Doctor în Management

Generalități

Programul de descriere

Acest doctorat programul în Mangement va fi deosebit de interesant atât pentru cei care doresc să urmeze cariere de cercetare avansată sau proiecte în instituții publice sau private sau doresc să își desfășoare cariera ca profesori în instituții de învățământ superior sau centre de cercetare.

Ph.D. în Management

Cu mare plăcere vă prezentăm o nouă ediție a doctoratului. Program în management. Succesul edițiilor anterioare a fost obținut prin finalizarea unor proiecte de cercetare bune și publicarea în consecință a rezultatelor lor în conferințe și lucrări nevăzute, revizuite de la egal la egal, publicate în reviste internaționale de rang bun. Aceste fapte justifică entuziasmul și angajamentul nostru de a lansa această ediție.

De-a lungul existenței sale, Școala de Economie și Management ( ISEG ) a avut o contribuție fundamentală la formarea cadrelor și a liderilor organizațiilor portugheze și a celor internaționale. Facultatea ISEG și doctoratul. elevii afișează o înregistrare bună de publicare și citate.

Programul de doctorat în management își propune să ofere doctoranzilor o înțelegere profundă a problemelor de management și un context puternic în metodele și tehnicile de cercetare a managementului aplicat. Inserarea în rețelele de cercetători este promovată nu numai prin colaborarea profesorilor și cercetătorilor din mai multe universități europene și nord-americane, dar și prin a profita de aderarea ISEG la Consiliul Academic al EIASM - Institutul European de Studii Avansate din Management, cu sediul la Bruxelles, și Grupul IMP (Marketing Industrial și Achiziții), printre altele.

Acest doctorat vă va oferi cunoștințe de ultimă oră despre teoria afacerilor și a managementului și instrumentele, metodologiile și strategiile de cercetare necesare pentru dezvoltarea dvs. de cercetare relevantă și de impact în domeniul dvs. specific de interes pentru afaceri sau management. Dezvoltarea programului, deși este destul de solicitant atât pentru studenții cu normă întreagă, cât și pentru cei cu timp parțial, sunt compatibili cu menținerea unui profesionist sau în activitatea din industrie. Facilitățile școlii sunt excelente, iar profesorii sunt foarte calificați, competenți și prietenoși.

Condiții și criterii de intrare

Aplicațiile sunt binevenite de la absolvenții masteratului în economie ISEG sau de la un master echivalent. Solicitanții care au un master sau un grad echivalent într-un alt domeniu pot fi admiși, dar numai după ce au studiat cu succes pentru programul din primul semestru al masteratului în economie ISEG . Selecția candidaților se face de către Comitetul științific al doctoratului. Program, pe baza următoarelor criterii: masterat și nota finală respectivă; Licență și nota finală respectivă; Curriculumul științific și experiența profesională relevantă.

Ţintă

Cei care sunt în căutare de educație avansată și care doresc să efectueze cercetări în economie, în pregătirea unui rol înalt calificat în sectorul public sau în sectorul privat. O astfel de poziție include predarea și cercetarea universității, conducerea și conducerea organizațiilor naționale și internaționale, consultanță, instruire și proiecte și studii de cercetare.

Regimul de funcționare

Cursurile și seminariile sunt în mare parte luni (după-amiaza și seara devreme), iar serile de marți și miercuri.

În același timp cu cererea sau după înscriere, candidatul poate solicita o bursă de la Fundația pentru Știință și Tehnologie, ale cărei termene de înscriere sunt compatibile cu cele pentru înscrierea în program.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The first school of Economics and Management in Portugal, ISEG belongs to the University of Lisbon, the largest Portuguese University. ISEG Lisbon is internationally recognized and accredited by AACSB ... Citeste mai mult

The first school of Economics and Management in Portugal, ISEG belongs to the University of Lisbon, the largest Portuguese University. ISEG Lisbon is internationally recognized and accredited by AACSB and AMBA, complying with the best higher education standards. ISEG’s research centers are very well rated by the Portuguese research council (FCT). With an experienced and well prepared faculty, students from more than 70 countries contribute to an ever-increasing international academic environment, and take advantage of the school's excellence and location. ISEG Lisbon has excellent modern premises at the heart of Lisbon, right next to the Parliament and the river Tagus, in a vibrant neighborhood full of social life, business and culture. At ISEG, you will find a culture of excellence and achievement, alongside a climate of inclusiveness and cooperation. This is made by the mutual collaboration of students, faculty and staff. ISEG is a School prepared for the future: with a unique blend of quantitative skills and social contextualization of economic and managerial decisions, ISEG’s faculty, professionals, students and alumni are at the forefront of those who address the UN’s 17 Sustainable Development Goals (SDGs) with an entrepreneurial and collaborative mindset. Citește mai puţin