Departamentul de Matematică

1. Introducere în departament și principalele direcții de cercetare

Departamentul se angajează la un nivel înalt de abandon și cercetare științifică. Cercetarea pur academică a departamentului se concentrează pe ultimele evoluții ale abandonului modern și a fost integrată activ în tendințele actuale de abandon internațional. În comparație cu alte abandonări tradiționale, departamentul are, de asemenea, avantajul mai multor proiecte de cercetare, cum ar fi dinamica fluidelor, calcule științifice, statistici și abandonări financiare. Colectarea diverselor discipline dintr-o serie de departamente poate lărgi mai eficient orizonturile de cercetare ale diferitelor personal didactic și de cercetare și poate îmbunătăți nivelul rezultatelor cercetării. Departamentul și comunitatea academică internațională au schimburi active și strânse și cooperare.

Următoarele sunt principalele direcții de cercetare ale Departamentului de Economie:

• 數 數 și 數 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李

• Analiză și ecuații diferențiale - analiză complexă, analiză funcțională, dinamică neliniară, ecuații diferențiale neliniare, sisteme integrabile.

• Geometria și topologia - geometria metamorfică, geometria diferențială, topologia cu dimensiuni reduse.

• Dinamica fluidelor - circulație, debit bi-fazat, debit de mare viteză și stabilitatea sa, arderea, taifunul și dinamica fluidelor bule.

• algoritmi de calcul științific-paralel, ❍ evaluări lineare 數, ecuații diferențiale ❍ metode evaluate, calcule de debit turbulent și calcule privind știința materialelor.

• Probabilitate și statistică - analiză aleatorie, randomizare și supraaglomerare, analiză de supraviețuire, aproximare distribuție, reeșantionare, serii de timp, statistici medicale.

• abandonări financiare - modele de prețuri și analiza riscurilor derivatelor.

2. Departamentul de resurse și echipamente de predare și cercetare

În ceea ce privește resursele de calcul, departamentul a instalat aproape 80 de calculatoare personale Intel Pentium IV în biroul personalului didactic și de cercetare. În plus, au fost create trei laboratoare de predare și cercetare pentru a oferi un număr total de 80 de calculatoare personale "Intel Pentium IV". În februarie 2002, departamentul a deschis un laborator de paralel computerizat de computere Linux, care a instalat aproape 150 de procesoare pentru "Intel Pentium IV / Xeon" și "AMD Opteron". "Computerul de mare viteză, prin interfața de mesagerie paralelă MPI, aceste computere de mare viteză pot fi combinate într-un supercomputer pentru a gestiona problemele complexe de calcul științific.

În plus, biblioteca universitară colaborează îndeaproape cu activitatea de predare și cercetare a diferitelor discipline din cadrul departamentului în ceea ce privește colecțiile și serviciile. În 2005, colecția de bibliotecă cuprindea aproximativ 650 000 de cărți și periodice, iar o bază de date electronică considerabilă. În același timp, bibliotecile oferă multe opțiuni pe sistemele automatizate. Profesorii și studenții școlii pot vizualiza o mare varietate de bibliografii, periodice, cărți de referință, materiale full-text și baze de date CD-ROM în campus.

3. Introducere în programele de studii postuniversitare și cerințele de intrare aferente

Doctor în filosofie (abandon)

Cerințe de curs: un total de 36 de credite pentru abandon școlar sau alte discipline conexe; examen de calificare;

Yan Wen: Finalizarea eseurilor și eseurilor de absolvire.

Solicitanții trebuie să aibă:

(i) o diplomă de licență sau o diplomă de licență sau un licență de inginerie (cu abandonări puternice);

(ii) un anumit nivel de abilități de citire și vorbire în limba engleză.

Cursurile de mai sus sunt toate cursurile postuniversitare. Elevii trebuie să urmeze mai întâi un curs și apoi să finalizeze examinarea eseului și a eseului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 36 mai multe cursuri de la The Hong Kong University of Science and Technology »

Ultima actualizare July 20, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
42,100 HKD
Deadline
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date