Doctor în Managementul Operațiunilor

Generalități

Programul de descriere

operations man

Acest program include două fluxuri: gestionarea operațiunilor și statistici.

Programul de doctorat mine în Operations Management pune accentul pe bază de model de metodologie și de cercetare-motivat practică. Elevii sunt instruiți să folosească instrumente cantitative și cadre analitice de la operațiunile de cercetare, economie și alte discipline pentru a studia problemele manageriale în procesele de afaceri, cum ar fi lanțurile de aprovizionare, fabricarea și sistemele de servicii.

Membrii facultății din acest domeniu au diplome de doctorat din universitățile de top din lume. Aceștia contribuie frecvent la reviste academice de vârf, cum ar fi Cercetarea operațiunilor, Știința managementului și Managementul operațiunilor de producție și servicii. Câțiva dintre ei au servit sau sunt în prezent în serviciul de redacție al acestor reviste.

Programul de doctorat în Statistică subliniază atât dezvoltarea teoretică a metodologiilor și aplicațiilor statistice în lumea afacerilor reale. Programul pregătește studenții să aibă o bază teoretică solidă și expertiză statistică în aplicații în domenii precum finanțe, economie și marketing și consultanță statistică.

Membrii facultății din acest domeniu au diplome de doctorat de la universități de vârf, cum ar fi Stanford și UC Berkeley. Lucrările lor apar în reviste de top, cum ar fi Annals of Statistics, Journal of the American Statistical Association și Biometrika.

Foci de cercetare

Locurile de cercetare ale zonei de management al operațiunilor sunt contractarea lanțului de aprovizionare, schimbul de informații în lanțurile de aprovizionare, interfața de marketing și managementul lanțului de aprovizionare, managementul inventarului și managementul operațiunilor.

Scopurile de cercetare ale domeniului statistic sunt statisticile Bayesiene, lipsa problemelor de date, analiza clusterului, modelele semiparametrice, exploatarea datelor, analiza secvențială, controlul stocastic, modelarea seriilor de timpuri financiare, metodele statistice pentru gestionarea riscurilor și serii de timp neliniare.

finance

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Candidații care doresc admiterea la un program de doctorat ar trebui să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență cu o evidență dovedită a performanței remarcabile de la o instituție recunoscută; sau a prezentat dovezi ale muncii satisfăcătoare la nivel postuniversitar, cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu normă parțială timp de cel puțin doi ani.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul revizuit cu hârtie revizuit TOEFL 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Aug 2019

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin