Acest program include două fluxuri: gestionarea operațiunilor și statistici.

Programul de doctorat mine în Operations Management pune accentul pe bază de model de metodologie și de cercetare-motivat practică. Elevii sunt instruiți să folosească instrumente cantitative și cadre analitice de la operațiunile de cercetare, economie și alte discipline pentru a studia problemele manageriale în procesele de afaceri, cum ar fi lanțurile de aprovizionare, fabricarea și sistemele de servicii.

Membrii facultății din acest domeniu au diplome de doctorat din universitățile de top din lume. Aceștia contribuie frecvent la reviste academice de vârf, cum ar fi Cercetarea operațiunilor, Știința managementului și Managementul operațiunilor de producție și servicii. Câțiva dintre ei au servit sau sunt în prezent în serviciul de redacție al acestor reviste.

Programul de doctorat în Statistică subliniază atât dezvoltarea teoretică a metodologiilor și aplicațiilor statistice în lumea afacerilor reale. Programul pregătește studenții să aibă o bază teoretică solidă și expertiză statistică în aplicații în domenii precum finanțe, economie și marketing și consultanță statistică.

Membrii facultății din acest domeniu au diplome de doctorat de la universități de vârf, cum ar fi Stanford și UC Berkeley. Lucrările lor apar în reviste de top, cum ar fi Annals of Statistics, Journal of the American Statistical Association și Biometrika.

Foci de cercetare

Locurile de cercetare ale zonei de management al operațiunilor sunt contractarea lanțului de aprovizionare, schimbul de informații în lanțurile de aprovizionare, interfața de marketing și managementul lanțului de aprovizionare, managementul inventarului și managementul operațiunilor.

Scopurile de cercetare ale domeniului statistic sunt statisticile Bayesiene, lipsa problemelor de date, analiza clusterului, modelele semiparametrice, exploatarea datelor, analiza secvențială, controlul stocastic, modelarea seriilor de timpuri financiare, metodele statistice pentru gestionarea riscurilor și serii de timp neliniare.

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare echivalentă aprobată;

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • Testul testului 60 livrat cu hârtie revizuit de TOEFL (scoruri totale pentru secțiunile de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modul academic) Scorul general: 6.5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

iii. Programați- mi - Cerințe specifice de admitere

Solicitanții trebuie să aibă un scor satisfăcător în GMAT sau GRE, în partea de sus a punctelor (i) și (ii) de mai sus


Termen limita

Pentru detalii, consultați http://pg.ust.hk/programs ("Application").

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare February 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
pe an
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date