Programul de doctorat în mediul durabil de جامعة حمد بن خليفة își propune să ofere studenților cunoștințe cuprinzătoare pe teme legate de mediul durabil, inclusiv impactul dezvoltării umane asupra mediului, cauzele și efectele poluării, modalitățile de control al acesteia și consecințele creșterii populației globale asupra resurselor naturale. Prin acest program, studenții realizează studii de mediu inovatoare și direcționate, axate pe aspecte legate de sprijinirea dezvoltării durabile. Curriculumul multidisciplinar al cursului dezvoltă cunoștințe de bază care, la rândul său, se dezvoltă cu evoluții de mediu, ajutând absolvenții să dispună de instrumentele necesare pentru urmărirea mai multor căi de carieră.

Program focus:

Programul se concentrează pe abilitățile de bază necesare pentru a construi o carieră de succes în domeniile științei, ingineriei și tehnologiei, inclusiv: etica afacerilor, scrierea tehnică, metodele de cercetare, analiza datelor și metode avansate de calcul.

De asemenea, se concentrează pe:

  • Bazele dezvoltării durabile, interacțiunile umane cu mediul înconjurător legate de politică, inginerie și tehnologie, precum și fundamentele proceselor de mediu.
  • Gestionarea cererii pentru apa potabilă și resursele sale, desalinizarea și tratarea.
  • Surse de emisii în aer, modul în care acestea se referă la activitatea umană, precum și impactul poluanților esențiali asupra mediului și asupra sănătății umane.
  • O încercare de a descoperi impactul activităților umane, cum ar fi generarea de energie, tratarea apei și industrializarea, pe planetă, în special în ceea ce privește formarea deșeurilor solide și periculoase și metode de eliminare.

Cerințe de admitere și aplicații

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de master în una dintre disciplinele relevante. Acestea includ discipline: știință și inginerie. În plus, se va ține seama de pregătirea solicitantului în economie, afaceri, politică și științe sociale. Solicitanții trebuie să demonstreze că au calitățile care le califică pentru a deveni cercetători și profesioniști de succes. Acestea includ: performanțe excelente în cursuri relevante, rezultate remarcabile în cercetările anterioare, dacă există, și scrisori de recomandare restante. Preferința se va acorda candidaților cu experiență anterioară în domeniul cercetării, în special pentru programul de doctorat.

Solicitanții trebuie să treacă testul IELTS sau TOEFL pentru a demonstra competența în limba engleză. Solicitanții pot fi scutiți de această condiție dacă îndeplinesc una din condițiile de mai jos:

  • Solicitantul și-a încheiat studiile universitare la o instituție de învățământ dintr-o țară a cărei limbă maternă este engleza.
  • Studentul a trimis o scrisoare oficială din partea universității unde și-a încheiat studiile, confirmând că a obținut o diplomă universitară de la o instituție a cărei limbă de predare este engleza. (Dacă nu este exceptată altfel).
  • Limba maternă a solicitantului este engleza.
  • Absolvenții care solicită un program de doctorat trebuie să prezinte rezultatele testelor GRE; sunt supuși acesteia, cu condiția să nu aibă

Au trecut doi ani. Pentru solicitanții cu experiență în economie, politică și științe sociale, aceștia ar trebui să prezinte rezultatele GMAT ca o alternativă la testul GRE.

Program predat în:
  • Engleză
Hamad bin Khalifa University

Vezi 2 mai multe cursuri de la Hamad bin Khalifa University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date