Read the Official Description

Doctor în Ministerul

Doctor al Ministerului (D.Min.) este un grad avansat, profesional teologic pentru pastori și alți lideri creștini din biserică, organizații non-guvernamentale și comunitățile de misiune.

În conformitate cu viziunea AIU-ISAR-NEGST, acest program urmărește să se adreseze nevoilor unice și a posibilităților de slujire în contextul african.

Construit în primul rând ca educația profesională pentru pastori care lucrează în continuare, încearcă să integreze înțelepciunea experienței ministerului cu cele mai înalte niveluri de reflecție teologică.

Acest proces implică o serie de seminarii modulare, misiuni de citire și scriere pe tot parcursul anului, și mentorat, culminând într-o disertație publicabilă de cercetare bazată pe lucrare.

Valori distinctive ale Doctor Ministerului

1.Missional Programul --Discutii D.Min se concentrează pe echiparea liderilor creștini din biserică, organizații non-guvernamentale și comunitățile de misiune la încredere, la constructiv, și pentru a-și îndeplini eficient misiunea Evangheliei lui Isus Hristos într-o lume din ce în ce mai interconectată. Noi credem că trebuie să reconfigureze lideri în practicienii care înțeleg complexitatea acestei lumi inter-conectate și știu cum să-l angajeze de dragul misiunii Evangheliei 2.TEOLOGIC - Programul de studii caută să cultive și să formeze lideri creștini, care se angajează în reflecția teologică care informează practica și vice-versa. Noi numim acest tip de lider teologic conștient un "practician reflexiv". Acești lideri au o "înțelegere groasă" a culturii africane și la nivel mondial și "misiunea lui Dumnezeu." 3.IN-SERVICE sau MID-CAREER TRAINING: A D.Min. este "In-Service sau la mijlocul carierei" de formare și educație, prin urmare, în mod deliberat la pământ experiențial.

Ambii instructori și cursanți aduc un fundal care are câțiva ani de experiență în viața reală în zonele în curs de explorat.

Din moment ce acest program se adreseaza practicienilor profesionale, profesorul ideal este un practicant-savant-profesor.

Ceea ce aduce credibilitate în sala de curs sau în alt dialog sponsorizat este o bază experiență bogată care poate fi citat și trase pe pentru a modela expertiza reflectorizantă care are nevoie de desfășurare în situații nedeterminată.

persoane resursă distinși cu expertiză relevantă va contribui la facilitarea procesului de învățare.

4.SELECTIV--D.Min. programe profesionale au condiții prealabile sau "fundații" pe care candidații pentru ecran arena lor de formare.

Unele dintre acestea sunt aspecte curriculare sau de acreditare formale (de exemplu, Master of Divinity sau echivalent acreditărilor de nivel de masterat) și experiență (5 ani de muncă post-universitare în afaceri, ONG sau setare biserica) care este evaluată pe baza unui portofoliu.

5.EDUCAȚIE TRANSFORMATIONAL - În învățământul profesional nu trebuie să confundăm mijloacele cu capete, deși este adesea făcută în educație.

Stăpânirea de informații și paradigme, date și perspective este un mijloc nu un scop.

Sfârșitul este capacitățile de performanță pentru a decide și de a face.

În această pedagogie (sau androgogy) suntem interesați cu mult mai mult decât realizările cognitive.

Pentru multe dintre cele mai importante sarcini de conducere și slujire creștină, lideri se găsesc în situații și relații care sunt imprevizibile, ambigue, instabile și conflictuală.

In aceste cazuri, ceea ce este necesar nu este raționalitate tehnică, ci un fel de "înțelepciune", un sistem flexibil, eficiente, inovatoare de rezolvare a problemelor.

Aceasta include abilitatea de a "citi" situații și oameni, pentru a vedea ce este în joc, și să adopte, să se adapteze sau să inoveze soluții care sunt potrivite pentru scopurile misionali ale organizației și obiectivele sarcinii la îndemână.

