Read the Official Description

Doctor de Psihologie in psihologie clinica


În doctor în psihologie în psihologie clinică (psiholog), program, veți pregăti pentru practica generală a psihologiei clinice, cu un accent pe practică responsabile social. Programul urmeaza modelul savant-practician de instruire și educație elaborate de Consiliul Național de școli și programe de Psihologie Professional. Modelul urmărește să dezvolte cunoștințe, abilități și valori în șapte domenii de competență de bază:


1. Relația

2. Evaluarea

3. Intervenție

4. Cercetare și evaluare

5. Consultarea și educație

Management și supervizare 6.

7. individuală și diversitatea culturală


Două domenii de competență complete modelul de educație și formare și sunt distincte la Școala Adler. Primul este de formare concentrat în teoriile și metodele de Alfred Adler, care pune bazele pentru alte perspective teoretice explorate în cadrul programului. Cea de a doua zona de competenta este social practică responsabilă. Școala Adler definește practicieni responsabile social sunt cei care:


• îmbrățișeze o diversitate de perspective

• lucru pentru a construi și a menține poduri peste sistemele sociale, economice, culturale, rasiale, politice și

• Oferiți alții pentru a identifica și de adrese partajat probleme

• încurajeze dezvoltarea egalității sociale, justiția, și respect prin acțiuni pline de compasiune pe tot parcursul comunitatea globală


Programul de doctorat este structurată pentru finalizare în cinci ani pentru full-time (10 credite de ore sau mai mult pe semestru) studenți.

Elevii vor petrece patru ani în cursuri și Practică experiență, urmat de un de un an (full-time) sau doi ani (jumătate de normă) stagiu. Studiu cu jumătate de normă este permisă numai cu aprobarea consilier facultate elevului. Timpul maxim admis pentru finalizare este de șapte ani de la data primei înmatriculări în urma admiterii la program. Elevii sunt de așteptat pentru a finaliza programul în termen de doi ani de la finalizarea stagiului. Imposibilitatea de a face acest lucru poate duce la retragerea administrativă din program.

Programul este pe deplin acreditat de American Psychological Association și îndeplinește cerințele din Registrul național al furnizorilor de servicii medicale in psihologie si de stat orientări licensure.


Cerințele de admitere


• Țineți o diplomă de bacalaureat de la o instituție acreditată la nivel regional sau SUA un nivel comparabil de la o instituție internațională.

• Prezentarea un record academic care demonstrează capacitatea de a îndeplini cerințele academice ale programului. Solicitanții de succes de obicei au o medie punct de gradul de 3.25 sau mai mare pe o scară de 4.0 pentru cursuri universitare.

• Practică sau experiență de muncă în psihologie sau un domeniu legat este foarte de dorit și este considerat în evaluarea solicitanților.

• Finalizarea echivalentul a 18 de ore de credit semestru, în psihologie, cu grade de "C" sau mai bine, inclusiv următoarele cursuri condiție prealabilă: psihologie generală sau introductiv, psihologie anormale, teorii ale personalității, și metode de cercetare sau statistici. Cursuri echivalent în alte științe sociale pot fi, de asemenea, luate în considerare. Elevii pot fi admise înainte de finalizarea acestor premise, dar toți studenții trebuie să completeze aceste cursuri până la sfârșitul primului semestru de înscriere la Școala Adler.

• solicitanții aprobate vor fi invitați să completeze un interviu ca ultimul pas în procesul de aplicare. Vă rugăm să trimiteți toate materialele de aplicare la Oficiul de Admitere, înainte de termenul limită de aplicare.
Gradul de concentrare și Opțiuni


Doctoranzi pot alege o concentrație care oferă educație și formare într-o zonă focală de studiu. Mulți absolvenți raportează că acreditările suplimentare sporit valoarea lor la stagiu directori și angajatori. Continuarea MA în Consiliere grad psihologie sau o zonă de concentrare va duce la vremuri de finalizare mai lung pentru gradul de doctorat.


Zone de concentrare disponibile includ următoarele:


• avansat adleriene Psihoterapie

• Copilului si Adolescentului Psihologie

• neuropsihologie clinică

• Psihologie ingrijire medicala primara

• Consiliere Abuz Substanță

• stres post-traumatic


Elevii trebuie să completeze un formular care necesită semnătura coordonatorului de concentrare sau Masters of Arts în programul de consiliere și Director consilier lor de facultate pentru a putea adauga o concentrare sau Masters of Arts în grad psihologie de consiliere.


În plus, doctoranzi pot câștiga Master of Arts în Consiliere Psihologie grad în timp ce urmăresc psiholog Doctoranzi interesați câștigând Master of Arts în Consiliere

Psihologie trebuie să completeze următoarele cerințe:


• Luați curs 337 Terapie de grup pentru a satisface o electives de intervenție de bază

• Luați fie curs 662 Privire de ansamblu asupra căsătoriei și Terapie Familiala Modele sau curs 663 eficientă căsătorie și Consiliere de familie pentru a satisface o intervenție de bază electivă

• Luați următoarele cursuri suplimentare:

• 569 și dezvoltarea carierei Lifestyle

• 510 Pregătirea pentru Consiliere Practică

• finaliza cu succes Practică de terapie de doctorat și terapia clinică de calificare examen


Doctoranzi de planificare pentru a adăuga Masters of Arts în Consiliere Psihologie sunt eligibile pentru a lua licenta examenul consilier profesionist, care permite acordarea de licențe ca medicii de nivel de masterat în statul Illinois. Alte state pot necesita antrenament mai ample la nivel de master pentru licensure.

Program taught in:
Engleză

See 1 more programs offered by Adler School of Professional Psychology »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019