Doctor în Management

Generalități

Programul de descriere

management

Departamentul de Management este bine cunoscut pentru excelența sa în cercetare. Se numără printre primele zece departamente de conducere din lume pentru productivitatea facultății pe o perioadă de cinci ani (2008-2012), bazată pe studiul publicat de Universitatea din Texas în publicațiile de cercetare din cele cinci reviste de management (Academia de Jurnalul de Management, Academia de Management Review, Știința Administrativă trimestrială, Știința Organizației și Jurnalul Strategic de Management).

Facultatea noastră este bine susținută în urmărirea intereselor de cercetare în diferite subiecte din management, fiind de asemenea capabili să profite de locația lor în Hong Kong pentru a oferi perspective de cercetare unice asupra Chinei.

Scopul programului de doctorat al Departamentului este de a dezvolta cercetători remarcabili care sunt capabili să devină contribuabili majori la frontierele alfabetizării prin publicarea lucrărilor lor în cele mai bune reviste de management și care sunt capabili să predea în universități majore de cercetare in jurul lumii.

Programul nostru oferă o pregătire solidă în teoria și metodele diferitelor domenii ale managementului. În afară de cursurile riguroase care acoperă comportamentul organizațional, resursele umane alt = "management, teoria organizațională și strategic alt =" în procesul de cercetare prin colaborarea cu membrii facultății pe proiecte de cercetare din primele etape ale studiului lor, unele dintre aceste proiecte au condus la publicații de jurnaliști de vârf ale studenților noștri, oferind studenților un mediu de învățare extrem de stimulant și le permite acestora să cultive abilitățile de cercetare de primă importanță pentru a atinge excelența academică.

Foci de cercetare

Principalele domenii de cercetare includ subiecte legate de teoria organizațională și management strategic, guvernare corporativă, antreprenoriat, instituții și statut, învățare organizațională, rețele sociale, alianțe / joint venture în China și strategie corporativă multinațională; alt = "managementul și comportamentul organizațional, inclusiv procesele de schimb social, multiculturalismul, etica comportamentală, conducerea în contextul chinez, devierea locurilor de muncă, externalizarea ocupării forței de muncă, procesele și eficiența în echipă, ajustarea expatriată, orientarea obiectivelor, creativitatea și diversitatea.

management

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Candidații care doresc admiterea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanței remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale muncii satisfăcătoare la nivel postuniversitar, cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu normă parțială timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul revizuit cu hârtie revizuit TOEFL 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin