Doctor în filosofie și religie cu concentrare în spiritualitatea femeilor

Înființată în 1992 de către cunoscătorii internaționali cunoscuți în mișcarea spirituală a femeilor, programul Spiritualitatea femeilor oferă o abordare feministă interdisciplinară, multiculturală și decoloniană în studiul spiritualității și religiei. Curriculum-ul nostru include bursă de la femei / studii de gen, studii etnice, studii religioase, filozofie, religie și alte domenii conexe. Suntem primii doctoranzi. acordarea unui program de absolvent în Statele Unite pentru integrarea unui studiu al femininului sacru cu o examinare a problemelor contemporane sociale, politice și ecologice.

Programul nostru onorează impulsul spiritual pentru a redresa suprimarea femininului sacru și asuprirea femeilor. Ne alăturăm celor care încearcă să pună capăt exploatării grupurilor sociale marginalizate și să abordeze suferința Pământului și a numeroaselor sale specii.

Despre program

Programul de doctorat include doi ani de cursuri, plus examenele cuprinzătoare și disertație.

În prezent oferim două grade:

  • MA în Femei, Sex, Spiritualitate și Justiție Socială

  • Doctor în filosofie și religie cu concentrare în spiritualitatea femeilor

De asemenea, oferim un program accelerat de doctorat.

Absolvenții noștri continuă să lucreze în diverse domenii, de la învățământul superior și producția media la conducerea spirituală și activismul comunitar.

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la California Institute of Integral Studies »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019