Doctor în pedagogie

Rezekne University of Applied Sciences

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în pedagogie

Rezekne University of Applied Sciences

Programul este conceput pentru a satisface nevoile de practicieni care doresc să cerceteze un anumit aspect al domeniului lor de practică. Candidații se angajeze la nivel înalt, de cercetare bazate pe practica într-una dintre cele mai de domenii de cercetare. Acesta este un grad de cercetare al cărei scop este de a ajuta profesionistii din domeniul de a dezvolta o relație între cercetare și activitățile lor profesionale.

Vizitatorii din universitățile partenere vor fi implicați în program ca profesori și consilieri. Elevii au posibilitatea de a participa la programul Erasmus de mobilitate pentru studii și stagii. Limba de predare este engleza.

Calificarea: Doctor în Pedagogie (PhD).

Cerințele de admitere: Masterat în Pedagogie, Psihologie, Management educațional sau Științe Umanitare, Științe sociale, bunăstare socială și asistența socială în cazul în care experiența profesională în învățământ de cel puțin trei ani. Discutarea temei sau o problemă în pedagogie, pe care cercetarea a fost făcută în lucrarea prezentată, este necesară.

Durata studiilor: 3 ani de studii full-time.

Programul de studiu cuprinde 2 părți:

  • Punct de vedere științific de lucru de cercetare: munca de cercetare individuale, pentru a pregăti și proiectarea de disertație medicului; publicarea rezultatelor cercetării (3 publicații); prezentarea cercetărilor rezultatelor în cadrul conferințelor științific; seminariile teoretice; practica de asistent profesor sau asistent al cercetătorului de plumb în a face și în desfășurarea proiectelor cercetărilor works- 112 de credite CP (168 ECTS);
  • Studii teoretice (O parte (obligatoriu) - modulul de dezvoltare a competențelor de cercetare și intelectuale; B parte (opțional) - modulul de competențe de dezvoltare preuniversitar și universitar; C parte (gratuit facultativ)) - 32 de credite CP (48 ECTS).

Pentru a finaliza doctorat student la programul de studiu trebuie să câștige 144 CP (216 ECTS).

Test final, dacă este cazul: examene medic în Pedagogie și în limbi străine (engleză, germană sau rusă) și disertație medicului.

Taxa de studiu: 3200 EUR pe an. Dacă sunteți interesat de studiile de la Universitatea Rezekne de Științe Aplicate completați formularul de cerere la adresa: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Rezekne University of Applied Sciences
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
3,490 EUR
pe an.
Information
Deadline
Locations
Letonia - Rēzekne
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Spring Intake
Data terminării Mar. 1, 2022
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Iulie 1, 2019
Autumn Intake
Data terminării Sept. 1, 2022
Dates
Mar. 2019
Letonia - Rēzekne
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Spring Intake
Data terminării Mar. 1, 2022
Sept. 2019
Letonia - Rēzekne
Termen limită de aplicare Iulie 1, 2019
Autumn Intake
Data terminării Sept. 1, 2022