Citește Descrierea Oficială

Să fie echipate pentru o mai mare eficiență lucrare.

Medicul nostru de Ministerul invită bărbații și femeile să-și intensifice mai adânc în studiul Cuvântului, să-și lărgească perspectivele lor cu privire la practicile ministerului, și să se alăture cu o comunitate globală de practicieni ai ministerului într-un dialog și de studiu de dragul Evangheliei. Programul este conceput în mod flexibil pentru a se potrivi programul și nevoile profesioniștilor din minister cu normă întreagă.

Medicul nostru a Ministerului servește biserica Dumnezeului celui viu prin consolidarea competenței profesionale a persoanelor în funcții de conducere ministerială, prin integrarea teoriei cu practica avansată contemporane.

Este un program profesional destinat persoanelor care se află în full-time profesională lucrare creștină, cum ar fi pastori și personalul pastoral, capelani, educatori creștini, misionari, lucrători în organizații și parabisericești evangheliști, atât interne cât și internaționale.

În cazul în care se poate acest grad mă ia?

Dmin este conceput pentru a spori competența profesională a celor deja angajate în lucrarea cu normă întreagă; este un program în circulație, care să permită sutdents pentru a finaliza gradul în timpul tratamentului cu un timp minim departe. Ca atare, scopul acestui grad este una dintre aprofundarea vocației curente a unei persoane, mai degrabă decât de pregătire pentru o carieră viitoare.

Ceea ce voi studia?

Cursuri dmin sunt toate oferite în sesiuni de clasă intensiv de o săptămână (nu este proiectat pentru a fi un program rezidențial) oferit în campusul Deerfield în martie, iulie și noiembrie. Aceste cursuri sunt precedate de studiul personal și urmat de un proiect care se aplică de cursuri pentru lucrarea studentului. Excepții de la natura programului nerezidențiale sunt realizate în mod ocazional; vorbesc cu Admitere pentru aceste excepții.

Teds este în procesul de a oferi o nouă abordare cohortă modificată pentru educație dmin bazată pe afinitate lucrare. În plus față de concentrațiile noastre elective, aceste cohorte va solicita ca jumătate din programul să fie luate împreună cu alte persoane care sunt toate în setările de lucrare foarte asemănătoare. Orarul de cohorta si continutul cursului va fi pre-definite. Restul lucrării, desigur, vor fi luate de ofertele necesare și electivă regulate. Cohortele sunt în prezent planificate pentru biserica mare Păstori Senior sub conducerea Dr. Knute Larson și Health Care Capelani sub conducerea lui Dr. Roy Bebee.

Doctor în Ministerul Core - 12 ore

 • MN 9550 revitalizant Ministry (PM, LM, PC, PR) * -sau
 • MN 9555 Prolegomene pentru misiune și evanghelizare (ME) * 3 ore Teologie sistematică, Noul Testament si Vechiul Testament Integrative Cursuri (BT) 6 ore
 • MN 9990 Ministerul și misiuni de cercetare 3 ore

* Trebuie sa fie luate ca fiind unul dintre primele trei cursuri

Doctor în Ministerul de concentrare - 12 ore

Patru cursuri într-o singură zonă de concentrare: Predicatori, Leadership si Management Ministry, asistență pastorală, misiuni și evanghelizare sau Chaplaincy. Cei din categoria generală Ministerele Pastoral pot alege orice combinație de cursuri de PR, LM, sau zone de PC-uri.

 • Ministerele pastorală (PM) Aceasta este categoria generală care permite elevilor să selecteze cursuri de bază din oricare dintre concentrațiile de PR, PC sau LM.
 • Predicând (PR) Această concentrare accentuează proclamarea Cuvântului lui Dumnezeu-exegetic sunet, Duh împuternicit, și cultural relevante. Potrivit pentru oricine al cărui rol este în primul rând proclamarea.
 • Îngrijire pastorală (PC) Partea relațională a lucrării este subliniată în această viață de concentrare de familie, intervenție de criză, problemele bioetice și formarea spirituală. Este potrivit pentru personalul bisericesc, personalul centrului de consiliere, sau capelani medicale.
 • Conducere și Ministerul de Management (LM) Această concentrare pune accentul pe dezvoltarea capacităților necesare pentru a conduce și de a organiza lucrarea în domeniile de schimbare, de conflict, viziunea, valorile de bază, și motivație. Este potrivit pentru diferite roluri pastorale și a celor care deservesc în minister sau misiuni de conducere de organizare.
 • Misiune și evanghelizare (ME) În această concentrare, probleme legate de misiunea creștină sunt accentuate-viziune asupra lumii, lucrarea transcultural, plantarea de biserici, precum și contextul urban. Este potrivit pentru misionari, plantatori de biserici, personal, parabisericești și alții în evanghelizare sau lucrarea inter-culturale.
 • Militare Chaplaincy (MC) Aceasta este o concentrare specială de cooperare între Teds și ramurile militare americane concepute pentru a servi în prezent capelani militari care doresc să se concentreze asupra capelani în programul lor. Informații detaliate cu privire la această concentrație sunt disponibile de la biroul de admitere.

