Programul este conceput pentru a satisface nevoile de practicieni care doresc să cerceteze un anumit aspect al domeniului lor de practică. Candidații se angajeze la nivel înalt, de cercetare bazate pe practica într-una dintre cele mai de domenii de cercetare. Acesta este un grad de cercetare al cărei scop este de a ajuta profesionistii din domeniul de a dezvolta o relație între cercetare și activitățile lor profesionale.

Vizitatorii din universitățile partenere vor fi implicați în program ca profesori și consilieri. Elevii au posibilitatea de a participa la programul Erasmus de mobilitate pentru studii și stagii. Limba de predare este engleza.

Calificarea: Doctor în Pedagogie (PhD).

Cerințele de admitere: Masterat în Pedagogie, Psihologie, Management educațional sau Științe Umanitare, Științe sociale, bunăstare socială și asistența socială în cazul în care experiența profesională în învățământ de cel puțin trei ani. Discutarea temei sau o problemă în pedagogie, pe care cercetarea a fost făcută în lucrarea prezentată, este necesară.

Durata studiilor: 3 ani de studii full-time.

Programul de studiu cuprinde 2 părți:

  • Punct de vedere științific de lucru de cercetare: munca de cercetare individuale, pentru a pregăti și proiectarea de disertație medicului; publicarea rezultatelor cercetării (3 publicații); prezentarea cercetărilor rezultatelor în cadrul conferințelor științific; seminariile teoretice; practica de asistent profesor sau asistent al cercetătorului de plumb în a face și în desfășurarea proiectelor cercetărilor works- 112 de credite CP (168 ECTS);
  • Studii teoretice (O parte (obligatoriu) - modulul de dezvoltare a competențelor de cercetare și intelectuale; B parte (opțional) - modulul de competențe de dezvoltare preuniversitar și universitar; C parte (gratuit facultativ)) - 32 de credite CP (48 ECTS).

Pentru a finaliza doctorat student la programul de studiu trebuie să câștige 144 CP (216 ECTS).

Test final, dacă este cazul: examene medic în Pedagogie și în limbi străine (engleză, germană sau rusă) și disertație medicului.

Taxa de studiu: 3200 EUR pe an. Dacă sunteți interesat de studiile de la Universitatea Rezekne de Științe Aplicate completați formularul de cerere la adresa: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Program predat în:
Engleză
Rezekne University of Applied Sciences

Vezi 1 mai multe cursuri de la Rezekne University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 anii
La zi
Price
3,490 EUR
pe an.
Deadline
Contactează şcoala
Spring Intake
Iulie 1, 2019
Autumn Intake
După locații
După dată
End Date
Mart 1, 2022
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Spring Intake
Start Date
Sept 2019
End Date
Sept 1, 2022
Termen limită de aplicare
Iulie 1, 2019
Autumn Intake
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Spring Intake
End Date
Mart 1, 2022

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iulie 1, 2019
Autumn Intake
End Date
Sept 1, 2022