Programul de doctorat LUISS în Management este o metodă de învățare disciplinată - dar nu disciplinară - pentru candidații de doctorat cu potențial ridicat. Oferă concentrații în strategie, organizare, inovare și antreprenoriat, marketing, contabilitate și finanțe corporative. Domeniile principale ale cercetării facultăților includ: inovarea modelului de afaceri; guvernanța corporativă; finanțare pentru inovare; organizarea pe bază de proiect, transferul de tehnologie și managementul DPI, managementul internațional; formarea de noi întreprinderi, creșterea și antreprenoriatul corporativ; învățarea și adaptarea organizațională; managementul public și contabilitatea; capitalul social și inovarea; și inovația condusă de cuvântul-gură.

Facultatea se concentrează pe diverse contexte empirice, variind de la industria aerospațială, de creație și de telecomunicații la serviciile de sănătate și sectorul public. Facultatea LUISS a publicat lucrări în Știința administrativă trimestrială, Schimbare industrială și corporativă, Jurnalul de Studii Internaționale de Afaceri, Jurnalul de Management Internațional, Jurnalul de Cercetare de Marketing, Știința Organizației, Știința Psihologică, Politica de Cercetare și Jurnalul Strategic de Gestiune .

Programul de doctorat este format din patru ani de studiu cu normă întreagă. Traseul general constă în formare de cercetare și predare, o perioadă de vizită în străinătate și pregătire în disertație.

Primii doi ani sunt dedicați cursurilor. Anul 1 constă în cursuri disciplinare în management și în metodele de cercetare. Anul 2 este dedicat cursurilor pe un domeniu de specializare ales, încheind cu dezvoltarea unei propuneri de cercetare.

Anii 3 și 4 sunt dedicați cercetării și pregătirii disertațiilor, culminând cu depunerea și apărarea tezei. De-a lungul întregii căi de învățare, elevii sunt, de asemenea, expuși seminarelor și atelierelor de lucru cu privire la strategiile și abordările de publicare ale pieței internaționale a locurilor de muncă.

Cursurile de doctorat sunt deschise și studenților înscriși în programele de doctorat ale altor universități, la plata unei taxe.

Aplicare și admitere

LUISS invită candidați restanți pentru a aplica pentru programul de doctorat în Management. Doctoratul este un program intens și riguros care echipează studenții cu abilitățile de cercetare pentru a deveni experți din lumea întreagă în domeniul de studiu ales. Sub îndrumarea unei facultăți de renume internațional, studenții realizează cercetări independente pe teren în strategia și organizarea, inovarea și antreprenoriatul, marketingul, contabilitatea, finanțele corporative și etica în afaceri, responsabilitatea și durabilitatea.

Toate clasele sunt predate în limba engleză. Absolvenții studenților își găsesc plasamentul în primul rând în lumea cercetării, atât la nivel academic, cât și non-academic, precum și în marile organizații și firme de consultanță.

LUISS oferă până la șapte burse pentru a participa la doctorat. Studenților admiși li se oferă un pachet de asistență financiară care include o scutire de taxe și o bursă de 15.343,28 EUR brut pe an pentru a acoperi cheltuielile de trai în cursul celor 4 ani ai gradului. În plus, elevii au acces la finanțare pentru călătorii de cercetare, precum și o majorare de subvenționare dacă aceștia petrec o perioadă de vizită la o universitate de prestigiu internațională.

Cererile trebuie să fie trimise până la data de 12 aprilie 2019 la ora 16 (CEST), UTC 2

Pentru a dezvolta un program adaptat intereselor lor, studenții sunt încurajați să obțină experiență de cercetare colaborând îndeaproape cu facultatea LUISS și să petreacă cel puțin un semestru la o universitate de cercetare de renume internațional.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la LUISS PhD programs »

Ultima actualizare Februarie 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date