Departamentul de Management este bine cunoscut pentru excelența sa în cercetare. Se numără printre primele zece departamente de conducere din lume pentru productivitatea facultății pe o perioadă de cinci ani (2008-2012), bazată pe studiul publicat de Universitatea din Texas în publicațiile de cercetare din cele cinci reviste de management (Academia de Jurnalul de Management, Academia de Management Review, Știința Administrativă trimestrială, Știința Organizației și Jurnalul Strategic de Management).

Facultatea noastră este bine susținută în urmărirea intereselor de cercetare în diferite subiecte din management, fiind de asemenea capabili să profite de locația lor în Hong Kong pentru a oferi perspective de cercetare unice asupra Chinei.

Scopul programului de doctorat al Departamentului este de a dezvolta cercetători remarcabili care sunt capabili să devină contribuabili majori la frontierele alfabetizării prin publicarea lucrărilor lor în cele mai bune reviste de management și care sunt capabili să predea în universități majore de cercetare in jurul lumii.

Programul nostru oferă o pregătire solidă în teoria și metodele diferitelor domenii ale managementului. În afară de cursurile riguroase care acoperă comportamentul organizațional, resursele umane alt = "management, teoria organizațională și strategic alt =" în procesul de cercetare prin colaborarea cu membrii facultății pe proiecte de cercetare din primele etape ale studiului lor, unele dintre aceste proiecte au condus la publicații de jurnaliști de vârf ale studenților noștri, oferind studenților un mediu de învățare extrem de stimulant și le permite acestora să cultive abilitățile de cercetare de primă importanță pentru a atinge excelența academică.

Foci de cercetare

Principalele domenii de cercetare includ subiecte legate de teoria organizațională și management strategic, guvernare corporativă, antreprenoriat, instituții și statut, învățare organizațională, rețele sociale, alianțe / joint venture în China și strategie corporativă multinațională; alt = "managementul și comportamentul organizațional, inclusiv procesele de schimb social, multiculturalismul, etica comportamentală, conducerea în contextul chinez, devierea locurilor de muncă, externalizarea ocupării forței de muncă, procesele și eficiența în echipă, ajustarea expatriată, orientarea obiectivelor, creativitatea și diversitatea.

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic) Scorul general: 6.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

iii. Programați- mi - Cerințe specifice de admitere

Solicitanții trebuie să aibă un scor satisfăcător în GMAT sau GRE, în partea de sus a punctelor (i) și (ii) de mai sus


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare February 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
pe an
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date