Doctor în Managementul Operațiunilor

Generalități

Programul de descriere

operations man

Programul de doctorat urmează o puternică tradiție intensă în cercetare asupra modelului nord-american și include două fluxuri: Managementul operațiunilor (OM) și Statistica. Este conceput pentru a le permite studenților să dobândească o cunoaștere profundă a managementului în general, să dezvolte o concentrare într-un domeniu specializat și să ofere studenților oportunități de a face cercetări originale semnificative în domeniul ales. Doctoranzilor li se oferă formare intensivă și direcționată în cercetare și oportunități excepționale de colaborare cu facultatea pentru a-i pregăti pentru viitoarele lor cariere în predare și / sau cercetare.

Titularii non-MPhil pot fi admiși printr-o schemă integrată de studiu a programului de doctorat și de doctorat.

Programul este oferit de Departamentul de Sisteme Informaționale, Statistică de Afaceri și Managementul Operațiunilor, care cuprinde două divizii: Sisteme de Informații și Managementul Operațiunilor. Următoarele sunt focarele de cercetare din Divizia de Management al Operațiunilor.

Foci de cercetare

Această divizie include două fluxuri: Managementul operațiunilor și statisticile.

Gestionarea operațiunilor se concentrează pe contractarea lanțului de aprovizionare, schimbul de informații în lanțurile de aprovizionare, interfața de marketing și gestionarea lanțului de aprovizionare, gestionarea stocurilor, comportamentale alt = "gestionarea operațiunilor și analiza afacerii.

Statisticile se concentrează pe statistici bayesiene, bioinformatică, date de înaltă frecvență și statistici financiare, statistici de înaltă dimensiune, inferență pe scară largă, învățare automată și statistică, analiză secvențială, control stocastic, modelare a seriilor de timp financiare, metode statistice pentru gestionarea riscurilor și a portofoliului , procese stocastice combinatorii, matrici aleatorii și sisteme de particule stochastice care interacționează.

finance

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la pg.ust.hk/programs .

Cerințe de admitere

Pentru a beneficia de admitere, solicitanții trebuie să îndeplinească toate cerințele următoare. Admiterea este selectivă și respectarea acestor cerințe minime nu garantează admiterea.

i. Cerințe generale de admitere ale universității

 • Solicitanții care solicită admiterea la un program de doctorat ar fi trebuit să obțină o diplomă de licență cu rezultate dovedite de performanță remarcabilă de la o instituție recunoscută; sau au prezentat dovezi de muncă satisfăcătoare la nivel postuniversitar cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu fracțiune de normă timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele realizări de competență:

 • TOEFL-iBT: 80 *
 • TOEFL-pBT: 550
 • Testul revizuit cu hârtie TOEFL: 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
 • IELTS (modulul academic): scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* se referă la scorul total într-o singură încercare

Solicitanții nu sunt obligați să prezinte punctaj TOEFL sau IELTS dacă

 • prima lor limbă este engleza sau
 • ei au obținut diploma de licență (sau echivalent) de la o instituție unde mediul de învățare era limba engleză.

iii. Cerințe de admitere specifice programului

 • Un scor satisfăcător în GMAT sau GRE

Termenele de aplicare

Pentru cererea de burse de doctorat din Hong Kong (HKPFS) (numai pentru studii de doctorat):

Termenul limită al pasului 1 la RGC (pentru a obține un număr de referință HKPFS de la RGC):

 • 1 Dec 2020 (12 noon, GMT + 8)

Termenul limită al pasului 2 la HKUST :

 • 1 Dec 2020 (23:59, GMT + 8)

Pentru consumul pe perioada de toamnă 2021/22:

 • Solicitanți non-locali *: cu normă întreagă: 31 dec.2020
 • Solicitanți locali: Full-time / part-time: 31 Dec 2020

* Solicitanții sunt considerați studenți non-locali dacă dețin (i) viză de student / permis de intrare; sau (ii) viză în temeiul Aranjamentelor de imigrare pentru absolvenții non-locali (IANG); sau (iii) viză dependentă / permis de intrare care avea 18 ani sau peste când li s-a eliberat o astfel de viză / permis de intrare de către directorul imigrației. Pentru detalii cu privire la cerințele de viză de student / permis de intrare, vă rugăm să faceți clic aici .

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin