Citește Descrierea Oficială

Descrierea programului

Psihologia școlară este aplicarea principiilor psihologiei învățării și a proceselor de dezvoltare ale copiilor și adolescenților. Psihologii școlari realizează evaluări psihologice și educaționale, în scopul de a planifica programe de remediere pentru studenți, elevi cu probleme de învățare consiliere și de adaptare școlară, să se consulte cu personalul de școală și părinți, să dezvolte și să implementeze programe educaționale și psihologice pentru școli, și să evalueze programele școlare.

Ph.D. Programul în psihologie școlară este fundamentată în modelul savant-practicant de formare. Acreditate-APA * Ph.D. Programul în psihologie școlară este fundamentată în modelul savant-practicant de formare. Programul aderă la ideea că practica și cercetarea ar trebui să influențeze reciproc și să consolideze reciproc. Programul pregătește studenții pentru a integra cunoștințele și abilitățile științifice în toate activitățile profesionale, pentru a promova practicile stabilite empiric, în numele celor care sunt deservite, și să exemplifice standardele legale și etice ale profesiei de psihologie.

Programul este de obicei un program de cinci ani 120 oră de credit. Patru ani sunt cheltuite în full-time cursuri la Uca, iar al cincilea an este un stagiu de full-time într-o școală sau un alt cadru adecvat. un accent puternic este pus pe copil de promovare a sănătății mintale, prevenirea primară și intervenția cu o gamă largă de probleme legate de comunitate care implică copii, familii și școli. În acest caz și alte moduri, programul este receptiv la în curs de preocupările sociale cu care se confruntă copiii. Ea pregătește absolvenții săi să lucreze în școli, clinici, agenții comunitare și spitale.

Scopul principal al programului este de a pregăti studenții pentru a oferi și de a promova servicii psihologice empiric susținute pentru copii, tineri, familii și școli. Programul se bazează pe convingerea că psihologii școlari centrală oferă o contribuție unică și valoroasă pentru societate prin furnizarea de servicii de prevenire și intervenție fundamentate științific. Nevoia de servicii psihologice școlare de calitate a fost puternic resimțită în întreaga statul Arkansas, Statele Unite ale Americii, și în afara acesteia. Ph.D. Programul răspunde la această nevoie într-un mod pragmatic, subliniind de promovare a sănătății mintale, de prevenire și intervenție la nivel individual, de grup, cât și la nivel sistemic / programatice.

Adapostite in cadrul Departamentului de Psihologie si Consiliere in Colegiul de Sanatate si Stiinte Comportamentale, programul pune accentul pe identitatea profesională a psihologilor școlari în domeniul mai larg al psihologiei, o lățime și adâncime de formare profesională care pregătește candidați pentru a efectua competent o varietate de școală funcții de psihologie, precum și o educație care apreciază și respectă diversitatea culturală în rândul candidaților, facultate, și beneficiarii serviciilor.

APA de acreditare

Programul de doctorat în psihologie Școala a început în 2000 și este acreditat de American Psychological Association (APA).

Întrebări referitoare la statutul acreditat al programului ar trebui să fie îndreptate către Comisia pentru Acreditare:

 • Biroul de Programul de consultare și de acreditare
 • Asociația psihologica americană
 • 750 1st Street, NE, Washington, DC 20002
 • Telefon: (202) 336-5979 / E-mail: apaaccred@apa.org
 • Web: www.apa.org/ed/accreditation

Obiectivele de program, Curriculum, licensure și alte date

 • Admitere Student, rezultatele și alte date
 • scopurile programului
 • curriculum & curs descrieri de propoziții
 • practicum de doctorat & informații stagiu
 • Certificarea & licensure din Arkansas
 • Informații Praxis: https://www.ets.org/praxis/prepare/materials/5402
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Central Arkansas »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
120 ore
La zi
Price
- a se vedea tabelul de scolarizare Tarifele sub cost & Taxe
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019