Doctor în relații internaționale

Generalități

Programul de descriere

Doctor în relații internaționale

Doctorul de Relații Internaționale (DRI) Programul este cel mai înalt grad oferite de Școala de la Geneva din Diplomație și dezvoltă excelență academică prin cercetare independente meticuloasă, și reală aplicabilitate lumea.

Școala de la Geneva din Diplomație și Relații Internaționale (GSD) conferă grade de doctorat, pe baza a două modalități distincte:


Doctor în Relații Internaționale de Cercetare

Programul de cercetare GSD-DIR oferă un mediu intelectual unic și interesant pentru în profunzime și studiul interdisciplinar de Relații Internaționale și Diplomație. Elevii pot urmări programul lor de doctorat în funcție de distanța pe un full-time (3 ani) sau part-time (6 ani), cu 9-10 obligatorii vizite la fața locului la Geneva.

Programul a atras deja studenți cu înaltă calificare și cu experiență din întreaga lume, inclusiv: Afganistan, Bahrain, Franta, Ungaria, India, Nigeria, Pakistan, Arabia Saudită, Africa de Sud, Spania, Pakistan, Rusia și Statele Unite ale Americii. Elevii s-au dezvoltat și desfășoară cercetări în domenii diverse precum probleme de securitate tradiționale și noi, diplomație, economie politică, drepturile omului, geo-politica si studiile post-coloniale. GSD doctoranzi lucra îndeaproape cu supraveghetorul lor atribuite și de a lucra intens pentru a dezvolta cel mai înalt nivel potențialul fiecărui candidat, atât din punct metodologice și teoretice de vedere.

Doctoranzii sunt de așteptat să contribuie la profilul de cercetare GSD fiind afiliate ca Fellows de cercetare la Institutul de Globecraft® .


Cerințe de intrare

O primă sau 2: 1 gradul întâi și un master la un subiect legat de curs. Calificărilor de peste mări echivalente sunt acceptabile. O propunere detaliată de cercetare (5.000 de cuvinte) de dumneavoastră de cercetare propus, împreună cu o dovadă de competență în limba engleză.


Doctor în Relații Internaționale prin dosarului

DIR de Dossier este acordat de GSD autorităților de lider în domeniul de studiu respectiv. Acest doctorat prestigios recunoaste lucrări științifice de mare distincție, impact și originalitate.
De intrare și de absolvire Cerințe

Candidatul prezintă GSD un dosar care prezintă un minim de 8 lucrări științifice publicate de reviste internationale cele mai reprezentative sau o carte publicată de o editură de top. Va fi creată o comisie format din GSD și examinatori externi pentru a evalua fiecare caz în parte. Numai munca restante vor fi luate în considerare. Solicitanții sunt de așteptat să fie de conducere autorităților în domeniul de studiu respectiv.

Eligibilitate:

  • 10 ani după obținerea o diplomă de master la o universitate recunoscută.
  • 6 ani de la obținerea unei diplome de doctorat la o universitate recunoscută.


Candidaților va fi numit de cercetare de onoare Fellows la Institutul Globecraft®.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Geneva School of Diplomacy and International Relations (GSD) prides itself on rigorous teaching and on a faculty renowned for their concern of the individual needs of our students. This tradition ... Citeste mai mult

The Geneva School of Diplomacy and International Relations (GSD) prides itself on rigorous teaching and on a faculty renowned for their concern of the individual needs of our students. This tradition is enhanced by the specialized and interdisciplinary nature of the curriculum. Citește mai puţin