Doctor în Management (DMan) (Doctorat)

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Acest curs oferă un studiu de cercetare avansată în domeniul managementului. Scopul său este de a oferi managerilor aspiranți și specialiștilor în afaceri cunoștințe cheie în teoria și practica cercetării în cadrul disciplinei de management. În mod specific, obiectivele acestui curs sunt:

Pentru a dezvolta formarea avansată în cercetare și practica de cercetare de vârf și teoria managementului la nivel profesional și academic.

Pentru a oferi un context interdisciplinar cercetării, câștigând sprijin din mai multe contexte tehnice, academice și disciplinare.

Dezvoltarea și aplicarea cunoștințelor cheie și a înțelegerii teoriei managementului și a practicii de cercetare la sisteme complexe, sistematic și creativ, pentru a avansa și a îmbunătăți teoria și practica managementului.

Să dezvolte abilitățile de învățare independente și de nivel înalt și dezvoltarea personală (conștientizarea critică a limitelor diferitelor tehnici de cercetare prin intermediul modulelor și dezbaterilor predate), astfel încât cercetătorii să poată lucra cu auto-orientare și originalitate și să contribuie la disciplina de management.

Învăţare

Modulele conținute în acest curs utilizează o gamă largă de abordări de predare și învățare. Prelegerile standard sunt completate de excursii de grup și exerciții de rezolvare a problemelor de grup și jocuri de grup pentru a consolida învățarea și a aplica teoria într-o gamă de medii de cercetare. Colaborarea cu companii și discuțiile cu manageri de succes dintr-o gamă largă de întreprinderi și organizații va oferi o viziune îmbunătățită asupra lumii practice a managementului și va ajuta la definirea domeniului tezei de cercetare. Teza de cercetare va încuraja studenții să lucreze în cadrul organizațiilor pentru a aplica pentru munca lor de cercetare într-un cadru real-life. Studenții cu frecvență redusă vor trebui să își aplice cercetarea în locul lor de muncă, astfel încât firmele să beneficieze de investiția făcută pentru a participa la curs.

O cantitate semnificativă de muncă va fi cerută de studenți prin învățare independentă și auto-studiu. În aceste perioade, completat de Moodle VLE, unde vor fi disponibile texte-cheie și lucrări de cercetare pentru utilizatori.

Fiecare elev va fi sprijinit de alocarea unui tutore personal care va oferi suport pastoral pentru timpul studentului pe parcurs. Directorul de curs va oferi, de asemenea, conducere strategică și direcție la curs și va fi disponibil pentru fiecare student care are probleme specifice cu privire la conținutul și structura cursului.

Angajabilitate

Este de așteptat ca mulți absolvenți din acest curs să urmeze programe de cercetare și să obțină, de asemenea, funcții de conducere în cadrul unor manageri / directori de afaceri.

Cerințe de intrare

Programul este conceput pentru absolvenți dintr-o serie de discipline diferite. Cerințele specifice de intrare includ:

• O diplomă de licență recunoscută într-un domeniu relevant (2.1 sau mai mult).
• 120 de credite la Nivelul 7 într-un subiect relevant (poate excepta unele sau toate modulele Level 7 din programul DMan).
• O diplomă de master recunoscută într-un domeniu relevant (poate oferi excepție de la un anumit sau la întregul modul Level 7 din programul DMan).
• Un grad de Master în Cercetare (MRes) în Management.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Citeste mai mult

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Citește mai puţin