Doctor în Studii Latino-Americane

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor în Studii Latino-Americane

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

Facultatea de Filosofie a Universității din Hradec Králové oferă o diplomă de doctorat care poate fi urmărită în cadrul studiilor cu normă întreagă. Programul de doctorat este conceput pentru studenții care au obținut un masterat în științe politice și discipline legate de studiu. Studiul este conceput ca o prezentare generală a studiilor de zonă și a științelor politice care se concentrează pe America Latină.

qw

Care sunt studiile latino-americane?

Studiul de doctorat în domeniul studiilor latino-americane urmărește pregătirea specialiștilor calificați în domeniul studiilor cu accent primar asupra Americii Latine. Studiul de doctorat este conceput special pentru studenții cu studii superioare în domeniul științelor politice sau în disciplinele conexe. Studiul se concentrează în primul rând pe cercetarea comparativă a Americii Latine, cu scopul de a aplica cunoștințe teoretice și metodologice asupra problemelor sociale, politice și economice ale regiunii latino-americane.Experiența studiază în America Latină

Obiectivul programului de studii latino-americane este educarea și pregătirea cercetătorilor interesați de cercetare și predare, cu accent pe America Latină. Studiul vizează pregătirea absolvenților care vor dobândi cunoștințe teoretice și metodologice, precum și abilități practice dobândite la unison de numeroasele universități partenere și instituții de cercetare din țările din America Latină. Elevii trebuie să efectueze o cercetare amplă pe teren în America Latină în legătură cu subiectul disertației lor de doctorat. Experiența imediată a studiului și a cercetării în străinătate va permite absolvenților programului de doctorat să inițieze proiecte de cercetare și să absoarbă mai bine cunoștințele și să își maximizeze utilizarea practică.

erAbsolvenții

Absolvenții vor fi pregătiți profesional și lingvistic pe deplin pentru cercetare științifică independentă și pentru predare, pentru muncă în instituții publice, cum ar fi ministerele cu agende axate pe America Latină, media, organizații neguvernamentale, diplomație, precum și alte instituții străine sau de origine căutând experți în domeniul studiilor.

Proceduri de admitere

Condiția prealabilă pentru admiterea la studii doctorale este o educație universitară finalizată cu succes, cu diplomă de masterat sau diplomă de inginer în cadrul programului de studii Științe Politice sau Studii Teritoriale Internaționale . Este posibil ca aceștia să fie absolvenți ai programelor de studii sociale sau umaniste similare (istorie, sociologie, antropologie, economie), presupunând, în mod firesc, îndeplinirea cu succes a procedurilor de admitere care vizează manifestarea nivelului adecvat de politologie și cunoaștere teritorială capacitatea de activitate științifică independentă.

Comitetul de admitere ia în considerare proiectul de cercetare (propunerea proiectului de teză) și alte documente atașate în absența solicitantului. Ei evaluează în special calitatea proiectului de cercetare, calificarea solicitantului pentru activitatea științifică, dar și abilitățile sale lingvistice. Cunoașterea limbii engleze a unui doctorat trebuie să fie cel puțin la nivelul B2 al așa-numitului cadru referențial european. Cunoașterea altor limbi (în special spaniolă, portugheză și franceză) reprezintă un avantaj substanțial. O altă condiție prealabilă pentru studii este o ședere pe termen lung în Republica Cehă, deoarece este necesar un angajament cu normă întreagă în planul individual de studiu.


fgDocumente care trebuie anexate la cerere

  • o copie atestată a certificatului / diploma de nostrificare (în cazuri excepționale cel târziu la data înscrierii în studiu)
  • un CV structurat
  • cel puțin 2 referințe / recomandări de la universitatea de absolvire
  • o propunere de proiect de cercetare în mărime de cca. 4-5 pagini standard - proiectul trebuie să cuprindă specificarea temei și obiectivelor lucrării, cadrul teoretic, metodele de elaborare și lista literaturii conexe (tema proiectului trebuie să corespundă studiului teritorial pe tematica africană / latină - teritoriul american)
  • o confirmare a competenței lingvistice (certificate etc.) și a unei activități de publicare potențială
Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare April 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
- pe an.
Locations
Republica Cehă - Hradec Kralove, Hradec Králové Region
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Cehă - Hradec Kralove, Hradec Králové Region
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala