Doctor în Psihologie Integrală și Transpersonală

Generalități

Programul de descriere

Doctor în Psihologie Integrală și Transpersonală

Programul Psihologie Integrală și Transpersonală (ITP) este unul dintre puținele din lume care oferă un doctorat on-line în abordarea întregii persoane în domeniul psihologiei. Programul nostru este, de asemenea, unic în abordarea orientată spre cercetare dedicată dezvoltării sistematice a cunoștințelor și avansării domeniului.

Întreaga psihologie extinde orizonturile psihologiei occidentale convenționale pentru a include abordări mistice și spirituale care transformă conștiința umană. De asemenea, ea consideră psihologia ca parte a unui cadru cuprinzător care include sistemele vii ale corpului, comunității, societății și ale lumii ca procese interconectate de evoluție într-un cosmos viu și respirativ. Din această perspectivă, munca științifică poate fi urmărită cu rigoare egală ca abordări standard, dar devine posibil să se pună întrebări de cercetare noi și convingătoare care se află aproape de inima a ceea ce este să fii uman.

Despre program

Gradul de doctorat este pentru profesioniștii care doresc să își consolideze prerogativele, să cultive noile înțelesuri în munca lor, să-și aprofundeze abilitățile sau să contribuie la modelarea domeniilor lor de specializare. Este, de asemenea, pentru studenții care doresc să câștige o gamă largă de cunoștințe ca fundație pentru predare, consultanță sau lucrul cu indivizi. Programul este asociat cu un laborator de cercetare planificat pentru neurostiinta holistică, un jurnal academic revizuit de către colegi, produs în parte de către stagiarii studenților și cercetători de vârf din domeniu, care sunt disponibili pentru a ghida cercetarea studenților.

Programul, structurat astfel încât să răspundă nevoilor profesioniștilor profesioniști, este oferit într-un format online. De două ori pe an, studenții și facultățile se vor întâlni pentru intensități rezidențiale în zona San Francisco Bay Area.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Citește mai puţin