Read the Official Description

Scopul doctor în matematică este de a oferi studenților de calificare, cu o înțelegere în profunzime și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul matematicii. Un doctorat în matematică este un studiu pur de cercetare bazată pe știință, care cere candidaților să demonstreze capacitatea de cercetare la nivel înalt și să facă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei de specializare.

Doctorat în matematică necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe știință de specialitate intelectuale, teoretice și practice și o perspectivă asupra problemelor ce țin de domeniul de studiu și a aplicării unor metode experimentale și tehnici avansate ale cercetării moderne, precum și a științifice fundamentale și valorile academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare pe cale orală, cât și în formă scrisă.

Programul de studiu de doctorat cuprinde o teză care aduce o contribuție originală la domeniul de cercetare aprobat pentru studiu.

Vă rugăm să rețineți: Admiterea la programul de doctorat este supusă aprobării de către Departamentul.

Program taught in:
Engleză

See 70 more programs offered by University of Johannesburg »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
Application deadline

Feb. 2019