Doctor în modelare matematică

Prezentarea generală a programului

Vă rugăm să rețineți: Acest program este de recrutare in prezent prima clasa, care va începe în toamna 2017.

Modelarea matematică este procesul de elaborare a descrierilor matematice, sau modele, sisteme de lumea reală. Aceste modele pot fi liniare sau neliniare, discret sau continuu, deterministe sau stocastice, și statice sau dinamice, iar acestea permit investigarea, analiza și predicția comportamentului sistemelor într-o mare varietate de domenii. Fiecare întreprindere de modelare matematică are patru aspecte: conținutul câmpului de aplicare, formularea matematică și analiză, metodele analitice și de calcul (care implică adesea de înaltă performanță de calcul), precum și interpretarea și analiza rezultatelor. Prin ample de cercetare, absolvenți ai acestui program vor avea expertiza nu numai de a utiliza instrumentele de modelare matematică în diferite setări ale aplicației, dar, de asemenea, să contribuie în moduri creative și inovatoare pentru a rezolva probleme interdisciplinare complexe și de a comunica în mod eficient cu experți în domeniu în diverse domenii .

Plan de studiu

Gradul necesită cel puțin 60 de ore de credit de lucru desigur și de cercetare. Curriculum-ul este format din trei cursuri comune absolvent care este necesar, trei cursuri de concentrare absolvent necesare, un curs de calcul științific și de înaltă performanță de calcul (HPC), cursuri de electivă axate pe concentrarea de cercetare aleasă studentului, și o lucrare de doctorat. Cu cel puțin 30 de ore de credit de lucru desigur, inclusiv programa comună, este necesară. In plus, cel puțin 30 de ore de credit de cercetare, inclusiv Seminarul Universitar de Cercetare și un stagiu interdisciplinar în afara RIT, este necesară. Cel puțin trei ani de studiu cu normă întreagă sau echivalentul său în studiu part-time este necesar. Studenții trebuie să treacă două examene de calificare (unul bazat pe cursuri comune și unul la cursurile de concentrare), până la sfârșitul anului al doilea și un examen candidatură cel puțin un an înainte de a finaliza disertație lor.

Elevii vor dezvolta un plan de studiu, în consultare cu un comitet consultativ de domeniu de aplicare. Acest comitet va consta din directorul de program, unul dintre conductorii de concentrare și de un expert dintr-un domeniu de aplicare legate de interes de cercetare a studentului. Comitetul va asigura că fiecare elev are o foaie de parcurs pentru completarea gradul lor bazat pe fond și de cercetare interesul studentului. Planul de studiu poate fi revizuit în funcție de necesități.

Electives

Cursuri pentru programul electivă de modelare matematică sunt fie disponibile din cadrul Școlii de Științe Matematice; în plus, programul face uz de cursuri elective de la programele de doctorat în domeniul științelor astrofizice și tehnologie, știință imagistica, știința de culoare, și de calcul și de informații științe, precum și cursuri de programe postuniversitare suplimentare la RIT. Aceste programe oferă cursuri specifice domeniului de aplicare, care pot fi de interes pentru anumite proiecte de cercetare.

Admiterea la Candidatura

Directorul de program servește la doctorat în matematică Admitere Comitetul de modelare, un comitet cu reprezentanți ai selectat în consultare cu conductorii de concentrare.

Fiecare student trebuie să treacă două examene de calificare, pentru a începe munca tezei. Scopul lor este de a determina dacă studentul are suficiente cunoștințe de principii de modelare, matematică și metode de calcul pentru a desfășura activități de cercetare de doctorat. Examenele vor fi administrate de către un comitet care este numit de directorul de program de modelare matematică. Studenții trebuie să treacă examenele, în scopul de a continua în doctorat program.

Primul examen se va baza pe analiza I numerică și cursuri Modelare Matematică. Al doilea examen se va baza pe cursurile de Fundația Concentrarea elevului și material suplimentar considerat adecvat de către comisie. Examenele de calificare vor fi administrate de două ori în fiecare an, de obicei, în timpul pauzei de iarnă și după absolvire în primăvară.

Atunci când un student a dezvoltat o înțelegere în profunzime a subiect lor de cercetare disertație, Comitetul dizertatie administrează o examinare pentru a determina dacă studentul va fi admis la candidatura pentru gradul de doctorat. Examinarea trebuie completată cu cel puțin un an înainte de studentul poate absolvi. Scopul examinării este de a se asigura că elevul are cunoștințele necesare de fond, comanda a problemei, și maturitatea intelectuală pentru a realiza tema de cercetare aleasă. Examenul poate include o analiză a literaturii, rezultatele preliminare ale cercetării, și direcții de cercetare propuse pentru disertație finalizate. Cerințe pentru examenul de candidatură includ atât o propunere disertație scrisă și prezentarea unei apărare orală a propunerii.

consilier de cercetare disertatie

Dupa ce elevul trece examenele de calificare, studentul alege un consilier de cercetare disertație. În practică, mulți studenți vor fi făcut această alegere, de facto, înainte de examene, iar pentru astfel de studenți în această etapă a programului va fi pur și simplu o formalitate administrativă.

