Doctor în psihologie

Generalități

Programul de descriere

Doctor în Psihologie

Pentru a obține un doctorat, studenții cu o diplomă de licență va finaliza cel puțin 14 de cursuri (max. 6 ani), în timp ce cele cu o diplomă de master va finaliza cel puțin 7 cursuri (max. 4 ani).


Programul Cognitive în Psihologie oferă studenților cu fundal avansat în cunoaștere, examinarea proceselor mentale, cum ar fi de invatare, percepție, atenție, memorie, de luare a deciziilor, precum și limbaj cu opțiunea de specializat în neurostiintelor cognitive și / sau comportamentale. Cercetarea este central în formarea noastră absolvent în acest program. Elevii încep cercetare imediat și au șansa de a lucra cu baza de membri ai facultăților cognitive, precum și a colabora cu facultatea in programele aferente. Cu cunoștințele dobândite în larg cunoastere si experienta vastă de cercetare acumulate de acest program, elevii dobândesc instrumentele necesare pentru a dezvolta carierele lor de cercetare independente.

Elevii care se aplică programul cu o diplomă de licență:

Studenții admiși la programul cu o diplomă de licență trebuie să îndeplinească următoarele cerințe pentru a lucra în direcția Ph.D. lor grad.

  • au cursuri de nivel master lor finalizat cu succes (de exemplu, cu o AAP minim de 3,25), și
  • Apăra cu succes Master tezei de doctorat lor sau castiga aprobare departamentale pentru a trece la Ph. D. cursuri de nivel, după completarea unui "lucrare majora de cercetare."

Studenții sunt obligați să completeze un "lucrare de cercetare majoră" sau o teză de masterat înainte de a continua să doctorat programului.

Elevii a căror GPA este sub 3,25 nu poate proceda pentru a lua cursuri pentru a îndeplini cerințele de doctorat programului. Acești studenți vor avea posibilitatea de a câștiga o diplomă de master de la apărarea cu succes teza de masterat lor.

Elevii care se aplică programul de masterat sau studenții care a castigat departamentală Aprobarea pentru a trece la Ph D. Programul de master.:

Elevii admiși la doctorat program cu o diplomă de master sunt de așteptat să

  • finalizeze activitatea lor de curs cu succes,
  • examene lor cuprinzătoare, și
  • apăra propunerea lor de disertație.


Ph. D. disertație trebuie să fie un studiu original, empiric, care are un potențial semnificativ de a contribui la literatura de specialitate.

Elevii din Ph.D. Programul trebuie să ia 3 cursuri necesare și 4 electives. Descrieri de curs sunt prezentate mai jos. Ea nu poate fi posibil pentru a oferi toate cursurile enumerate mai jos. Cursurile disponibile vor fi anunțate la începutul fiecărui an universitar.

Două cursuri non-credit sunt necesare pentru finalizarea programului: TEACH 500 (Managementul clasei și abilități de predare) și ENGL 500 (scris Academic).

Cursurile cu cod 500 sunt oferite studenților atât de doctorat si programe de masterat.

Ultima actualizare Aug 2015

Despre facultate

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its ... Citeste mai mult

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its full collection of Colleges—including Administrative Sciences & Economics, Engineering, Natural Sciences, Humanities & Social Sciences, Law, and Medicine—Koç University has been distinguished by its notable contributions to the elevation ofeducation, knowledge, and service, both domestically and beyond. International admission details can be found at https://international.ku.edu.tr/ Citește mai puţin