• Durata (ani): 3
 • Calificare acordată: media și comunicare (doctorat, 3 ani)
 • Nivelul de calificare: ciclul 3 (doctorat)
 • Limba de instruire: Programul este oferit în engleză și greacă.
 • Mod de studiu: Full-time / Part-time
 • Credite ECTS minime: 180

Profilul programului

Având puncte forte în domeniile Media și Comunicare, Departamentul de Comunicații oferă cercetătorilor aspiranți și profesioniștilor realizați o platformă puternică de dezvoltare a intereselor academice și a carierei lor. Departamentul își propune să ofere un mediu inspirator și vibrant pentru cercetarea postuniversitară, să sprijine dezvoltarea abilităților de cercetare și prezentare și să răspundă nevoilor academice ale studenților noștri. Creăm oportunități de interacțiune interdisciplinară și ne mândrim cu sprijinul acordat studenților noștri pentru a-și extinde rețelele profesionale prin organizarea de conferințe, seminarii și evenimente care au ca scop stabilirea de legături strânse cu industria media și comunitatea academică locală și internațională. Membrii Departamentului de Comunicații sunt implicați activ în proiectele și publicațiile provocatoare și într-o gamă largă de activități extracurriculare, cum ar fi: proiecte media creative, organizarea de festivaluri media și alte evenimente culturale; formare profesională și consultanță într-o varietate de domenii, cum ar fi media literare și educație, mass-media digitale și de învățare, politică de film, comunitatea mass-media, Transmedia și Digital Storytelling și Social Media Management.

Studenții doctoranzi potențiali sunt bineveniți să se adreseze Departamentului în orice moment al anului universitar. Vă recomandăm cu fermitate să contactați coordonatorul de doctorat înainte de a depune o cerere oficială. Acest lucru ne ajută să vă asigurăm că vă putem oferi cel mai bun sprijin și vă putem pune în contact cu membrul Departamentului care are experiența necesară pentru a vă ajuta și a vă îndruma.

Dr Costas Constandinides

Departamentul de Comunicare de Doctorat în Domeniul Comunicațiilor

constandinides.c@unic.ac.cy

Perspectivele de carieră

Persoanele care finalizează cu succes programul de doctorat vor putea:

 • Lucrați ca membri ai Facultății de Cercetare în instituțiile de învățământ terțiar.
 • Exercitați un rol de lider în mass-media, de exemplu industria sau lumea academică.
 • Să fie numiți în calitate de înalți funcționari în diferite departamente / servicii ale ministerelor asociate cu funcția și contribuția mass-mediei la dezvoltarea socială și culturală.
 • Exercită un rol administrativ și / sau de supraveghere în instituții publice sau private de învățământ superior, în centre de cercetare sau în unități de consultanță.

Accesul la studii ulterioare

N / A

Cerințe de absolvire

Programul se extinde de-a lungul a trei ani universitari, adică 6 semestre.

Rezultatele învățării

 1. Pentru a oferi studenților cunoștințe aprofundate despre noile tendințe (subiectul și cercetarea) ale concentrării selectate.
 2. Pentru a permite studenților să planifice și să pună capăt cercetării la scară largă și, prin urmare, să genereze noi cunoștințe și, astfel, să contribuie la dezvoltarea în continuare a științelor în practica media și educația în mass-media.
 3. Pentru a permite studenților să înțeleagă problemele asociate cu progresele înregistrate în mass-media și în comunicare, care derivă din evoluțiile sociale și tehnologice.
 4. Pentru a pregăti studenții să acționeze ca agenți ai schimbării în mediul lor de lucru.
 5. Să pregătească elevii să se angajeze și să-și exercite cu succes rolul de lider în zona de concentrare / mediu de lucru.

Burse - ajutor financiar

Universitatea oferă burse și ajutoare financiare studenților cu normă întreagă, sub formă de burse academice de merit, asistență financiară, burse sportive și programe de studiu de lucru în campus.

Program predat în:
 • Engleză
 • Greacă
University of Nicosia

Vezi 15 mai multe cursuri de la University of Nicosia »

Ultima actualizare Noiembrie 22, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Contact school
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
13,500 EUR
Școlarizarea anuală a studenților locali / UE; € 13.500 Studenții internaționali de școlarizare anuală
Deadline
Contact school
După locații
După dată
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Contact school

Contact school

Location
Termen limită de aplicare
Contact school
End Date
Contact school