Comitetul de cercetare

Odată ce un student a ales un consilier disertație, student, cu avizul consilierului, formează un comitet disertație format din patru membri, inclusiv consilierul disertație. Comisia va include, în plus față de consilier de cercetare disertație, un alt element, care este membru al facultății SMS și un scaun extern. Scaun extern trebuie să fie un membru al facultății RIT, care nu este o facultate afiliata a programului de modelare matematică. Al patrulea membru al comitetului nu trebuie să fie un membru al facultății RIT. Ne așteptăm ca membrii comisiei care nu sunt membri ai facultății RIT vor fi oameni de știință, ingineri industriali, sau alți cercetători, sau pot fi cercetatorii de la alte universitati sau institute de cercetare; Cu toate acestea, nu impun restricții speciale privind al patrulea membru al comitetului. Mathematical coordonator de program de modelare trebuie să aprobe, în calitate de membri ai comisiei, persoanele care nu sunt membri ai facultății RIT. Principalele atribuții ale Comitetului Dissertation se administrează atât examenul candidaturii și de apărare disertație finală. In plus, Comitetul de Disertatie ar trebui să ajute studentul în planificarea și desfășurarea lor de cercetare disertație și să ofere îndrumare în timpul scrierii tezei.

Evaluare anuala

La intrarea în program, studenții sunt atribuite un consilier academic de la facultatea de program. În al doilea an, elevii declara un doctorat consilier. Acest membru al facultatii va servi, de asemenea, în calitate de consilier lor academice primare. La formarea comisiei de disertație, în mod obișnuit până la sfârșitul anului al treilea an studentului, membrii comisiei vor rămâne în contact permanent cu elevul pentru a asigura un progres constant în direcția realizării. comisia studentului se va întâlni o dată pe semestru, pentru a discuta progresul studentului.

Examinarea finală a lucrării

Examenul final de disertație poate fi programată după disertație a fost scris și distribuit comisiei. Comitetul de Disertatie trebuie, de asemenea, de acord să administreze examenul final. Copii ale tezei trebuie să fie distribuite tuturor membrilor Comitetului Dissertation cu cel puțin patru săptămâni înainte de examenul final. Examenul final va consta dintr-o prezentare orală a cercetării disertație, care este deschisă publicului. Această prezentare publică trebuie să fie programate și anunțate în mod public cu cel puțin două săptămâni înaintea examinării. După prezentare, întrebările vor fi jucat din primul minut din partea publicului și participarea la o interogare privată a candidatului de către comisia de disertație va rezulta. Dupa interogatoriu, Comitetul dizertatie va imediat deliberată și, ulterior, să notifice candidatului și directorul de modelare matematică absolvent al rezultatului examinării.

Curriculum

Modelarea matematică, Ph.D. grad, secvență de curs tipic

Cerințele de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea la doctorat program de modelare matematică, candidații trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Prezinte stenogramele oficiale (în limba engleză) pentru toate finalizat anterior muncă de licență și, desigur absolvent,
 • Să dețină o diplomă de bacalaureat de la o universitate acreditată,
 • Au un AAP minim de cel puțin 3.0 în domeniul primar de studiu,
 • Să prezinte scorurile de la Graduate Record pentru examene (GRE),
 • Să prezinte două recomandări profesionale, și
 • completa o cerere de absolvent.
 • Solicitanții internaționale a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să prezinte scorurile de la Test de limba engleza ca limba straina (TOEFL). Un scor minim de 600 (pe suport de hârtie) sau este nevoie de 100 (bazat pe Internet).

Lucrări de fundație curs de

Lista de mai jos conține obligatoriu cursul de lucru de fundație.

 • Calculul prin multivariabil și Vector de calcul
 • Ecuatii diferentiale
 • Algebra liniara
 • Probabilități și statistică
 • Un curs în programare pe calculator
 • Cel puțin una dintre următoarele: analiză reală, Analiză numerică, sau de nivel superior matematică discretă.

Solicitanții fără suficientă curs de muncă fundamentale pot fi admise în mod condiționat și a cerut să ia până la 9 credite de cursuri universitare. Director de programe și student vor fi de acord, în scris, pe cursuri de fundație studentul va fi obligat să le ia, și de a reuși în, înainte de matriculating în Ph.D. program de modelare matematică.

Informații suplimentare

Ph.D. pentru transferul MS

Studenții în doctorat Programul au opțiunea de a transfera și a continua studiile în programul de master administrat de Școala de Științe matematice, cu credit care urmează să fie acordate pentru curs de muncă deja luate în Ph.D. program.

Respectarea condițiilor de ședere

Toți elevii din cadrul programului trebuie să petreacă cel puțin două semestre consecutive (de vară excluse) în calitate de studenți cu normă întreagă rezident pentru a fi eligibil pentru a primi gradul de doctorat. În cazul în care circumstanțele justifică, cerința de ședere se poate renunța prin petiție către coordonatorul de program de absolvent, care va decide cu privire la petiția studentului în consultare cu facultatea de consilier și absolvent. Cererea trebuie să fie depusă cu cel puțin nouă luni înainte de apărare teză.

Restricții de timp

Politica universitară impune ca programele de doctorat să fie finalizate în termen de șapte ani de la data studentului care trece examenul de calificare. Toți candidații trebuie să mențină înscrierea continuă în timpul fazei de cercetare a programului. O astfel de înscriere nu este limitată de numărul maxim de credite de cercetare care se aplică gradului.

Program predat în:
Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 7 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
La zi