Scopul doctoratului în Matematică Aplicată este de a oferi studenților calificați o înțelegere aprofundată și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul matematicii aplicate. Un doctorat în Matematica Aplicată este un studiu de cercetare pur bazat pe știință, care solicită candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să aducă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei specializării.

Doctoratul în Matematică Aplicată necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe de știință de specialitate intelectuală, teoretică și practică și cunoaștere a problemelor legate de domeniul de studiu și de aplicare a metodelor și tehnicilor experimentale avansate ale cercetării moderne, precum și a științificului fundamental și valori academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare oral și în formă scrisă.

Programul de studiu doctoral cuprinde o teză care aduce o contribuție originală la domeniul de cercetare aprobat pentru studiu.

Vă rugăm să rețineți: admiterea la programul de doctorat este supusă aprobării departamentului.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 70 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
3 anii
La zi
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date