Electives - 6 ore

Complet 6 ore de la Ministerul Opționale.

Proiect major - 6 ore

Punctul culminant al programului dmin este un proiect major. Acest proiect important este destinat să ajute elevii să gândească punct de vedere teologic despre slujire, cerându-le să aplice noi concepte și metode ministerelor lor. Propunerea de proiect trebuie să fie aprobat în mod oficial de către doi cititori facultate, director de program, precum și drepturile omului în Comitetul de cercetare. Un cititor de facultate va fi desemnat ca mentor / primul cititor pentru student pe durata proiectului. Proiectul major trebuie să fie pe o temă adecvată de concentrare a studentului.

Cercetare de doctorat Proiect

MN 9991 de doctorat Proiect de cercetare (de două ori la 3 ore fiecare)

Care sunt condițiile necesare pentru admiterea la acest program?

Candidații pentru programul dmin sunt necesare pentru:

 • Posedă o diplomă de master în Divinitate sau alte calificări de nivel de bază acceptabil (a se vedea condiții prealabile complete pentru detalii).
 • Au câștigat un AAP minim cumulat de 3,0 pe o scară de 4.0 pentru munca tuturor master.
 • Recomandări din următoarele patru persoane (care urmează să fie transmise electronic prin intermediul aplicației on-line): (1) supraveghetorul Ministerului, (2) coleg Ministerul, (3) Lider Lay, (4) Președinte al consiliului bisericesc, profesor universitar, oficial confesionale sau o cunoștință profesională .
 • Au avut cel puțin trei ani cu normă întreagă experiență consistentă slujire după primirea MDiv sau echivalentul acesteia; se pot face excepții pentru experiența lucrare înainte de a primi MDiv.
 • Ia-și prezinte scorurile de la testul Miller Analogii (MAT).
 • Studiu au echivalent condiție obligatorie pentru 9 ore semestru de cursuri postuniversitare corespunzătoare la concentrația selectată.
 • Având în vedere că programul este puternic dependentă de competențe informatice, solicitanții ar trebui să poată să folosească un program de curent de procesare de text; este necesară dreptul de proprietate al unui computer desktop sau laptop, împreună cu internet și prin e-mail capabilități.

Instrucțiuni speciale pentru solicitanții internaționale

Va trebui să îndeplinească Biroul reglementărilor pentru Cetățenie și Servicii de Imigrare în obținerea unui F-1 (student), prin intermediul. Acest lucru necesită informații suplimentare de admitere și documente. Solicitanții internaționale a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să prezinte, de asemenea, scorurile de la Test de limba engleza ca limbă străină (TOEFL).

Toți studenții internaționali de program dmin, inclusiv studenți și studenți O vizită în Dmin din Canada, sunt acum necesare pentru a intra în Statele Unite ale Americii cu o viza F-1. rezidențiale elevii dmin (de exemplu, care trăiesc în sau în apropierea Deerfield și luând cursuri de semestru-lungime) trebuie să îndeplinească aceleași cerințe de viză ca solicitanții rezidențiale un alt program (a se vedea secțiunea de admitere).

studenții dmin (adică nerezidentiale, care fac naveta la Campus Deerfield pe o bază curs-de-curs) trebuie să obțină, de asemenea, o viză F-1. Studenții care intră în Statele Unite să continue doctor în Ministerul fără viza F-1 ar putea pune în pericol capacitatea lor de a finaliza gradul și reintroducă Statele Unite ale Americii. F-1 vize vor rămâne valabile atâta timp cât reintrarea în Statele Unite, în scopul studiului are loc cel puțin o dată la cinci (5) luni. O nouă viză va fi necesară în cazul în care nu se produce reintrarea în această perioadă de timp. Prin urmare, un progres cu normă întreagă pentru dmin studenții internaționali este definit rezidențiale ca având cel puțin un curs în fiecare din cele trei sesiuni (toamna, primavara, vara) pe an.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 - 6 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date