pe care s-ar putea dori ca un consilier major.

Cerințe de absolvire un grad dmin

  1. Studenții trebuie să aibă Dissertation aprobat de către Consilierul Major și a prezentat decanul studiilor de doctorat până la 05 ianuarie a anului absolvirii. Prezentarea ar trebui să includă pagina de însoțire cu semnătura consilierului Major.

  2. Taxa de elev și toate obligațiile financiare la Universitatea Ubicuitate trebuie să fie achitate integral, iar finalizarea tuturor cerințelor pentru gradul trebuie să fie îndeplinite de-a treia săptămână a lunii februarie a anului absolvirii.

Studenților care au cerințe complete pentru absolvire după data de începere iunie poate solicita transcrieri ca dovadă de absolvire și că ei, de fapt, dețin titlul de doctor al Ministerului. Gradul și mi-a furat va fi dat la Inceperii următoarea iunie, sau trimise la student în cazul în care nu intenționează să participe la ceremonia de absolvire.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - USA Online
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Statele Unite ale Americii - USA Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala