Doctor în Studii Globale

Generalități

6 locații disponibile

Programul de descriere

Programele noastre postuniversitare, fiecare cu cerințe de program diferite, se bazează pe și sunt pe deplin compatibile cu sistemele de învățământ europene și americane consacrate. Orientările europene pentru învățământul superior sunt prezentate în acordurile de la Bologna. Odată obținut un număr minim de credite, se poate depune o cerere de absolvire. Programele postuniversitare sunt programe academice avansate pentru absolvenții de facultate și universitate, precum și pentru profesioniștii care doresc să urmeze o carieră progresivă în domeniul comunicării și artelor liberale. Comunitatea cu adevărat globală a colegiului oferă numeroase oportunități studenților de a urmări subiecte academice de interes și de cercetare, cu accent pe globalizare, comunicare și educație superioară. Nu toate programele sunt oferite în toate campusurile.

Cursuri

Cursurile postuniversitare sunt împărțite în cursuri specifice programului. Alegătorii pot fi aleși dintre oricare dintre cursurile programate oferite la nivel postuniversitar. Cursurile specifice programului sunt programate pe baza înscrierilor și este posibil să nu fie disponibile în toate campusurile. Studenților li se recomandă să finalizeze cursuri și să câștige credite la cel mai înalt nivel posibil.

Cerințele programului

 • Total 60 de credite
 • Cursuri postuniversitare 60 de credite
 • Cursuri (doctorat) 15 credite / 3 cursuri
 • Cursuri (comunicare) 15 credite / 3 cursuri
 • Cursuri (învățământ superior) 15 credite / 3 cursuri
 • Disertație 15 credite

Trecerea la un alt program după începerea studiilor este posibilă, atât timp cât cerințele programului sunt îndeplinite până la sfârșitul studiilor. Prin urmare, decizia de schimbare ar trebui făcută cât mai curând posibil pentru a evita neîndeplinirea cerințelor programului în cadrul programului dorit.

Disertație

Lucrarea cuprinzătoare de disertație constă dintr-o propunere de disertație și disertația propriu-zisă. Propunerile pentru titlul și conținutul acestuia sunt transmise de către student și sunt aprobate de consiliul nostru academic. Lucrările de disertare pot fi direct legate de activitățile profesionale ale studentului.

Cerințele de admitere

 • Competență în limba engleză.
 • Diplomă de master (sau echivalent).
  • Nu se face distincție între diplomele de master academice sau profesionale.
  • Gradele cu 60 de credite europene sau 40 de credite semestriale americane sunt considerate echivalente.

Perspective de carieră

Programele și cursurile noastre de studiu sunt orientate spre carieră și oferă studenților un nivel ridicat de flexibilitate pe parcursul studiilor postuniversitare. Concentrându-se pe o gamă largă de materii de specialitate, studenții sunt dotați cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea succes în economia globală de astăzi și sunt pregătiți pentru o mare varietate de oportunități de dezvoltare profesională și carieră.

Programele postuniversitare sunt o alegere excelentă pentru absolvenții de facultate și universitate, cu mai mulți ani de experiență relevantă de muncă, care ar dori să-și vadă gradul de angajare pe piața locurilor de muncă de astăzi, angajându-se în studii postuniversitare riguroase și provocatoare pentru a obține o calificare academică relevantă în domeniul liberalilor arte.

După absolvire, studenții își avansează în principal cariera cu intrarea în posturi de conducere la nivel superior în companii și organizații naționale și multinaționale din diverse sectoare economice. De asemenea, studenții pot alege să își continue studiile fără întrerupere în aproape oricare dintre celelalte programe de licență și postuniversitare pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Citeste mai mult

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Citește mai puţin
Barcelona , Bruxelles , Madrid , Zurich , Tokyo , Anvers + 5 Mai mult Mai Puțin