Doctor în Psihologie

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Școala de Psihologie are o experiență înfloritoare, bine pregătită și angajată la doctorat. comunității care este esențială pentru mediul său de cercetare. Elevii sunt numiți strategici pentru proiecte de cercetare cu scopul explicit de a spori capacitatea de cercetare și de dezvoltare în domenii prioritare pentru care Scoala își propune să sporească cercetarea de vârf în lume.

Mod de studiu / durată

Înregistrarea se face cu normă întreagă sau cu normă parțială, sub conducerea unei echipe de supraveghere numită de către universitate. Veți fi așteptat să vă prezentați teza de doctorat la sfârșitul a trei ani de înmatriculare cu normă întreagă pentru doctorat, sau doi ani pentru MPhil (sau echivalent part-time).

Informații de cercetare

Studii asociate

Școala de Psihologie are o comunitate de cercetare postuniversitară de aproximativ 50 de doctoranzi. studenți care sunt foarte bine pregătiți și sprijiniți în cercetarea lor.

Școala a realizat investiții materiale importante în infrastructură, inclusiv două laboratoare de informatică și acces la mai multe sute de laboratoare dedicate cercetării, pentru a-și susține cercetarea.

Elevii sunt o parte centrală a mediului de cercetare al școlii și participă la seminarii la nivel de școală și la întâlniri de cercetare.

Elevii sunt așteptați și încurajați să publice în timpul doctoratului lor. cercetare și sunt susținute în acest sens prin formarea lor în domeniul cercetării.

Modulele postuniversitare specifice domeniului în proiectarea și metodele de cercetare sunt furnizate ca parte a doctoratului. portofoliul de formare pentru a completa formarea generală a universităților și instruirea suplimentară în materie de cercetare specifică temelor este, de asemenea, disponibilă.

Există și alte oportunități de a atrage finanțări din surse neguvernamentale. Studii actuale și anterioare sponsorii includ firme de servicii profesionale, guverne internaționale, organizații de caritate și companii de tehnologie. De asemenea, salutăm elevii care se auto-finanțează cu normă întreagă sau cu normă redusă.

Școala de Psihologie de la Queen se află în primele 10 departamente de psihologie din Marea Britanie pentru intensitatea cercetării în REF 2014 și oferă un mediu excelent în care să efectueze doctorat. cercetare.

Un aspect distinctiv al doctoratului experiența în cadrul Școlii de Psihologie este nivelul înalt de susținere, inițiativă și angajare spontană între această comunitate de cercetători doctorali. Acest lucru este apreciat și încurajat de către Școală prin susținerea conferinței postuniversitare și a activităților de săptămână postuniversitară, precum și prin implicarea pe scară largă a studenților din domeniul cercetării în multe aspecte ale vieții școlare.

Ph.D. comunitatea organizează, de asemenea, numeroase evenimente sociale, care sunt foarte populare în rândul personalului și studenților. Există o serie de surse de finanțare disponibile pentru doctorat. studenți. În fiecare an, Departamentul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Învățare din Irlanda de Nord (DEL) finanțează un număr de doctoranzi. elevii să efectueze cercetări pe teme pre-specificate în cadrul Școlii de Psihologie. Aceste subiecte și numele supraveghetorilor asociate sunt de obicei anunțate online în decembrie, cu o dată de închidere în luna februarie. Subiectele de anul trecut au abordat subiecte de cercetare în cadrul Psihologiei de dezvoltare, socială, cognitivă și biologică. Solicitanții selectați sunt invitați să intervină și candidatului de succes i se oferă un loc finanțat integral cu taxe plătite și o bursă anuală de întreținere pentru cei trei ani de doctorat.

Elevii care doresc să se autofinanțeze sau să exploreze surse de finanțare externe sunt sfătuiți să examineze paginile web ale personalului nostru (http://www.qub.ac.uk/schools/psy/Staff/) și să contacteze potențialii supraveghetori pentru a discuta subiecte potențiale. Majoritatea studenților continuă să participe la mediul academic pentru a ocupa posturi de cercetare postdoctorală, burse de studiu sau lectorate în psihologie. Unii continuă pregătirea în domeniul psihologiei clinice sau educaționale, în timp ce alții ocupă poziții de cercetare în sectorul privat și public.

Perspectivele de carieră

Introducere

Pentru mai multe informații despre oportunitățile de carieră la doctorat vă rugăm să contactați echipa de recrutare a studenților la Facultatea de Inginerie și Științe Fizice la adresa askEPS@qub.ac.uk.

Consultanții noștri - în consultare cu Școala - vor fi bucuroși să furnizeze informații suplimentare despre domeniul dumneavoastră de cercetare, posibile perspective de carieră și aplicația dvs. de cercetare.

Cerințe de intrare

Absolvent

Cerința academică minimă pentru admiterea la un program de cercetare este, în mod normal, o diplomă de gradul II de nivel superior de la un furnizor din Marea Britanie sau ROI sau o calificare echivalentă acceptabilă de către universitate. Informații suplimentare pot fi obținute prin contactarea școlii.

Studenti internationali

Pentru informații despre echivalentele internaționale de calificare, vă rugăm să verificați informațiile specifice pentru țara dvs.

Limba engleză cerințe

Se impune obținerea unui scor IELTS * de 7,0, cu cel puțin 6,5 în orice componentă sau o calificare echivalentă acceptabilă pentru universitate. * Luat în ultimii 2 ani.

Studenții internaționali care doresc să se adreseze la Universitatea Queen Belfast (și pentru care engleza nu este prima lor limbă), trebuie să fie capabili să demonstreze competența lor în limba engleză pentru a beneficia pe deplin de cursul lor de studiu sau de cercetare. De asemenea, resortisanții din afara SEE trebuie să îndeplinească cerințele de imigrare în Marea Britanie pentru viză și imigrație (UKVI) pentru limba engleză în scopuri de viză.

Dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză înainte de a intra în acest program, INTO Queen's University Belfast oferă o gamă largă de cursuri de limbă engleză. Aceste cursuri intensive și flexibile sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile de admitere în acest domeniu.

  • Academic English: un curs intensiv de limba engleza si abilitati de studiu pentru un studiu universitar de succes la nivel de grad
  • English pre-session: un curs intensiv de limba engleză intensivă pentru studenții care încep un program de studii la Universitatea Queen's din Belfast și care au nevoie să-și îmbunătățească limba engleză.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Citeste mai mult

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Citește mai puţin