Doctor în Management și Economie

Generalități

Programul de descriere

Ambiția noastră este să oferim un doctorat. program care valorifică punctele forte ale Universității noastre și ale Facultății internaționale și oferă studenților talentați și motivați un mediu de învățământ și de cercetare de înaltă calitate, care le servește cel mai bine aspirațiilor în carieră.

Descrierea cursului

Doctorul nostru de 4 ani cu normă întreagă. programul combină cursuri metodice și teoretice cu pregătire suplimentară individualizată, așa cum recomandă supraveghetorul, în funcție de interesele și obiectivele specifice ale cercetării doctoratului. student. Pregătirea și îndrumarea individuală specifică temelor, precum și finanțarea pentru cercetări, șederi în străinătate sunt componente speciale ale programului nostru.

Ph.D. studenții vor fi introduși în anumite domenii de cercetare ale facultății, inclusiv în ceea ce privește valorile organizaționale și instituționale, analiza politicilor economice și piețele financiare și reglementări și vor avea posibilitatea să se implice în proiecte de cercetare corespunzătoare. Facultatea noastră internațională oferă o varietate de oportunități de cercetare.

Într-o privire

  • Durata programului: 4 ani
  • Cursurile vor fi predate în limba engleză
  • 4 până la 6 luni stau la universitățile internaționale
  • Locuri disponibile: 6 cu bursă 1 fără bursă
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Taxe de școlarizare: 163,50 EUR pe an

Structura cursului

Primul an al programului este dedicat să ofere cunoștințe de bază despre metode și teorii în domeniul managementului și economiei pentru a dezvolta un set de abilități comune printre doctoratul nostru. studenții indiferent de mediul lor. Studenții sunt încurajați să exploreze diferite abordări și întrebări de cercetare înainte de a se specializa.

Până la sfârșitul celui de-al doilea an, programul oferă studenților abilitățile, competențele și instrumentele necesare pentru a conduce cu succes cercetări empirice bazate pe teorii în diferite domenii și cu oportunități de a-și construi propria rețea științifică prin participarea la conferințe internaționale și școli de vară și vizitând alte universități.

Deși încurajăm doctoratul. elevii pentru a începe să scrie lucrări științifice de la început, a doua jumătate a programului este dedicat în primul rând pentru a finaliza o disertație prin scris de înaltă calitate documente de cercetare vizate pentru publicarea în renumite reviste evaluate de colegi.

Discursul este de așteptat să aibă un caracter cumulativ , adică o colecție de lucrări științifice, cu o introducere și o concluzie cuprinzătoare care evidențiază obiectivele și rezultatele cercetării. Monografiile nu sunt acceptate.

Colaborări internaționale de cercetare

Nu numai că membrii facultății noastre au rețele strânse în domeniul lor specific de cercetare al comunității științifice, care nu poate fi enumerat în mod exhaustiv aici, dar suntem, de asemenea, mândri că am câștigat următorii colegi de renume internațional pentru doctoratul nostru . comitetului :

  • Profesorul Pierpaolo Andriani, Ph.D. Kedge Business School, Franța
  • Dr. Timothy Devinney, doctor. de la Leeds University Business School, Marea Britanie
  • Profesor asociat Fabrizio Ferri, Ph.D. Columbia Business School, Statele Unite ale Americii
  • Profesorul Uwe Sunde, Ph.D. LMU München, Germania

Printre alții, membrii facultății noastre au stabilit parteneriate cu colegii, grupurile de cercetare și institutele, de exemplu de la Universitatea Bocconi, Centrul pentru afaceri de familie la Universitatea Lancaster, Banca Federală a Clevelandului, Institutul de Economie de Barcelona (IEB), IZA - Institutul de economie a muncii (Forschungsinstitut zur Zukunft der Arbeit), George Washington University, Imperial College Business School, Lee Kong Chian School of Business - Singapore Management University, Monash University, NYU - Stern Business School, Princeton University, TU München, University of Warwick, WU Wirtschaftsuniversität Wien.

Aceste și multe alte contacte vor oferi doctoratul nostru. studenților cu multe oportunități de a-și continua interesele de cercetare, de a dezvolta și de a întreține rețele proprii importante și de a experimenta viața unui tânăr cărturar la un nivel cu adevărat internațional . Nu în ultimul rând, îi va ajuta foarte mult să începem o carieră academică de succes.

cerere

Nu doar căutăm candidați foarte talentați, internaționali, cu un record remarcabil de performanță, dar personalități din toate punctele de vedere, care sunt motivați, auto-disciplinați și care posedă un înalt grad de aptitudini sociale și un sentiment de responsabilitate.

Vi se va cere să participați la un concurs de recrutare publică (consultați apelul la timp). Solicitanții admisibili ar trebui să dețină sau trebuie să își completeze masterul, un grad al doilea ciclu sau un titlu străin echivalent cu onoruri de preferință în economie și / sau în administrarea afacerilor sau în domenii conexe.

Solicitanții de succes vor fi de așteptat să locuiască în Tirolul de Sud în perioada de 4 ani a doctoratului. bursieră și să contribuie activ la mediul nostru internațional de cercetare.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in ... Citeste mai mult

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in teaching and research, its high level of internationalization as well as an ideal study environment guaranteed by its excellent facilities are some of the reasons why Unibz regularly reaches top positions in national and international rankings. Citește mai puţin