AACSB Accredited

Departamentul de Management va accepta aplicații pentru noi studenți pentru toamna anului 2018. Termenul limită pentru depunerea cererii este 15 ianuarie 2018.


Un doctorat este un grad de cercetare. Noi credem ca cei care primesc un doctorat din departamentul de management ar trebui să fie talentați și entuziaști cărturari organizaționali. Ei ar trebui să fie capabili să evalueze în mod critic cercetările existente, să traducă și să difuzeze cunoștințele de cercetare studenților și comunităților lor și să desfășoare propriile cercetări inițiale - adăugând la ceea ce știm și ce facem în disciplina de management. Prin urmare, studenții a căror domeniu major este managementul primesc o pregătire considerabilă pentru cercetare.

O formă primară a acestui antrenament are loc în relațiile de lucru unu-la-unu. Ph.D. studenții sunt încurajați să colaboreze îndeaproape cu membrii facultății cu privire la proiectele de cercetare curente, din care sunt transmise și publicate în domeniu lucrări realizate în comun. Facultatea noastră se angajează să interacționeze în colaborare, colegial-student-facultate care adesea duc la parteneriate de cercetare pe termen lung.

De asemenea, avem așteptări mari ca elevii să învețe și să facă bine cursurile. Elevii ar trebui să constate că cunoștințele lor substanțiale îi ajută să aplice și să cristalizeze ceea ce învață despre metode. De asemenea, ne așteptăm ca cursurile de metode să ajute elevii să facă concluzii mai bune, mai informate despre teoria și cercetarea din managementul existent.

În cele din urmă, credem că doctoratul program ar trebui să pregătească, de asemenea, elevii pentru a excela în predare. Deși studenții nu vor fi probabil instructori de clasă până după primul an de studiu, cei care vor preda în timpul programului vor învăța cum să reunească o programă de curs, să pregătească și să predea cursuri, să creeze și să elaboreze misiuni, să construiască și să evalueze testele progresul studenților.

Un solicitant care este un vorbitor non-nativ de limbă engleză care dorește să fie considerat finanțat de către GTA sau Fellowship trebuie să prezinte scoruri de testare care includ un punctaj pe secțiunea Vorbire a TOEFL iBT de cel puțin 23 sau un scor de cel puțin 7 pe secțiunea de Vorbire a IELTS sau au o diplomă de licență de la o universitate acreditată la nivel regional din Statele Unite.


Ce ne face diferiti?

Programul nostru este centrat pe elev. Ne dăm seama că cea mai bună publicitate pentru un doctorat superior Programul are absolvenți excepționali. Studenții noștri au câștigat multe granturi (naționale), premii și onoruri naționale. Mulți au continuat să obțină funcții academice și să obțină mandate în diverse instituții din întreaga lume.

Ne păstrăm programul în mod deliberat mic, menținând aproape un raport de 1: 1 dintre elevi și facultate. Permitem studenților cu o calificare excepțională posibilitatea de a participa la fracțiune de normă. Odată ce dobândesc abilitățile necesare pentru a face acest lucru, doctoratul studenții sunt, de asemenea, încurajați să-și urmeze propriile interese de cercetare mai degrabă decât să fie obligați să urmeze un anumit membru al facultății.

De asemenea, sprijinim mulți dintre studenții noștri cu normă întreagă, cu burse sau asistență continuă, atâta timp cât fac progrese academice bune. Vrem să ajutăm la promovarea succesului studenților în programul nostru și în cariera noastră.

Oferim formarea profesională de cea mai înaltă calitate. Programul nostru este provocator și riguros; este, de asemenea, angajat și plină de satisfacții.


Cerințe de admitere

Admiterea la doctorat Programul se bazează pe completarea cerințelor generale de admitere ale admiterilor universitare. Pentru doctorat program de admitere, un punctaj pe Graduate Management Admission Test (GMAT) sau Graduate Record Exam (GRE) și o înregistrare de nivel universitar și de master nivel academic sunt necesare. Elevii pentru care limba engleză nu este limba lor maternă trebuie să obțină un scor TOEFL de cel puțin 550. TOEFL nu poate fi renunțat, chiar și atunci când un student are o diplomă de masterat de la o universitate din SUA. Solicitanții internaționali care înregistrează scoruri sub nivelurile minime acceptabile pe partea verbală a examenelor de admitere pot fi admiși cu condiția să treacă un examen de competență în limba engleză sau un program complet de competențe în limba engleză a UT Arlington înainte de începerea cursurilor de absolvent. Solicitanții sunt încurajați să prezinte un rezumat cu aplicația lor, care evidențiază realizările profesionale și personale, abilitățile lingvistice, expertiza pe calculator și experiența de conducere. O declarație de scop care descrie contextul academic și de muncă al solicitantului, interesele de cercetare și motivele pentru care se aplică la doctoratul UTA. Programul este necesar ca parte a cererii.