Scopul nostru final este educația de transformare, educația în conducerea creștină, care produce lideri competente de integritate.

Doctor de grad Ministerul caută să formeze lideri care sunt înțelepți și pricepuți în cunoașterea voii lui Dumnezeu.

Cerințele de admitere

În plus față de cerințele de intrare minime pentru fiecare program de învățământ, toți solicitanții pentru admiterea la programul de doctor al Ministerului trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

a) In mod normal, un solicitant va avea un grad de Master of Divinity de la o instituție acreditată de învățământ superior, cu un punct de grad mediu cumulată de cel puțin un B + sau 3.30.

b) Studenții care au obținut gradul de Master of Arts într-o disciplină teologică va fi, de asemenea, luate în considerare pentru admitere.

Master of Arts grad trebuie să fie dintr-o instituție acreditată de învățământ superior, cu un punct de grad mediu cumulată de cel puțin un B + sau 3.30. Deoarece D.Min. presupune că solicitantul are un fundal largă în biblică, teologică și discipline pastorale, transcrierea solicitantului AM va fi evaluată de către directorul Doctor al programului Ministerului.

AM poate fi obligat să ia cursuri suplimentare de nivel de masterat pentru a completa gradul MA.

c) Un minim de 3 ani post-MDiv. Experiența ministerului în care reclamantul a fost îndeplinirea responsabilităților de conducere. Solicitanții vor prezenta un portofoliu integratoare, ca parte a procesului de aplicare. [AM va fi obligat să aibă 5 ani post-masterat de muncă domeniu relevant, în multe cazuri.] D) O poziție permanentă a responsabilității într-o organizație africană și aprobarea de către această organizație a educației continue a solicitantului. Organizația va certifica disponibilitatea de a furniza "laborator", contextul în care D.Min. munca integratoare student va avea loc.

e) să prezinte o propunere de disertație subiect concis de 2-3 pagini

Mod de livrare

  1. D.Min. Programul este structurat într-un format modular. Există două rezidențe de zece zile în fiecare an x ​​3 ani. Crearea de disertație integratoare are loc pe parcursul anului patru.

2.the D.Min. va crea o varietate de "piese" sau specializări care să răspundă la cerințele slujirii, în diverse medii africane.

Fiecare piesa de specialitate este format din șase rezidențe zece zile, la intervale de 6 luni, repartizate pe parcursul a trei ani.

Înainte de fiecare rezidență, participanții vor avea misiuni de citire relevante care, în contextul slujirii în curs de desfășurare, va avea un minim de o lună pentru a finaliza.

Ajungând la reședința fără a fi efectuat misiuni de pre-rezidenta pune participantul la un dezavantaj sever în "seminarul de doctorat" și slăbește calitatea interacțiunii în cohorta.

După finalizarea fiecărei rezidențe, participanții să realizeze proiecte semnificative, precum și lecturi suplimentare în timpul intervalului de trei-patru luni, între rezidențe.

Programul necesită, în medie, aproximativ 12 ore de studiu și de pregătire pe săptămână, pe parcursul celor trei ani.

3.The culminant al programului este teza de doctorat după încheierea celor șase module de rezidență.

Toate datele, discuțiile și proiectele ar trebui să indice finalizarea tezei.

Lucrarea este realizată cu ajutorul unor tehnici de cercetare științifică adecvate și ar trebui să reprezinte o contribuție profesională la domeniul de specializare.

structura de comisioane

  • De scolarizare Total pe termen 81,000
  • Taxe admin 16,525
  • Taxe totale pe termen 97,525
  • Total pe an 195050

Cum se aplică

Puteți aplica on-line făcând clic Online cerere sau Descărcați formularul de cerere Formularul de cerere Puteți trimite cererea dvs. pentru relații cu publicul sau admitere.

Puteți afla mai multe numindu-ne.

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Africa International University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
3 anii
La zi
Price
195,050 KES
Total pe an
By locations
By date
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Ian. 2020

Location
Application deadline
End Date