Pepperdine University GSEP nu oferă burse complete. Puteți citi mai multe despre oportunitățile disponibile pentru noii studenți aici. Pepperdine University GSEP oferă, de asemenea, asistență postuniversitară, asistență didactică și oportunități de asistență pentru cercetare. GSEP nu oferă rambursări de școlarizare.

Promovarea sănătății mintale și a societății de deservire

Programul de doctorat în psihologia clinică folosește modelul de formare profesională practicant-școlar și pregătește studenții să devină psihologi clinici licențiați, care deservesc comunitatea prin practica clinică aplicată. Este acreditat de Asociația Americană de Psihologie. Pentru mai multe informații despre starea de acreditare a acestui program sau a oricărui alt program de doctorat în domeniul psihologiei, vă rugăm să contactați Biroul de consultare și acreditare APA, Asociația Americană de Psihologie, 750 First Street NE, Washington, DC 20002-4242, Tel: (202) 336-5979 .

Prezentare generală a programului

Prin cursuri relevante clinic, formare clinică și bursieră aplicată, elevii dezvoltă o bază de cunoștințe, abilități și valori care conduc la cariere semnificative ca psihologi. Curriculum-ul programului este construit pe baza psihologiei ca știință și oferă o expunere completă la evaluarea și tratamentul bazat pe dovezi. Pregatirea clinica incepe in una din cele patru clinici universitare bazate pe comunitate si institutii de pregatire prestigioase si centre medicale in California de Sud. Elevii participă la comunitățile de burse aplicate, conducând cercetări de disertație cu accent pe aplicarea clinică și sensibilitatea la contextele multiculturale și diferențele individuale.

Beneficiile programului

 • Dimensiunile clasei mici oferă un mediu de învățare suportiv, cu interacțiuni semnificative între facultate și studenți
 • Curriculum și pedagogia cursului teoria legăturii cu practica clinică
 • Asistență dedicată pentru a ajuta studenții să-și susțină stagiile
 • Universitatea clasată la nivel național, program de prestigiu și facultate de experți
 • Cercetarea în domeniul disertației este finalizată în cadrul comunităților de burse aplicate, care oferă o mentoring apropiat de facultate și o colaborare cu colegii și absolvenții
 • Elevii primesc pregătirea necesară pentru a deveni psihologi clinici autorizați

Fapte reale

 • Program Lungime / Unități: 4 ani / 82 unități
 • Costul unității: 1.550 USD
 • Termen de începere: cădere
 • Campus Locație: West Los Angeles (Vă rugăm să rețineți că campusul ales nu poate fi garantat. Ofertele din campusuri sunt condiționate de disponibilitate și pot fi modificate.)

Termenele de depunere a cererilor:

Nu mai acceptăm cereri pentru toamna anului 2018 pentru acest program extrem de competitiv.

Toamna 2019 termen limită de aplicare: 7 ianuarie 2019

Notă: Un masterat în psihologie este obligat să se aplice pentru programul PsyD. Puteți începe să obțineți o diplomă de masterat, aplicând pentru Maestrul de Arte în Psihologie din 2018 sau Maestru Flexibil de Arte în Psihologie Clinică, cu accent pe căsătorie

Cerințe de admitere:

Solicitanții programului PsyD trebuie să posede o diplomă de master în psihologie sau un domeniu strâns legat, care să reflecte o bază fundamentală a cunoștințelor în următoarele domenii: aspecte biologice ale comportamentului, aspecte cognitive și afective ale comportamentului, aspecte sociale ale comportamentului; măsurarea psihologică, metodologia de cercetare și tehnicile de analiză a datelor.

Comitetul pentru Admiterea în PsiD ia în considerare amploarea și adâncimea fundației unui solicitant de cunoștințe generale de psihologie și experiență clinică și de cercetare în acordarea admiterii. Scorurile GRE, în plus față de o revizuire a transcrierilor de licență și absolvent, oferă o evaluare a cunoștințelor generale ale unui solicitant. Valoarea medie a punctului mediu pentru studenți în clasele 2008-2012 care au intrat în clasă a fost de 3,36. Profesia de psihologie clinică necesită competențe individuale și interpersonale pe lângă pregătirea academică. Atributele și abilitățile interpersonale sunt, prin urmare, luate în considerare la evaluarea calificării individului pentru admitere.

Într-un efort de a procesa rapid cererea dvs., acceptăm numai materiale electronice pentru aplicații.

Pentru a aplica pentru acest program, vă rugăm să trimiteți:

 • Cererea dvs. de admitere cu o taxă de procesare nerefundabilă, care include un formular de experiență clinică și de cercetare.
 • Studii oficiale studențești de la colegiile sau universitățile acreditate care au acordat bacalaureatul și diplomele de master prin intermediul uneia dintre următoarele companii aprobate:
  • Centrul Național de Studiere a Studenților
  • Pergament
  • eSCRIP-SAFE
  • Vă rugăm să cereți toate transcrierile să fie trimise la gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • Două recomandări utilizând acest formular de recomandare. Dacă este posibil, ar trebui să fie un profesor de colegiu familiarizat cu performanța dvs. academică și unul de la un supraveghetor clinic familiarizat cu abilitățile dumneavoastră clinice. Recomandatorii dvs. ar trebui să trimită prin e-mail formularele completate la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • O declarație de scop de 3-10 pagini care descrie interesul dvs. actual în psihologie, factorii din trecut care au condus la acest interes, motivele aplicării la acest program și planurile profesionale după zece ani de la absolvire au fost trimise prin e-mail la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • Rezultatele din examenul de înregistrare a absolventului (testul general numai), efectuate în ultimii cinci ani. Rețineți: începând cu anul universitar 2019-2020, testul GRE Psihologie nu mai este necesar. Rețineți că GRE este acordat pe tot parcursul anului în majoritatea locațiilor, însă nu toate centrele de testare sunt deschise la toate datele de testare.
 • Un scurt rezumat al experienței profesionale atât în ​​interiorul cât și în afara domeniului psihologiei (inclusiv activitățile profesionale curente) trimis prin e-mail la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • (Opțional) Dacă căutați o excepție de la cerința noastră de testare TOEFL, completați Formularul de solicitare de exceptare și trimiteți-l prin e-mail la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.
 • (Opțional) Descrierea cursurilor cursurilor de masterat pentru a asista Comitetul de Admitere al PsyD în evaluarea lățimii și adâncimii pregătirii dvs. academice trimise prin e-mail la adresa gsep-admissions@pepperdine.edu.

După examinarea inițială a candidaturilor, candidații rămași vor fi invitați la interviuri de către Comitetul de Admitere al PsyD. Se pot face aranjamente speciale pentru interviurile telefonice pentru solicitanții care locuiesc în afara zonei din California de Sud. Comitetul își bazează deciziile pe un întreg mozaic de cerințe, nu pe un singur factor. Elevii care își completează diploma de master la Pepperdine University nu trebuie să își asume admiterea automată în programul de doctorat.

Program predat în:
 • Engleză
Pepperdine University

Vezi 4 mai multe cursuri de la Pepperdine University »

Ultima actualizare Februarie 12, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
1,550 USD
Cost unitar
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019