Pentru luarea deciziilor de admitere se folosesc mai multe criterii. Măsurile cantitative includ un scor al GMAT sau GRE al candidatului și mediile punctului de clasă la cursurile de licență și de masterat, calculate conform Admiterilor Universitare. Nu se folosește nici o formulă, nici greutățile atribuite acestor factori. Nu există scoruri minime stabilite pentru GMAT sau GRE necesare pentru admitere și nu există scoruri cutoff pe mediile punctului de punctaj. Un scor standardizat de testare (GMAT sau GRE) nu este folosit ca singurul criteriu pentru decizia de admitere a unui solicitant.

Ph.D. deciziile de admitere sunt făcute de un comitet condus de coordonatorul principal de domeniu pentru piesa pe care un solicitant dorește să o specializeze (management, finanțe, etc.). Aceste comitete acordă de obicei atenție mai multor factori (obiective educaționale, scrisori de recomandare etc.) în plus față de valorile cantitative pentru a ajunge la o decizie. Toți studenții care doresc să aibă o cerere puternică pentru o doctorat sunt încurajați să obțină experiență de cercetare prin activități cum ar fi lucrul ca asistent de cercetare pentru un membru al facultății, scrierea unei teze de masterat și / sau prezentarea lucrărilor la conferințe academice. Performanțele puternice ale cursurilor în metodele de cercetare și statisticile avansate sunt, de asemenea, văzute pozitiv. Elevii care doresc să învețe mai multe despre procesul de admitere pentru o anumită zonă de administrare a afacerilor sunt încurajați să contacteze coordonatorul principal de domeniu pentru acea zonă.

Categorii de decizii de admitere

Un solicitant este admis necondiționat atunci când toți factorii care trebuie luați în considerare indică un potențial foarte mare pentru succesul academic ca student de doctorat în afaceri. Atunci când mai mulți factori indică o lipsă de potențial, admiterea va fi refuzată. Admiterea la probă nu este disponibilă pentru programul de doctorat.

O decizie provizorie de admitere poate fi acordată atunci când solicitantul îndeplinește criteriile pentru admiterea necondiționată, dar un punct de informare a solicitantului nu a fost primit de admiterea absolventului (de exemplu, scorurile oficiale ale testului nu au sosit). O decizie amânată poate fi luată atunci când dosarul unui solicitant nu este suficient de complet pentru a face o decizie de admitere sau respingere.


Taxe și taxe

Toamna anului 2018 de școlarizare nerezident și taxe

Toamna 2018 absolvent rezident de școlarizare și taxe


Studenții internaționali vor dori să depună documente / declarații financiare, deoarece depun și materiale de înscriere pentru admitere.

Formularul declarației financiare internaționale


Datele de prioritate a aplicației noastre sunt:

Toamna: 15 martie
Primăvară: 15 octombrie
Vara: 1 aprilie


Cererile sunt acceptate după data de prioritate publicată pentru fiecare termen, dar pentru o examinare garantată a admiterii, vă rugăm să trimiteți cererea și materialele asociate până la data de prioritate. Cu toate acestea, este important să se aplice cu mult timp înainte de data de începere planificată pentru a fi eligibil pentru oportunități de finanțare specifice programului, cum ar fi asistență și burse. Rețineți că timpii de procesare a aplicațiilor departamentale variază foarte mult și unele programe necesită aplicații cu până la un an în avans.

Program predat în:
Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la University of Texas Arlington »

Ultima actualizare August 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
10,126 USD
$ 10,126 pe semestru pentru nerezidenți (timp de 9 ore pe semestru). 4.577 dolari pe semestru pentru non-rezidenți (care durează 9 ore pe semestru).
Deadline
Contactează şcoala
application priority deadline
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
application priority deadline
End Date
Dec 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal