Prezentare generală

Acest domeniu de studiu se axează pe educarea specialiștilor competenți să lucreze într-un spectru larg de microbiologie. Studiul este orientat spre masteringul complex al mai multor ramuri ale microbiologiei contemporane, incluzând microbiologia ecologică, clinică și alimentară, împreună cu principiile geneticii moleculare.

Cariere

Absolventul este pregătit pentru cercetare, dar și pentru poziția de lider în multe ramuri ale laboratoarelor tehnologice, clinice, de mediu și de microbiologie alimentară. Acesta garantează o cunoaștere aprofundată a microbiologiei de bază și a rețelelor contemporane de biologie moleculară și biochimie.

Selectarea tezelor recente

  • Izolarea peptidelor antimicrobiene din plante
  • Adaptarea Campylobacter jejuni la mediul alimentar
  • Monitorizarea poluării mediului înconjurător de biorezonenți bioluminescenți
  • Rolul chaperonei ARN Hfq și ARN-uri mici în virulența Bordetella pertussis
  • Absorbția și sechestrarea intracelulară a zincului de către fungiul ectomycorrhizal Russula atropurpurea
  • Signalizare pro-apoptotică a toxinei de adenilat ciclază de Bordetella pertussis
  • Prepararea organismelor transgenice pentru producerea de substanțe terapeutice
  • Transportul intracelular al precursorului de glicoproteină al virusului maimuță Mason-Pfizer
  • Dezvoltarea și aplicarea metodelor biologice moleculare în microbiologia clinică
  • Aplicarea metodelor moderne de studiu a microorganismelor alimentare
Program predat în:
Engleză

Vezi 17 mai multe cursuri de la University of Chemistry and Technology, Prague »

Ultima actualizare January 8, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
2,300 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date